Bondi, Sands, tanning, foam, zelf, bruiner, review, beauty, blog, post, yustsome, bruin, zonder, zon

Bruin zonder zon | Daag witte melkflessen

Recent bij mijn bezoek aan Mooi PR The Agency in Amsterdam, ontdekte ik in mijn perstas een wel heel welkom product, die voor mij ook nog eens onbekend was. Dus ik kon niet wachten om hier mee aan de slag te gaan.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZELFBRUINERS VAN BONDI SANDS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Regelrecht uit Australië, de producten van Bondi Sands geven een salon waardig resultaat, houdt de huid zacht en verzorgd terwijl je een prachtige natuurlijke kleur krijgt die langer zichtbaar blijft.

Bondi, Sands, tanning, foam, zelf, bruiner, review, beauty, blog, post, yustsome, bruin, zonder, zon

Normaal ben ik best wel terughoudend met zelfbruiners. Je hebt er merken bij die niks doen, anderen die de Willy Wortel in je naar boven halen qua kleur en dan heb je de zeldzame categorie… gooi hier maar een liter van over mij heen!

Bondi, Sands, tanning, foam, zelf, bruiner, review, beauty, blog, post, yustsome, bruin, zonder, zon

Natuurlijk moet je vooraf je huid altijd even ‘prepareren’ en dus goed scrubben! Dit haalt dode, droge plekjes weg, zodat je daar geen donkere plekken kunt krijgen.

Om het product goed te laten hechten smeer je jezelf dus NIET in met een bodylotion of crème!

Hoe gebruik je het?

 

  • Breng royaal en egaal aan op lichaam en gezicht, gebruik hiervoor een tanning mitt.
  • Gebruik maar een klein beetje op handen, ellebogen, knieën en enkels.
  • Na minimaal een uur kun je de guide colour van de huid wassen.
  • Laat het product tot 6 uur intrekken voor een diepere kleur die langer blijft zitten.
  • Douche met warm water en gebruik geen douchegel, droog je voorzichtig af.
  • Voor een diepere kleur herhaal je dit proces 30 minuten na de eerste keer aanbrengen.

De tanning mitt

Bondi, Sands, tanning, foam, zelf, bruiner, review, beauty, blog, post, yustsome, bruin, zonder, zon

De Bondi Sands Tanning Mitt. Een geweldige manier om zelfbruiner aan te brengen, professioneel resultaat, een egale teint zonder strepen of vlekken. Daarnaast blijven je handen perfect schoon.

De Bondi Sands Tanning Mitt is herbruikbaar en wasbaar op maximaal 30 graden. Voor het mooi en egaal aanbrengen van alle Bondi Sands producten en andere zelfbruiners.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZELFBRUINER TEST” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De zachte en subtiele cocos geur geven je een heerlijk vakantiegevoel. Speciaal gemaakt voor de lichtere huid is er de light/medium versie, die natuurlijk perfect aansluit op mijn huid.

Bondi, Sands, tanning, foam, zelf, bruiner, review, beauty, blog, post, yustsome, bruin, zonder, zon

Kun je het zien? Ja echt hè? Dit is toch niet normaal meer hoe natuurlijk deze bruining eruit ziet! De kleur is ook nog eens egaal, zonder vlekken en strepen!

Na enkele uren heb ik mij gedouched en toen nog een keer het product over mijn hele lijf aangebracht, gelukkig kon mijn man mij helpen met de rug (zoiets ga je niet aan je puberzoon vragen). Ik heb totdat ik naar bed ging in mijn duster gezeten en van top tot teen in de zelfbruiner. Voordat ik in bed dook heb ik mij met een washandje gewassen.

Let op, niet schrikken als je smorgens wakker word en denkt dat je spoken ziet, het is je eigen afdruk in bed! ? Serieus… hahaha ik zag mijzelf liggen! Gelukkig kon ik mijn beddengoed goed wassen en zie ik niks er van terug.

Bondi, Sands, tanning, foam, zelf, bruiner, review, beauty, blog, post, yustsome, bruin, zonder, zon

Door toevoeging van Vitamine E wordt de huid extra verzorgd. De zongebruinde keur blijft gemiddeld 5 dagen zichtbaar en is geschikt voor lichaam en gezicht.

Bondi, Sands, tanning, foam, zelf, bruiner, review, beauty, blog, post, yustsome, bruin, zonder, zon

 

Ik heb nog nooit zo’n fijne zelfbruiner gehad! Als je mijn smile kon zien de afgelopen dagen… ik voelde mij sexy! Nou ja, zo’n witte melkfles is toch ook niks! Mijn spieren kwamen nu ook beter uit, dus ik ga donderdag weer een sessie doen! Want inderdaad, na 5 dagen is het behoorlijk afgesleten. 

Tip: droog jezelf af met zachte handdoeken!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kreeg dit fullsize product, echter het is ook online te koop: [otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Bondi-Sands/index_b5517.html” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Shop bij Douglas.nl[/otw_shortcode_button]

Foam: 20,14

Tanning mitt: 5,45

 

Ik ben fan! En jij?

Logo2

Je Naam
Like

11 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!