Ms Mode, blauw, vest, wafelpatroon, katoen, blog, fashion, yustsome, mode, review

Blauw is mijn nieuwe zwart?

Meestal ben ik gehuld in zwarte kleding. Handig, combineert altijd en je kunt bijna geen plank misslaan op modegebied. Toch ben ik op zoek naar mijn eigen kledingstijl. Nu pas?

Persoonlijk stuk: Dit kan iets oproepen, je mag doorscrollen

Het zal wel raar klinken… toch moet ik bekennen dat het zwart ook veiligheid was. Vroeger als jonge meid vloog ik op fashion gebied door allerlei bochten. Van knal neon (Doe Maar periode) naar geruite overalls. En elke keer kreeg ik de wind van voren, want hoe extreem ik ook was, ik moest meelopen in de maat van de maatschappij… lees de klasgenoten. Ik wilde lange jassen dragen met afgetrapte schoenen, noem mij een Gothic, noem mij extravagant, maar ik durfde tot die ene keer wel mijzelf te zijn.

Ene keer? Ja toen bij gym al mijn kleding die ik aanhad in de wc pot belandde… pestgedrag bestaat al zolang de mensheid bestaat! Dat voorval was er 1 van velen. Wat ze niet wisten is dat er thuis door mijn vader nog straf volgde ook nog. Ik kreeg vechtlessen, hoe dat zal ik maar jullie besparen.


[tx_heading style=”default” heading_text=”LANG BLAUW VEST | MS MODE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Recent was ik met mijn man aan het shoppen… ik zei tegen hem dat de zoektocht een blauw vest moest zijn. En na de C&A, Cecil, Only, Vero Moda, HoutBrox in Uden gingen we ook de MS Mode in. De MS Mode heeft een nieuwe eigenaar en ik moet zeggen dat ik de mode leuker vind. Of lijkt dat maar zo? Ik meen mij te herinneren dat bijna op elk kledingstuk een grote print stond en dan vooral gezichten en tekst… niet mijn ding.

Nu zag ik er minder prints en luxere stoffen. En alhoewel ik met een sip gezicht naar binnen ging, kwam ik toch iets tegen wat mij kon bekoren.

Ms Mode, blauw, vest, wafelpatroon, katoen, blog, fashion, yustsome, mode, review

Dit mooie vest is simpel, maar het materiaal is rijk. En daarmee bedoel ik dat het voor mij extra punten scoort door het breisel in wafelpatroon.

Geen toeters en bellen, verder simpel, doch heerlijk zittend en vooral lang!

Dit vest van viscosemix heeft een gebreid zigzag patroon wat een mooie structuur geeft. Het vest heeft geen sluiting en valt door de lengte mooi langs je lichaam. Met een T-shirt en jeans eronder wordt dit absoluut je favoriete look voor alledag.
Lengte: 87 cm in maat L
Pasvorm: Losvallend
Wasvoorschrift: Machinewas

Material 50% katoen / 50% acryl
ID 1784010196

Ms Mode, blauw, vest, wafelpatroon, katoen, blog, fashion, yustsome, mode, review

Omdat in de winkel maat M mij bij de bovenarmen wat strak zat en ik graag wat ruimer zittende kleding draag, koos ik een L uit in de webwinkel, want ja… die was al uitverkocht.

Mijn man was zo lief om meteen online te kijken en die was op voorraad. Omdat ik nog niet alle winkels gezien had, gaf ik hem de ‘yes, ik ga voor dat vest’ in een café waar we samen koffie dronken (nou ja, mijn man moet dus altijd ook nog wat eten… waar ik mij de laatste tijd wel aan erger, hallo streng dieet).

[tx_heading style=”default” heading_text=”NOG MEER NIEUW?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik ben een koopjesjager… en ik scoorde bij de Shoeby Fashion nog een leuk shirt met trompetmouwen. En bij C&A kocht ik een fijne jeans, dit keer in een donkerblauwe kleur en slim-fit (op de groei ?)… ik had beter een maat 38 kunnen kiezen, maar goed, ik ga de bulk in en dus ga ik dikker worden.

Ms Mode, blauw, vest, wafelpatroon, katoen, blog, fashion, yustsome, mode, review

Hier laat ik je het mooie sierlijke randje zien aan mijn shirt. Die ook aan de halslijn zit. Dit geeft ook weer een simpel shirtje net dat beetje meer sjiek!

Okay,… helemaal zwart is prima, maar helemaal blauw? Ik vind het net op het randje, het is nog net geen smurflook. Dit omdat ik een jeans erbij draag waar ik nonchalant de pijp heb omgerold.

Ms Mode, blauw, vest, wafelpatroon, katoen, blog, fashion, yustsome, mode, review

Mijn makeup deelde ik gisteren al met jullie: KLIK

En ik moet zeggen, dat het een tikkie of eigenlijk meer tikkies too much was met de lipstick. Had ik een gloss gepakt dan zag het er minder ‘doods’ uit. Goed, al doende leert men en de spiegel is ook niet altijd eerlijk tegen je, de camera dus wel ?

Ja,… ik zie er moe uit. Ik ben dat ook en mijn wallen lijken niet tegen zwaartekracht bestand. Iemand een tip?

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

MS Mode | Vest | 29,99 > Ga naar de shop online >

Shoeby Fashion | SALE Shirt met trompetmouw | 11,00

C&A | Jeans Slim Fit | 29,90 > Ga naar de shop online >

 

[tx_animate animation=”rollIn” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Wat is jouw stijl?[/tx_animate]

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Blauw staat je super. Mooi vest ook. Kan je op zoveel manieren combineren

  Bianca van Arkel
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie casual en toch nette look! Ik shop sowieso heel graag bij MS Mode (maatje meer), en de kleding is de laatste maanden echt een stuk leuker (ik blijf kopen haha) x

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Leuke look! Een vest vind ik altijd heel fijn. Tijdens een shopsessie kom ik dan ook vaak weer met een nieuw exemplaar thuis ?

  Marloes Meeusen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Hele geslaagde outfit! Dat vest lijkt me heerlijk!

  wendy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Deze outfit staat je goed.
  Zelf houd ik meer van kleur, ook in de winter. Ik moet gewoon kleur om me heen hebben.

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Leuk he die mouwtjes, ik heb ook een trui gekocht met zulke mouwen wel smeren gegarandeerd want je hangt maar zo in je bord hiermee hahaha 🙂

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Blauw staat je zo goed! En je outfit is echt te gek! Zelf zou ik dit ook kunnen dragen.

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Die mouwen vind ik ook zo leuk! Ik heb een top (in het blauw) ook met zulke mouwen, maar dan driekwart. Ik hang altijd met mouwen in het water, vergeet ze altijd op te stropen. Heerlijk vest en zoals je alles gecombineerd hebt, helemaal top weer!
  Ik kreeg gewoon kippenvel (en heb het nog steeds) toen ik dat las van die w.c pot… ongelooflijk, wat mensen iemand aan kunnen doen. Zoiets blijft altijd hangen…
  Ik gun het je zo dat je van die wallen af komt, al moet ik zeggen dat het nauwelijks te zien is, het is dat je het erbij vermeld. Maar ik weet hoe zoiets enorm irritant kan zijn voor jezelf… er moe uitzien terwijl je niet moe bent…

  Beautyandfashionvlogs ByIke
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Prachtige look!
  Mooie outfit 😉

  Xoxo

  Inge
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zo’n 10 jaar geleden droeg ik ook alleen maar zwart.. ik vind zwart gewoon mooi! Het kleed af, voelt inderdaad lekker veilig en ik voel mij er prettig bij. Langzaamaan ben ik mijn zwart gaan minderen en nu draag ik vooral veel blauw. Vooral dat vest vind ik gaaf!

Laat een reactie achter!