Black & White mijn favoriete combinatie

Wat mode betreft zit je met zwart/wit eigenlijk wel altijd safe! En dus is dit ook mijn favoriete combinatie om te dragen. Wil je het wat meer pit geven, dan doe je er een snufje kleur bij. Want alles kan bij zwart & wit.

Vandaag show ik jullie een prachtige rok en draag ik weer een hoedje bij deze outfit. Ik ga er lekker gewoon voor, trek mij niks meer aan van wat een ander er van vind. Als ik maar gelukkig ben, dat telt.

Nog niet zo heel lang geleden zou dit een gedachte zijn, zou ik het niet hardop uitspreken, echter ik ben er klaar mee. Leven volgens de regels van een ander. Komt het doordat ik 50 ben geworden? Komt het door mijn inzichten? Het maakt eigenlijk ook niet uit, want ik voel mij er goed bij.

[tx_heading style=”default” heading_text=”MISS CHAOS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Als je van mode houd dan ken je de meest gangbare merken wel. Echter heb jij ook wel eens van Miss Chaos gehoord? Ik beken, het was voor mij ook geheel onbekend.

Miss Chaos is een fashionbrand voor de zelfstandige vrouw, verfijnd, vrouwelijk en elegant. De collectie Spring Summer ’18 bestaat uit hippe prints en styles met oog voor detail, pasvorm en kwaliteit.

Ik maakte zelf kennis met dit merk via een uitje naar Den Haag, waar ik met een paar andere bloggers werd uitgenodigd bij het Bloggers & Brands event. Een klein, besloten, maar super gezellig feestje.

Daar mochten we kleding van Miss Chaos proberen en ik viel toen voor een geweldige outfit met pantertje en een goud accent.

Miss, chaos, fashion, mode, fashionista, fashionblog, bloggers, brands, black, white, zwart, wit, yustsome

Het is een shirtje met rok, echter zo gecombineerd is het net een jurk. Het dunne riempje breekt het geheel, waardoor je nog langer lijkt.

Mijn Fluevog laarsjes passen er perfect bij!


[tx_heading style=”default” heading_text=”LILLY BLACK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Fijne stretch rok met een stoffen band die je aan de voorkant dicht knoopt. De rok heeft een asymmetrische voorkant, gescheiden door een split.

– blinde rits aan de zijkant

– Split aan de voorkant

– Comfortabel door de stretch

Miss, chaos, fashion, mode, fashionista, fashionblog, bloggers, brands, black, white, zwart, wit, yustsome

Een prachtige rok met een zowel klassieke als sportieve uitstraling. Het sportieve zit hem vooral in de zijbies van de rok.

Anna, maakte deze foto’s tijdens ons tripje naar Uden.

Omdat ik het strikceintuur niet fijn vond, ik voel mij met een strik altijd een klein worstje! Heb ik het gebruikt als accessoire. Geknoopt als een stropdas ziet het er bij mijn zwarte top weer heel anders uit, stoerder.

Miss, chaos, fashion, mode, fashionista, fashionblog, bloggers, brands, black, white, zwart, wit, yustsome

De stof is een fijne, soepele polyester. Doch, kon ik van de beschreven stretch niet veel merken in de band. Die zit en er is geen mm extra in te krijgen. Dus let daarop bij de aankoop.

Wat ik leuk vind is het detail van de split aan de voorzijde, dat geeft deze rok echte sex-appeal.

En dan het patroon… de een noemt het een koffieboon, de ander een ootje, echter het juiste antwoord is een Cowrie schelp! Veelal gebruikt in armbandjes en kettingen in Ibiza stijl.

Miss, chaos, fashion, mode, fashionista, fashionblog, bloggers, brands, black, white, zwart, wit, yustsome

De schoenen die ik draag zijn mijn nieuwste sandalette van John Fluevog. Ik kocht deze voor mijn 50e verjaardag.

[tx_heading style=”default” heading_text=”LEAVE YOUR HAT ON” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

Het hoedje dat ik hier draag komt van Bristol. Het heeft een leuk opengewerkt, kant-achtig werkje. Er zit standaard een bruin leder riempje omheen, echter ik vond dat niks en besloot de band van de rok ook hier omheen te doen. Het geeft mijn outfit gelijk wat meer cachet.

Miss, chaos, fashion, mode, fashionista, fashionblog, bloggers, brands, black, white, zwart, wit, yustsome

Miss, chaos, fashion, mode, fashionista, fashionblog, bloggers, brands, black, white, zwart, wit, yustsome

Deze foto’s maakte mijn man nog in de avond… ik vind ze zo leuk geworden! Je ziet ook gelijk dat de rok een hele fijne lengte heeft, wat ik, nu ik wat ouder ben als zeer prettig ervaar. Ik hoef niet meer zonodig in een te korte rok.

Miss, chaos, fashion, mode, fashionista, fashionblog, bloggers, brands, black, white, zwart, wit, yustsome

Hoedje Bristol 9,95

Ceintuur Action 2,99

Oorbellen Action 1,99

Alison Schoenen, John Fluevog 279,00

Rok, Lilly black 59,95 [otw_shortcode_button href=”https://www.misschaos.nl” size=”medium” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-black” target=”_blank”]Miss Chaos[/otw_shortcode_button]

Shirt, h&m 9,95

 

 

 

Like
  Marije
  12 Jul 2018
  5:52am

  Super leuke outfit weer! Die eerste jurk vind ik je trouwens ook heel leuk staan.

  Nancy Baten
  12 Jul 2018
  5:58am

  Oh ik ben helemaal verliefd op die tweede rok! Ik vond die eerste al heel mooi maar die zwarte is echt te gek! Fijn dat je nu een stuk makkelijker denkt! Moet je ook doen, voel je je een stuk prettiger bij. Mensen hebben toch altijd wel een mening.

  Monica
  12 Jul 2018
  1:13pm

  Leuk hoor en ik vind vooral die eerste rok met bijpassende top leuk. Staat je echt heel goed xx

  bychristiana
  12 Jul 2018
  5:01pm

  Oh, die outfit met het sjaaltje is zo leuk! Ik zou het ZO ook aandoen en jou staat het ook zo stijlvol!

  Nina Simplynspecial
  12 Jul 2018
  5:13pm

  Toffe combi’s heb je gemaakt! Jou staat echt alles he?! Ik vind het patroon idd koffieboon, hihi 🙂

  Femke
  12 Jul 2018
  5:25pm

  Wat straal je lekker. Ik vind die lengte van de eerste rok leuk, lijkt inderdaad net een jurk zo :-)!

  Deb
  13 Jul 2018
  6:54pm

  Leuke outfits! Met zwart/wit kun je eigenlijk nooit fout gaan. De printjes vind ik ook erg leuk. Draag ik ook vaker de laatste tijd. Durfde ik vroeger niet 😉 Goed idee om de band van je rok om het hoedje te doen. Matcht perfect zo.

  Jodie
  15 Jul 2018
  1:21pm

  What a classic and always styling color combination, Sonja!!
  I’m popping over from the Good Buy/Good bye post!!
  XOXO
  Jodie
  http://www.jtouchofstyle.com

Laat een reactie achter!