Nyx, cosmetics, eyeshadow, palette, green, zelf, samenstellen, mini, green, beauty, blog, review, yustsome

Blauwe ogen, groene oogschaduw

Ik zag dat in het voorjaar de kleurencombinatie blauw en groen een trend gaan worden. Okay! Vroeger was het boerenfatsoen om ze samen te combineren, maar gelukkig zien we tegenwoordig in dat alles mag en ook kan!

Zelf heb ik blauw/grijze ogen. Vaak krijg je het advies om aardse tinten te gebruiken of iets met een sprankje goud. Paars is vaak bij mij ook prachtig of een donkerblauwe tint.

Groen dat vermeed ik eerst altijd, totdat ik inzag dat het ook bij mijn ogen best leuk staat.

[tx_heading style=”default” heading_text=”NYX COSMETICS | EYESHADOW” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik heb al eerder laten zien dat je bij NYX Cosmetics zelf je oogschaduw palette kunt samenstellen. -> KLIK

Nyx, cosmetics, eyeshadow, palette, green, zelf, samenstellen, mini, green, beauty, blog, review, yustsome

Omdat ik weer eens Amsterdam was ging ik naar de NYX Cosmetics shop, na wat rondneuzen zag ik 4 prachtige kleuren en ze gingen met een nieuw doosje om ze in te klikken naar de kassa. Alleen uhm… ik was in de war en wilde met mijn Douglas cadeaukaart betalen, tja dat ging niet.

Dus ik legde het braaf terug en bestelde het later online!

Nyx, cosmetics, eyeshadow, palette, green, zelf, samenstellen, mini, green, beauty, blog, review, yustsome

De kleuren die ik koos moesten wel divers zijn, maar ook leuk bijelkaar passen en dat is soms nog wel eens moeilijk. De kleur DANK vind ik achteraf een stomme keuze, maar Hey het kan gebeuren!

De mooiste van deze 4 vind ik zelf 56 ENCHANTED! Mooi intens groen. Laten we maar eens naar de swatches kijken.

Nyx, cosmetics, eyeshadow, palette, green, zelf, samenstellen, mini, green, beauty, blog, review, yustsome

Nyx, cosmetics, eyeshadow, palette, green, zelf, samenstellen, mini, green, beauty, blog, review, yustsome

In eerste instantie had ik ze niet zo glanzend verwacht. Maar achteraf is het niet zo erg, ik moet maar gewoon eens wennen aan een glansje op mijn ogen. Ook is de DANK in het doosje een vreemde eend, echter nu zie ik dat deze mooi te combineren is met STOKED.

Nyx, cosmetics, eyeshadow, palette, green, zelf, samenstellen, mini, green, beauty, blog, review, yustsome

Met de primer van NYX komen de kleuren nog meer tot hun recht. En mijn ogen lijken zo niet grijs meer maar alsof ze aqua kleuren! Ik vind het geweldig staan! En jij?

Ik dacht dat ik ook nog een full face met deze look had, maar ik kan het nergens vinden! Grommmm!

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Make-up-Ogen-Oogschaduw-NYX-Professional-Makeup-Oogschaduw-Hot-Singles_productbrand_3000063062.html?sourceRef=UoOnWhUrE&productEntryPoint=” size=”large” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]SHOPPEN BIJ DOUGLAS.NL[/otw_shortcode_button]

De NYX HOT SINGLES kosten (vanaf) 2,86 per stuk. Dat is nog een leuke prijs om zelf aan de slag te gaan met prachtige tinten!

Fijn weekend! ?

#zelfgekocht

Logo2

Like
  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een mooie kleuren zeg! Ik ben iemand bij wie zeker niet alles staat. Alleen bruine oogschaduw staat mij. Jammer want ik vind dit groen zo mooi!

  wendy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een mooie kleuren. Ze staan je echt heel mooi en je ogen komen heel mooi uit. Jammer dat je foto foetsie is!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik pak ook vaak naar groen ondanks mijn blauwe kijkers! Zelf vind ik het erg mooi! Heb gisteravond nog een paar van deze in mijn winkelmandje gedaan bij Douglas, zo toevallig! Ik vind ze alle 4 prachtig!

  beautyonthefarm
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Je kunt groen goed hebben! Hele mooie kleuren.

  Monica
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zelf hou ik niet van groen maar vind het bij jou ogen wel erg mooi staan.

Laat een reactie achter!