Cadeautips voor Sint & Kerst

Goedenavond, ik zet deze bewust vanavond al online, zodat je morgen nog tijd hebt om naar de winkel te hollen.

Ik weet hoe lastig het is om een leuk cadeau voor bepaalde personen te vinden. En ik hoop met deze 5 items dat je weer inspiratie krijgt.

[tx_heading style=”default” heading_text=”THE BODYSHOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik start met The BODYSHOP. Daar vind je voor elk budget wel een schitterend cadeau.

The BODYSHOP, tbs, kerst, Christmas, cadeau, tips, kopen, man, vrouw, beauty, verzorging, blog, yustsome

Voor 15,- : Kiss And Tell Born Lippy™-Toverstaf

 • Born Lippy™ Pot Lip Balm – Strawberry 10ml
 • Born Lippy™ Pot Lip Balm – Passionberry 10ml
 • Born Lippy™ Pot Lip Balm – Raspberry 10ml
 • Born Lippy™ Pot Lip Balm – Satsuma Shimmer 10ml
 • Born Lippy™ Pot Lip Balm – Watermelon 10ml

Voor 20,-: Frosted Plum Festive Tin

 • Frosted Plum Shower Gel 60ml
 • Frosted Plum Body Scrub 50ml
 • Frosted Plum Body Butter 50ml
 • Frosted Plum Hand Cream 30ml

Voor 25,- : Maca Rescue kit

 • Bevat de Maca Root Balancing Face Protector en het Maca Root Eye Rescue Serum
 • Zorgt voor een huid die verfrist en gehydrateerd aanvoelt
 • Lichte, niet-vette formule
 • Absorbeert snel

Zelf kreeg ik recent deze twee heerlijke producten toegestuurd en ik vind ze het zeer zeker waard om ook in deze cadeautip te vermelden… want wie wil zich nou niet wentelen in deze twee heerlijke bodybutters?

Frosted Berries Body Butter

Verwen je huid met 24 uur lang hydratatie met onze feestelijke Frosted Berries Body Butter. Deze luxe Body Butter is verrijkt met de geur van zoete rode bessen met tonen van vanille en romige witte bloemen, en cranberrypitolie uit Noord-Amerika, en heeft een frisse en fruitige seizoensgeur die je huid zacht maakt, hydrateert en heerlijk laat ruiken.

 • Vochtregulerende bodylotion
 • 24 uur hydratatie
 • Formule wordt gemakkelijk opgenomen
 • Verzacht de huid
 • Verrijkt met cranberrypitolie uit Noord-Amerika
 • Met de frisse geur van sappige bessen, romige witte bloemen en zoete vanille

Vanilla Chai Body Butter

Verwen je huid met 24 uur lang hydratatie met een warme mix van kruiden en de geur van vanille met deze special edition Vanilla Chai Body Butter. Deze luxe Body Butter is verrijkt met rijke en romige vanille uit Madagaskar en tonen van warme kruiden. Het product maakt je huid zachter en gehydrateerd, met een zoetige geur voor de feestdagen.

 • Vochtregulerende bodylotion
 • 24 uur hydratatie
 • Formule wordt gemakkelijk opgenomen
 • Verzacht de huid
 • Verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar
 • Met de kruidige geur van vanille en verslavende kardemom en steranijs.

The BODYSHOP, tbs, kerst, Christmas, cadeau, tips, kopen, man, vrouw, beauty, verzorging, blog, yustsome

Beide Body Butter producten zijn te koop in twee maten een klein potje van 50 ml kost 6,00 en de grotere pot van 200 ml kost 17,00.

Kijk voor meer geweldige en heerlijk geurende cadeau’s op de webshop, gratis verzending heb je al zo bijeen! —> THE BODYSHOP


[tx_heading style=”default” heading_text=”HEMA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Wij doen zelf geen Sinterklaas dit jaar, maar gezellig een spel met cadeau’s op 10 december, de trouwdag van mijn moeder en mijn stiefvader (Aka Ons pap).

Ik haalde 2 cadeau’s (opdracht is 1x vrouw en 1x man).

Hema, kerst, cadeau, sint, feest, donuts, chocolade, beauty, limited, edition, yustsome, sterretjes

Have The guts to go DONUTS!

Omdat wij afgesproken hebben dat de cadeau’s rond de 5/6 euro moeten liggen, ging ik bij de HEMA kijken, want daar hebben ze ook echt leuke items. Ik zag deze donut mok en deze kost 3,95 om het aan te vullen kocht ik er twee heerlijke repen chocolade bij, per stuk 1,49. Ik weet dat mannen best wel snoepkonten zijn. En eventueel een dame, want ik vond het eigenlijk wel een leuk unisex cadeau. Het donuttasje kocht ik erbij om het wat leuker te kunnen verpakken 0,79.

Hema, kerst, cadeau, sint, feest, donuts, chocolade, beauty, limited, edition, yustsome, sterretjes

Limited Edition is My middel name!

Deze lijn is zooooooooooo lekker dat ik het voor de feestavond nog een keer gekocht heb. Nu met een lekkere spons erbij! HEMA heeft voor mijn gevoel hier een superlijn neergezet! Deze mag van mij vast in het assortiment! De scrub is heel lekker in gebruik, mijn tube is nog niet leeg! En kost 3,95. Het maskertje is wat rommelig qua aanbrengen, maar het was wel zo lekker, dat deze toch in mijn cadeau pakje ging. Een tasje van goud met een hart erop voor het extra sjieke tintje! Dit pakketje kostte mij zo rond de 6,50!


[tx_heading style=”default” heading_text=”KRUIDVAT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Omdat ik ook maar gelijk voor de andere gezinsleden wat cadeau’s kocht (ik laat er nog 1 zien ivm glurende familieleden) had ik de vibe te pakken en zag bij het KRUIDVAT een mooi cadeau voor de sportieve man.

Kruidvat, kerst, tip, sinterklaas, cadeau, nivea, man, sport, yustsome

Voor 4,99 heb je er weer een frisse vent bij. Ik koos bewust voor nivea, omdat ik weet dat de meeste huidjes hier wel tegen kan. En omdat het een sportieve look heeft, dacht ik gelijk aan mijn zwager die een Sportzaak (sporthuis Olympia, te Veldhoven) heeft. En mocht iemand anders het krijgen met het spel, dan is dat ook geen ramp.


[tx_heading style=”default” heading_text=”DA DROGIST” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Oh… ik beken! Ik heb dit gisteren gekocht! Het zag er zo vrolijk uit… bijna als een snoepwinkeltje!

DA drogist, skincare, bad, douche, lekker, ruiken, Body resort, yustsome, beauty

DA drogist, skincare, bad, douche, lekker, ruiken, Body resort, yustsome, beauty

Body Resort

Oeh… ik zag dit bij mijn DA Drogist en ik had er zelf nog nooit iets van gezien, dus hier moest ik iets van mee naar huis nemen. Van Coco’s tot Vijg,… heerlijke fris en fruitige geuren! In de winter waan je jezelf op een Bounty Eiland.

Wat zegt BODY RESORT zelf?

Opnieuw die sensationele vakantie sfeer in huis halen met BODY RESORT. De authentieke feel-good producten worden met zorg vervaardigd en verrijkt met fruitextracten, zorgen voor een heerlijke geur: de Caribische Kokosnoot, Kokosnoot extract is bekend voor het hydrateren en kalmeren van de huid. Oosterse Peer Peer-extract is bekend voor het verbeteren van de conditie en het uiterlijk van de huid. Tropische Mango Mango extract is bekend voor het herstellen van de huid en helpt de huid te beschermen. Exotische Guave Guave-extract is bekend voor het verbeteren van de textuur en het uiterlijk van de huid. Atlantische Vijgen, Vijgen extract is bekend voor het hydrateren en herstellen van de elasticiteit van de huid. De lichte verpakking maakt uitstekend gebruik van de zomerse kleuren en waant u zich van de badkamer naar het strand in een handomdraai.

De prijzen liggen goed in de markt… een bruistablet kostte mij 1,09. Het stukje zeep was 1,99 en ik betaalde voor de bodyspray 4,99.

Je kunt hiermee een gezellig pakje maken. Er is een shampoo, lipbutter, Bodymist, bodymilk, etc te koop. Een aanrader dus!


[tx_heading style=”default” heading_text=”ACTION” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Als laatste een klein cadeau… omdat ik weet dat je vaak nog iets zoekt voor een paar centen.

Action, kerst, sint, meeki, shoppen, lipstick, lipbalm, beauty, blog, yustsome

Wie kent Meeki? Ik ken het van de nagellakken en de stunts dat je ze kon kopen voor 2,50. En toen was het opeens stil. Vorig jaar liet ik jullie er regelmatig swatches van zien.

Meeki is een nieuwe weg ingegaan en zoals ik het begrepen heb zul je dit Nederlandse merk ook met Beauty producten voorbij zien komen exclusief voor de Action.

Er is ook nog een nagellak setje te koop met mooie feestelijke lakken. Ik betaalde voor deze feestelijke lipbalms 1,69.


Ik ben er… het was een hele opsomming! Ik had nog meer, ja echt, echter die wil ik liever even nog beter uitwerken omdat dit prachtige artikelen zijn. Waarvan 1 ook nieuw in Beautyland is en uit de Nederlandse keuken komt. Stay Tuned!

Like
  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Die mok vind ik leuk! Ik ben dol op mokken! Leuke ideetjes heb je, zo zie je maar dat je voor weinig hele leuke dingetjes kunt kopen! Gerben en ik kopen altijd kadootjes voor elkaar voor kerst!

   Sonja Van de Sande
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Ja Paul en ik ook. En voor Yuri. Sint vieren wij niet meer.

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een super leuke cadeautjes! Ik wil nog even langs The Body shop! Ze hebben dit jaar geweldige cadeausets! ?

  Mijn week x 4 - #61 Phantasialand, drukte & kerstboom - Simplynspecial.nl
  6 Dec 2017
  5:02am

  […] Cadeautips voor Sint & Kerst – door Yustsome […]

Laat een reactie achter!