Borotalco, persbericht, happylife, press, deo, deodorant, fresh, oksel

BOROTALCO DEODORANT BRENGT DE GEUR VAN ITALIË NAAR NEDERLAND

Borotalco, de nummer 1 deodorant* van Italië, is nu ook in Nederland verkrijgbaar. De deodorants zijn geliefd vanwege hun unieke, subtiele parfum en doeltreffende formule met natuurlijke Microtalk. De unieke samenstelling is verfrissend en biedt een aangenaam droog gevoel, tot wel 48 uur lang.


KLEIN INGREDIËNT, GROOT EFFECT

Het geheim van Borotalco? Natuurlijke Microtalk! Een fijngemalen poeder afkomstig van een speciaal natuurlijk kleimineraal: talk. De Engelse apotheker Henry Roberts ontdekte al in 1843 in Florence de bijzondere werking van natuurlijke Microtalk en legde daarmee de basis van de Borotalco deodorants. Natuurlijke Microtalk werkt absorberend op de huid: dankzij de structuur en samenstelling plaatst het zichzelf op de zweetdruppeltjes en helpt het voelbaar het vochtige gevoel dat samenhangt met zweten, te verminderen. Het laat de huidporiën op natuurlijke wijze ademen en is bovendien in staat de huid te kalmeren en beschermen tegen irritatie. Daardoor zijn de deodorants van Borotalco ook geschikt voor de gevoelige huid.

DE GEUR VAN BELLA ITALIA

Het tweede, minstens net zo unieke, ingrediënt van de Borotalco deodorants is de verleidelijke geur. Deze staat in het nostalgische geheugen van elke Italiaan gegrift! De originele formule van de deodorant ontstond in 1904, eveneens in de bruisende stad Florence. De deodorant is als een echt parfum samengesteld met lichte en natuurlijke geurnoten. De topnoten zijn een bruisende samensmelting van bergamot en citrus, de bloemige kernnoot bevat iris, viooltjes en rozen en in de opwekkende basisnoot vinden we vanille en muskus.

EEN COMPLETE LIJN

Borotalco biedt een volledige productlijn met deodorants, zowel in spray als in roll-on, voor mannen en vrouwen. Er zijn vijf varianten, zodat iedereen op zijn eigen manier een halt kan toeroepen aan de transpiratie:

 • Original, met het originele en unieke parfum van Borotalco Invisible, tegen gele en witte vlekken
 • Intensive, tegen sterke en overmatige transpiratie
 • Pure, laat de huid ademen – zonder aluminiumzout
 • Active, activatie van een boost aan frisheid door transpiratie en beweging

Alle Borotalco deodorants zijn dermatologisch getest.

VERKRIJGBAARHEID EN PRIJS
Borotalco deodorants zijn vanaf heden verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Consumentenadviesprijs voor de sprays en roll-ons: € 4,29
Like
1
  Marije
  22 May 2019
  6:59am

  Ik kende deze deo’s helemaal niet maar klinkt goed

   YuStSoMe
   22 May 2019
   6:10pm

   Ik ook niet, hihihi… maar ga zeker er 1 kopen.

  Deb
  22 May 2019
  7:32pm

  Klinkt wel als een deo die ik zou willen proberen. Ben erg benieuwd geworden naar de geur.

Laat een reactie achter!