Bulaggi bestaat 50 jaar | feestelijke collectie

Bulaggi, bekend van haar tassen met kleurrijke prints en gedetailleerde afwerking, viert in 2019 haar 50-jarig bestaan. Daarom presenteren we vandaag de Celebrate collectie | zomer 2019.

Bulaggi, tas, feest, 50, jaar, uniek, design,fashion, mode

Bulaggi | Zomer collectie 2019

Ze houden  van kleur bij Bulaggi. Ze viert het leven en staat bekend om haar uitgesproken en eigentijdse stijl, die ook in deze nieuwe Celebrate collectie goed is terug te zien. Er is, zoals we gewend zijn van Bulaggi, veel variatie in materiaal. Daarnaast hebben alle tassen een rijke afwerking van tassels tot metalen ritsen. De nieuwe prints zijn one of a kind en speciaal voor deze collectie ontworpen. De Celebrate collectie zal voor het eerst te zien zijn op de Première Classe in Parijs, van 18-21 januari 2019.

Bulaggi, tas, feest, 50, jaar, uniek, design,fashion, mode

Celebrating 50 years

Op 30 mei 1969 werd Bulaggi opgericht door het echtpaar Wim en Trix Walraven. Het bedrijf werd gestart vanuit hun bescheiden flat in Hilversum. Bulaggi groeide de afgelopen 50 jaar uit tot het mooie Europese familiebedrijf dat ze vandaag is. Sinds 2017 staat Annemarieke Schouten-Walraven aan het roer. Bulaggi’s hoofdkantoor en showroom zijn nog steeds gevestigd in Hilversum, vanwaar Annemarieke met een hecht team de hele Europese markt bedient. De warmte en liefde voor het merk is goed voelbaar binnen het bedrijf. Het is dan ook geen toeval dat de series uit de Celebrate collectie de namen van de dames in het team hebben gekregen: Elise (e-commerce), Lobke (design), Marcella (marketing & communicatie), Sabrina (sales & export), Mirjam (sales NL), Annemarieke (directeur- eigenaar) en haar moeder Beatrix (mede-oprichtster).

Bulaggi, tas, feest, 50, jaar, uniek, design,fashion, mode

Dé Celebrate print

Met een knipoog naar de oud-Hollandse tegeltjes print, wat de start van Bulaggi memoreert, is de serie ‘Annemarieke’ met haar print dé eye-catcher binnen de Celebrate collectie.

Bulaggi, tas, feest, 50, jaar, uniek, design,fashion, mode

Uni & Accenten

De serie ‘Sabrina’ heeft een uni-design en is herkenbaar aan haar heldere kleuren en het materiaal dat een gekreukt papier look heeft. Bij de serie ‘Elise’ zijn verschillende delen tegen elkaar aangezet op zacht materiaal. Ze zijn gekeerd en niet doorgestikt, wat een prachtige vloeiende overgang laat zien. De 3-D tas met metalen rits uit de serie ‘Lobke’ is een mooie uni tas met accent als gevolg van de doorsnijding die een metallic detail laat zien.

Bulaggi, tas, feest, 50, jaar, uniek, design,fashion, mode

BULAGGI Celebrate collection – serie Lobke | Sabrina (vlnr)

Tijdloze klassiekers

Deze tijdloze klassieke modellen van Bulaggi zijn onderdeel van de ‘all year’ collectie en vormen de serie ‘Beatrix’. Ze zijn verkrijgbaar in zwart, rood en grijs.

Bulaggi, tas, feest, 50, jaar, uniek, design,fashion, mode

BULAGGI Celebrate collection – serie Beatrix

BULAGGI & More B.V. Franciscusweg 227 1216 SE Hilversum www.bulaggi.com
De zomer ’19 Celebrate collectie is vanaf medio maart te verkrijgen.


“Zo ontzettend trots op waar we vandaag staan met het merk Bulaggi. Het bedrijf heb ik natuurlijk van kleins af aan zien groeien en bloeien en heb Bulaggi door mijn aderen stromen. Ik bouw samen met mijn team aan een merk dat ook de komende 50 jaar kleur gaat geven aan het leven van onze vrouwelijke fans. En wie weet mag ik het stokje ooit eens overdragen aan één van mijn eigen dochters.”

“Wij hebben Bulaggi door onze aderen stromen, dat maakt het voor ons eenvoudig om de continuïteit in merkbeleving en collecties te kunnen waarborgen. Het vertrouwde Bulaggi-gevoel uit zich in mooie, betaalbare tassen volgens de laatste trends met veel detail en rijke extra’s. Iedere collectie opnieuw.”

Annemarieke Schouten-Walraven, eigenaar en ontwerpster bij Bulaggi.


Einde persbericht

Natuurlijk ben ik zelf ook dol op tassen en tja, deze nieuwe collectie kriebelt toch wel, vooral de CELEBRATION tassen! Ze passen ook overal bij!

Zelf heb ik ook een favoriet… deze grijze ANGEL tas van Bulaggi.

Bulaggi, tas, feest, 50, jaar, uniek, design,fashion, mode

Like
  bychristiana
  10 Jan 2019
  8:57am

  Wat tof zeg, dat de tassen uit de Celebrate collectie de namen van het team gekregen hebben. Nu maar hopen dat een van die dames niet op korte termijn ontslag neemt;-) Ik vind die rode / donkerroze tas het mooist.

  Deb
  23 Jan 2019
  4:15pm

  Hier zitten zeker mooie tassen bij. Geef mij maar de zwarte Beatrix tas, echt zo’n tas waar je lekker veel in kan proppen en overal goed bij staat. De winkel in Hilversum is voor mij vlakbij dus daar ga ik zeker even langs

Laat een reactie achter!