blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-promo

BLUX Luxurious boxes | september |

Whoooo… ik had recent mijn andere Beauty doosje opgezegd, omdat mijn toekomst er niet zo rooskleurig uitzag.
En ik baalde, want net op dat moment zul je altijd zien dat er dan iets ‘geweldigs’ inzit… 🙁 Bummer.
Hoe kom je dan nu aan de BLUX?

BLUXBOX.NL

En toen kwam er een brief… een hele belangrijke voor ons. En ik ga er niet dieper op in, dit is persoonlijk, maar het bracht heel goed nieuws.
De toekomst was weer een stuk zonniger, omdat er eindelijk erkenning is gekomen voor mijn chronische PTSD.

Goed,… dan ga je toch terug naar je andere box?
Ja, dat dacht ik ook, echter ik ben iemand die graag ontdekt en ben een vlinder, die fladdert. En dus sloeg ik mijn vleugels uit en kwam ik bij BLUX uit.

Voordeel vind ik dat er ook wat grotere producten in kunnen zitten zoals in dit geval shampoo en conditioner. En wat ik ook leuk vond is dat deze box ook bekende producten bevat. Nou laten we maar gaan kijken wat er in de september box zit…

 

blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-2

MEEKI

Beauty Lab nail polish | 1 stuks

blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-3

Dit merk kende ik wel al, echter nog nooit zelf een lak van gehad. Dus dit is prachtig kans om kennis te maken. Daarbij is een nude tint bij iedereen wel welkom, mits je huidtint het toestaat.
Deze lak is VEGAN en leverbaar in diverse trendkleuren. Via leuke bautypanels kan ook jij meebeslissen welke kleuren MEEKI absoluut moet uitbrengen in hun collecties. Kijk dat is nog eens leuk om te lezen!
Er werden 5 trendkleuren uitgekozen, waarvan ik dus de nude kreeg.

blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-3a

Twee laagjes? Nee dit zijn er 3! En ik zie bij mijn tips nog duidelijk wit er doorheen (op foto niet zichtbaar) en dus zou in mijn geval 4 laagjes echt wel moeten!
De nude kleur is wel heel mooi, maar ik kreeg er een nare herinnering bij. Toen mijn vriendin was overleden zagen haar nagels ook zo bleek eruit. Ik denk dat als ik deze gebruik het een basis zal zijn voor een nailart, maar niet zo…

Prijs: 2 stuks in een box | 14,95

Lord & Berry

Skin lip gloss | full size

blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-5b

 

Aaaah Lord & Berry, ik had hier al eerder een lipstick van en een lipbutter… of zoiets 🙂 Dus ik ken het merk ook. Het is een niche merk afkomstig uit Italie en legt de nadruk op de ogen en lippen als eyecatchers van het gezicht.
De kleur die ik mocht ontvangen is de #4853: Sweet Florida. Volgens het boekje een bestseller en geschikt voor elke huidtint. Het heeft echt een heel subtiel kleurtje en geeft een prachtige glans, niet te overdreven. Tevens is het verrijkt met vitamine E en dat merkte ik. Mijn lippen waren wat droog en na een halve dag met deze lipgloss was het een stuk beter geworden! YEAH!

[ezcol_1half]blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-5a[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-5[/ezcol_1half_end]

Prijs: Full Size | 19,00

Guhl

Vochtherstellende shampoo & conditioner

blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-6

Nou, nou nou… alsof ze het wisten. Mijn haren net geverfd en dan is het best even een strooi bosje. Nu heb ik daar geweldige maskers voor, maar niet altijd tijd om ze te gebruiken!
Deze twee producten zijn speciaal dus ontwikkeld voor droog, broos en overbelast haar, nou welkom in mijn bosje!
Het hydrateerd mijn haar echt… nee serieus. Het schuimt wel als een tierelier, want ik was zo enthousiast dat ik iets te veel product gebruikt heb waarschijnlijk, maar hey… wauw wat een lekkere verwennerij. Ook de conditioner is prima, het geeft geen plakhoofd en mijn haar voelde weer gevoed aan. Kijk ik ga er niet vanuit dat het je beschadigingen kan herstellen, want dood is dood… simpel, maar dat het wat kan veraangenamen is zeer zeker een feit!

Prijs: Shampoo 6,99 | Conditioner 6,40

Tanorganic

Self tanning oil | 25 ml

blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-4

Zoek de zon op, holladie-jeeee… uhm met de herfst op komst heb ik mijn benen nog steeds geen zonlicht laten zien, serieus ik ben zo wit als ‘sneeuwwitje’.
En aangezien een gespierd lijf er nou eenmaal mooier uitziet met een gebruinde tint, heb ik daar een klein nadeel. Gelukkig zag ik op internet al dat dit in de box zou zitten en ik begon al te dromen van spierballen en een spraytan! 🙂 Oewaaah… dat ging dus mis, zie je dat wel eens die Hans M zusjes?
Deze tan natuurlijk op een mooi gescrubt huidje gebruiken, dus morgen duik ik de badkamer in om het te proberen! En dan komt de kleur op in 6 a 8 uur… ahaaaa zaterdag dus in de sportschool lekker stoer mijn spierballen showen! Hahahaha! By the way dit is een ECOCERT gecertificeerd product!

Prijs: full size is 100 ml | 36,95

Novexpert

Exdoliator mask & scrub (sample)

blux-box-luxe-make-up-cosmetica-september-guhl-tanoil-lord-berry-meeki-7

Joehoe, zwaait ff naar de DTP afdeling van de BLUX Box… het is met een f!
Ik dacht al wat heb ik nu weer aan mijn ding dong hangen… weer iets nieuws op de markt EXDOLIATOR?
Maar het is dus die andere ding… van dong 😉

Goed, na deze verwarring las ik dat dit ook weer een masker is dat uit 100% natuurlijke bouwstoffen bestaat en ook ECOCERT labeltje meekreeg.
3 minuutjes… en dan licht in masseren. Oh, niet bij de gevoelige huid. Dus die stap mag ik overslaan!
Ben heel benieuwd en zal het vanavond even testen! Dan type ik er nog een quote bij!

Prijs: 50 ml. is een full size en dat kost 37,95


De BLUX BOX is mij niet tegen gevallen en mijn betaalde 14,95 bij bluxbox.nl heb ik er ruimschoots uit. Het gaat mij niet om de prijzen, natuurlijk wel dat je quite speelt, maar verder vind ik de verrassing het allerleukste van deze boxen!
Blijf ik bij de BLUX Box? Ik ga dit nog even bekijken… in ieder geval wacht ik nog een tweede af. <3


Bedankt voor het lezen en tot morgen!

PS wanneer heb jij liever een extra artikel van mij online? Is woensdag nog steeds een leuke dag? Of liever twee op zaterdag? #DTV

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

17
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Roxanne
Gast

Prima producten, maar inderdaad, brrrr die kleur van de nagellak….

Natasja
Gast

Fijn dat je tevreden bent over deze box en super gaaf dat je goed nieuws hebt gekregen!! Zitten leuke produkten in.

chucky1012
Lid

Wat een goed vooruitzicht voor je.
Eindelijk.
Goed concept en mooie producten in de box.

Xoxo

Cindy
Gast

ook al is de dekking niet optimaal vind ik de kleur wel heel mooi van het lakje!

jeapiebel
Gast

Fijn, dat er toch goed persoonlijk nieuws gekomen tussen de beauty box door. Ik zal zo’n kleur nagellak ook willen hebben. Heel mooi.

Annette
Gast

Novexpert is een topper, jammer dat daar maar een sample van in zit, verder wel oke inhoud maar wat ik de afgelopen maanden heb gezien niet heel spectaculair. Wel heerlijk zo’n kadootje voor jezelf dus lekker doen als het kan!

Babs
Gast

Ik vind de andere box mooier, hoe heet ie ook alweer? Op zich ook prima artikelen, maar die nagellak is jammer, had een betere mogen zijn. Ik ben super nieuwsgierig hoe je eruit ziet met de tan! Je kan straks zo meedoen aan die wedstrijden, het getrainde lijf heb je al!

Yvonne
Gast

Er zit een nagellak bij dat is voor jou al een schot in de roos toch? Fijn dat jullie goed nieuws hebben ontvangen het is je gegund.

Joyce
Gast

Leuke inhoud, vooral het nagellakje! Zelf ben ik gestopt met beautyboxen kopen, het viel elke keer zo tegen dat ik het zonde van mijn geld vond!

Susan
Gast

Niet heel bijzonder, maar opzich prima. Fijn artikel!

Eva
Gast

Ik heb zelf nog nooit zo’n abonnement genomen maar ik vind het altijd wel leuk om te kijken wat er in zit. Leuk die tanning oil. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of het werkt!

Jolanda
Gast

Zelf vind ik de inhoud ervan wat tegenvallen. De lipgloss is wel echt mooi!!