Cadeautips voor mannen, kies eens iets leuks uit!

Je kent dat wel als vrouw zijnde, je man is jarig of je wilt hem gewoon een keer iets moois geven om je liefde aan hem te tonen. Wat geef je hem nou? Daarom leek het mij een keer leuk om wat cadeautips voor mannen te geven.

Cadeautips?

Elke dag is er wel een man jarig of is er een speciale gelegenheid waar jij je man mee wilt verrassen… en bij het woord man, mag je ook lezen partner, vriend of mannelijke collega.

Een cadeau geef je niet zomaar, of toch wel? Ik kan zelf spontaan mijn man wel eens iets leuks geven, zoals een lekkere geur. Maar ook kom ik wel eens thuis met kleding, dat ik een leuk shirt gezien heb en denk dat is echt iets voor hem.

Daarom bedacht ik mij dat een paar cadeautips wel eens op zijn plaats konden zijn voor de inspiratieloze vrouw/partner.

Wat is zijn hobby?

Vaak kijken we naar wat de hobby van een persoon is en daar baseren we dan een passen cadeau op. De meeste mannen houden wel van voetbal en of een andere sport, je kunt dan kijken voor een shirt van zijn favoriete club, maar wat dacht je van een bezoekje aan een museum van enkele voetbalhelden?

Sockmonkey, dit verzin je niet, webwinkel, gadgets, cadeautips, mijn cadeau, kado, kerst, jarig, mannen, feest, verjaardag, collega, workshop, voetbal, koken, hup hotel

Zo heeft een man, genaamd Jos Lenssen een hele verzameling aan collectors items verzameld van voetbalhelden, zoals de schoenen van Marco van Basten, maar ook andere leuke items die het bewonderen waard zijn voor jouw voetbalfan. Boek er een nachtje bij in het hotel dat erbij gelegen is en je kunt dan ook nog een dagje heerlijk shoppen in Eindhoven… dat is wat Cruyf zou noemen een ‘win win situatie’.

Meer bijzondere uitstapjes

Is je man een echte keukenprinses dan zou je eens kunnen kijken naar een kookworkshop. Dit kan hij ook natuurlijk doen ipv een verjaardagsfeest thuis, nu met vrienden heerlijk kokkerellen!

Cadeautips voor mannen, kies eens iets leuks uit?

Photo by Jason Briscoe on Unsplash

Je hebt mannen die het liefst aan de kant van het water zitten met hun hengel, de echte visser zou zeer gecharmeerd kunnen zijn van een dagje vissen op zee… stoer, op het wilde water, dat is nog eens een uitdaging!


Een kleinigheidje mag ook!

Een cadeau hoeft niet altijd duur te zijn, een kleingheidje mag ook en dan kun je online al heel wat mooie items vinden. Zo ook bij deze website, iets leuks wat elke dag te gebruiken is.
Of ga je voor een echt aparte gadget? Dan heb ik nog een mooie cadeautip voor jou… Deze gadgets zijn echt voor elke man, jong of oud een aanwinst… en jij kan er zelf ook blij van worden, want je hoeft die sokken nooit meer bij elkaar te zoeken!

 

Sockmonkey, dit verzin je niet, webwinkel, gadgets, cadeautips, mijn cadeau, kado, kerst, jarig, mannen, feest, verjaardag, collega, workshop, voetbal, kokenSockmonkey!

Zo zie je maar dat er buiten de lijntjes in een heleboel leuke dingen te verzinnen zijn voor dat cadeau van die bewuste ene man. En als jij nog leuke cadeautips hebt, dan mag je die natuurlijk altijd in de comments vermelden!

Like

Laat een reactie achter!