Bloghop, lipoedeem, doneren, marije, plus een beetje, help, crowdfunding, win, winactie, prijzen, festival, beautysome

Bloghop | Mooie prijzen, maar ook aandacht voor Lipoedeem

Welkom bij deze bloghop. Als het goed is ben je hier via BEAUTYOPINIE.NL gekomen of je start bij mij, dat mag natuurlijk ook!

Deze bloghop is een beetje anders dan je gewend bent, wij hebben jouw hulp heel hard nodig! Maar daar kun jij wel iets moois voor terug krijgen! Er zijn namelijk prachtige prijzen te winnen met deze bloghop! Zoals een geweldige sierradenset t.w.v. €169,- maar ook make-up, waardebon etc.! Dus hop even gezellig bij iedereen langs!

Start: 01-09-2018 07:00 uur dan staan alle linken online!

Waarom deze bloghop?

Graag willen wij een collega blogger steunen met haar crowdfunding actie die zij momenteel houdt
t.b.v. haar lipoedeem. Wellicht heb je al gehoord van Marije, blogster van Pluseenbeetje.nl

Om je een idee te geven waarom we aandacht vragen, plaatst ik hier een klein stukje uit haar crowdfunding, het volledige stuk kun je online lezen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Laat mij blijven lopen!” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Mijn grote droom is om gewoon weer te kunnen lopen en bewegen. Al jaren vecht ik tegen de chronische ziekte lipoedeem, die ervoor zorgt dat ik steeds slechter ga lopen en niet meer vrij kan bewegen.

Bloghop, lipoedeem, doneren, marije, plus een beetje, help, crowdfunding, win, winactie, prijzen, festival, beautysome

Lieve allemaal,

In 2015 heb ik de officiële diagnose lipoedeem gekregen. Na jaren te horen hebben gekregen dat ik gewoon overgewicht had, dat ik gewoon te dik was en minder moest eten en dat ik gewoon
moest afvallen en ik dat ook braaf probeerde, bleven mijn benen in omvang groeien. Jarenlang probeerde ik verschillende diëten, kreeg ik vocht afdrijvende pillen voorgeschreven, sportte ik 5x per week, hongerde ik mijzelf uit maar aan mijn benen veranderde helaas niets.
Het laatste jaar heeft de lipoedeem hevig toegeslagen in mijn benen. Niet alleen zijn mijn benen in omvang toegenomen maar lopen en bewegen gaat elke dag een stukje moeilijker. Elke dag sta ik op
met pijn en ga ik ermee naar bed. Elke dag probeer ik de dag zo goed mogelijk door te komen maar heeft de erfelijke chronische ziekte lipoedeem een behoorlijke invloed op mijn doen en laten. Het
maakt mij verdrietig en onzeker om een lichaam te hebben waarin ik mij niet prettig voel, wat niet van mij voelt en waar ik steeds minder mee kan. Het werpt dagelijks een schaduw op mijn leven en voor een levensgenieter is dat een zware dobber. Mijn onzekerheid is enorm toegenomen en beperkt mij in het nemen van stappen. Zelfs op de foto gaan is inmiddels een crime.
Na jaren van struggelen is het mijn droom nu om weer benen te hebben die normaa kunnen functioneren en ik weer vrij kan bewegen en sporten.

Lees verder…


Om dit voor elkaar te krijgen heeft Marije geld nodig en niet zo’n klein beetje, want helaas ziet ons zorgsysteem dit niet als een ziekte. Terwijl met medische hulp het leven van heel veel mensen aangenamer zou kunnen worden.

Wat gaan wij doen?

Samen met jullie een steentje bijdragen! Bij iedere blogger, in totaal vijf, maak je kans op een geweldige prijs!

En wat verwachten we dan van jullie?

Laat hieronder weten dat je mee wilt doen en promoot de hashtag #aandachtvoorlipoedeem op Social media. Dat kan door zelf een berichtje aan te maken met deze hashtag of deel de Social media posts van mij en de vijf andere bloggers die mee doen aan de bloghop. Dan maak je nog meer kans! Extra tof is het als je een Marije haar crowdfundingactie steunt maar dat is natuurlijk niet verplicht. Echter zou ik dat zelf heel tof vinden! Mijn tip… lever je lege flessen in en doneer!

Zet in de reactie dat je meedoet, als extra controle. Natuurlijk mag je ook met nog iets anders reageren, wij houden ook van een gezellig praatje!

Wat kun je bij mij winnen?

Een waardebon van 20,00 die je mag gaan besteden bij TOPMUURSTICKERS.NL

Een website met een heleboel toffe stickers en posters om de kinder- of je woonkamer mee op te fleuren. De bofbips van deze actie krijgt na afloop van de actie een mail met daarin hoe en wat je kunt shoppen!

Bloghop, lipoedeem, doneren, marije, plus een beetje, help, crowdfunding, win, winactie, prijzen, festival, beautysome

Wat een mooie wanddecoratie! Ik denk dat er dat wel iets voor jouw huis, kamer of … bijzit!

Veel shopplezier!


[otw_shortcode_button href=”https://www.doneeractie.nl/laat-mij-blijven-lopen/-15906?widget=1″ size=”large” icon_type=”general foundicon-heart” icon_position=”left” shape=”round” target=”_blank”]DONEER…[/otw_shortcode_button]

Looptijd van deze actie is van 1 september t/m 15 september. Hou onze Instagram in de gaten want tijdens de looptijd van deze actie verloten wij nog een extra prijs!

Wil je nog meer kans maken? Hop dan door naar NANCYSFASHIONSTYLE die weer een andere prijs gaat verloten.

Groetjes van de Bloghoppers… Nina, Nancy, Natascha, Sonja en natuurlijk Marije! 

*Deze actie heeft niet het belang om winst te maken.
**De prijzen zijn beschikbaar gesteld door diverse bedrijven & PR bureau’s waar wij heel dankbaar voor zijn! 

Like
  Ricardo
  1 Sep 2018
  10:28am

  Wat ontzettend goed en lief van jullie om dit te doen! Ik ga gewoon mee doen met je winactie want denk dat het voor mijn zusje haar kids op hun kamer erg leuk is. Heb zojuist ook even wat gedoneerd aan Marije haar crowdfunding!

  Linda Raaijmakers
  1 Sep 2018
  7:06pm

  Ik doe heel graag mee omdat ik vind dat het inderdaad meer onder de aandacht gebracht mag worden!

  Anita te Gussinklo
  1 Sep 2018
  7:12pm

  Ik doe wederom mee en promoot #aandachtvoorlipoedeem

  Wendy van Zetten
  4 Sep 2018
  9:30am

  Ik doe mee en heb deze schitterende actie met de #aandachtvoorlipoedeem laten stralen op mijn tijdlijn zodat iedereen er zich bewuster van deze vervelende ziekte wordt die vaak als overgewicht wordt beoordeeld maar in deze tijd is snel oordelen sowiezo iets wat mensen snel doen voordat ze het verhalen kennen en je ziet er prachtig uit 🙂

  Mirjam Hellingman
  4 Sep 2018
  7:01pm

  Wat een goed initiatief om meer aandacht te vragen voor lipoedeem. Goed om hier meer bekendheid aan te geven, want ik weet hier ook weinig van af. Ik heb je bericht gedeeld, zodat ook anderen deze kunnen lezen. Heel veel sterkte met de operatie en het herstel!

  Wendy
  5 Sep 2018
  4:02pm

  Wat goed en lief dat jullie haar helpen. Ik heb geen facebook of instagram anders hielp ik jullie zeker. Maar ik ga wel de andere blogs lezen. Veel succes ermee. 👍👍👍💋💋💋

  Julia...
  5 Sep 2018
  6:58pm

  Hoi Sonja,

  Ik doe graag mee. En ik ga meteen bij de andere blogs kijken.
  #aandachtvoorlipoedeem

  Marian B
  6 Sep 2018
  2:32pm

  Een heel mooi initiatief! Succes ermee. Ik doe graag mee want meer bekendheid en begrip hierover is altijd goed.

  Michelle
  14 Sep 2018
  4:38pm

  Wat goed dat je dit doet! Proud 🙂

  Julia...
  14 Sep 2018
  9:58pm

  Ik doe ook graag mee met de extra winactie. Wie weet….

  Valerie
  15 Sep 2018
  6:50am

  Ik doe zeker mee! Heel goed van je!!!

Laat een reactie achter!