Butter Gloss | Raspberry Tart

Vandaag laat ik mijn nieuwste lipgloss zien. Aangezien ik deze altijd in mijn tas heb, vergat ik bijna er over te schrijven. Voordat ik een product gebruik maak ik natuurlijk eerst de foto. Dat deed ik nu ook echter legde ik de lipgloss niet in mijn schrijf bakje!

Ach, deze Butter Gloss is zo mooi, dat tijd er niet toe doet. Dus vandaag in ‘the spotlight’!

NYX | Raspberry Tart

Echt, ik blijf NYX een geweldig merk vinden! En nu ik de nagellak ook ontdekt heb (ik hoorde ooit een slechte review en ben niet meer verder gaan kijken, blijkt dat ik dat best had mogen doen) wil ik meer en meer!

NYX-Lipbutter-BLG21-Raspberry-tart-lipgloss-lips-swatched-yustsome-pinkit-promo

 

Dat ik vandaag voor deze kleur koos is eigenlijk omdat de nagellak die je op de achtergrond ziet, nu te zien is bij mijn collega blogster Bianca van Pinkit.nl 

Leek me wel leuk om in een paars tint te blijven!

NYX-Lipbutter-BLG21-Raspberry-tart-lipgloss-lips-swatched-yustsome-pinkit-promo

De gloss is heerlijk zacht, ja als boter eigenlijk! De applicator is geen nieuw komer en zien we tegenwoordig overal terug.

De kleur lijkt heel erg paars zo op het eerste oordeel af te gaan, echter vergis je niet.

 

Ook op mijn lichte huid ziet het er fantaaaaaaastisch uit! En ik hoop dat die gloss ook terug te zien is op mijn eigen lippen. Mijn lippen zijn best getint. Ik moet vaak een foundation als basis gebruiken om de kleur tot zijn recht te laten komen.

Echter deze keer dacht ik, laat ik het eens au-naturel swatchen!

NYX-Lipbutter-BLG21-Raspberry-tart-lipgloss-lips-swatched-yustsome-pinkit-promo

 

En ik was eigenlijk verbaasd dat het meer roze werd dan paars, bummer! Nou Sonja, het is best een mooie natuurlijke tint. Ik snap het wel, mijn verwachting lag bij Paars, ik vind dat wel heel mooi.

 

Het gekke is dat de tweede keer gebruiken het veel paarser werd… hihihi ik denk dat door het bungelen in mijn tas de kleur beter gemengd is. En zo zie je maar, alles verdiend een tweede kans (nou ja alles? ??‍♀️)

Ondertussen heb ik mijn haar al weer rood. De nieuwe kleur rood heb ik zojuist gekocht, die gaat morgen in mijn haren.

Kortom, ik ben vandaag op pad en heb mijn NYX natuurlijk in de tas!

Bedankt voor je bezoekje en kijk snel bij Bianca naar de prachtige swatch!

 

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

 

Je Naam
Like

9 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!