Milano, candy, punk, limited, edition, makeup, hairpaint, lipstick, lippencil, blush, eyeshadow

Candy Punk de nieuwe LE van Pupa Milano

Candy Punk is de nieuwe Limited Edition van Pupa Milano. Bij Punk denk ik altijd aan zwart, maar bij Pupa Milano gaven ze de producten een heerlijk zoet sappig roze kleur, met een knipoog naar de Candy!

Milano, candy, punk, limited, edition, makeup, hairpaint, lipstick, lippencil, blush, eyeshadow

Er kwam recent een supertof PR pakketje mijn kant op en ik had al bij enkele buitenlandse accounts deze LE gespot en was nieuwsgierig of wij in Nederland deze geweldige lijn ook konden verwachten! En YES, here she is!

Candy Punk

Wat zit er in deze LE?

Pupa, Milano, candy, punk, limited, edition, makeup, hairpaint, lipstick, lippencil, blush, eyeshadow

Pupa Candy Punk Hair Mask | 13,95

Helaas is 1 tube haarverf op de badkamer tegels gesneuveld toen ik er een pluk mee aan het verven was, dus die zie je alleen als resultaat foto. Gelukkig heb ik donkere tegels op de vloer!
De haarverf is tijdelijk, dus je kunt het eruit wassen.
Dit is tevens een haarmasker dat je haren ook nog eens lekker verzorgd!

Milano, candy, punk, limited, edition, makeup, hairpaint, lipstick, lippencil, blush, eyeshadow
Je kan ook highlights creëren door de verf op een aantal plukjes haar aan te brengen. Laat het masker 5 tot 15 minuten zitten voor een subtiele kleur of 20 tot 30 minuten voor een intense kleur. Spoel je haar vervolgens goed uit en breng het op de gewenste manier in model. De kleur verdwijnt na 2 tot 15 shampoobeurten.

Pupa, Milano, candy, punk, limited, edition, makeup, hairpaint, lipstick, lippencil, blush, eyeshadow

Okay, superleuk bij superblond haar! Bij mijn kleur was het na 30 minuten intrekken niet echt spectaculair, maar zelf vond ik het niet erg. Dit is trouwens de roze kleur. Op de foto zien we paars, die test ik nog uit.

 

Blush 001 Dirty Rose | 20,95

Deze zijdezachte blush zorgt dankzij de subtiele roze kleur voor een natuurlijke blos. Ook bevat het poeder sprankelende microparels die een ‘soft focus’ effect hebben. Imperfecties en een onregelmatige huidstructuur worden verdoezeld.

 


De glans is echt overweldigend! Ik denk dat deze met de feestdagen in een wat sprekendere kleur terug mag komen!

Stardust Punk oogschaduw | 18,95

Het poeder laat zich net zo makkelijk aanbrengen als een crèmeoogschaduw en één laagje is voldoende voor een dekkende, krachtige kleur. De mix van harsen, oliën en wassen zorgt ervoor dat de oogschaduw zich optimaal hecht aan het ooglid. De reflecterende pigmenten geven de oogschaduw een sprankelende kleur die in elk licht anders lijkt.

Milano, candy, punk, limited, edition, makeup, hairpaint, lipstick, lippencil, blush, eyeshadow

Tip, breng het aan met je vingers, voor het beste resultaat!

I’m Matt Lipstick | 18,95

Deze lipstick geeft je lippen een intense en dekkende kleur, zonder de lippen uit te drogen. Speciale wassen en mango boter zorgen voor een licht aanvoelende, flexibele formule die intensief hydrateert. De lipstick is rijk aan krachtige pigmenten die de lippen in één veeg bedekken met een prachtige kleur. Daarnaast krijgen je lippen een chique, fluweelachtige finish.


Wat zijn ze toch weer moooooooi! Gans Geil! Op zijn Duits dan! Vooral de matte Finish geeft je lippen toch altijd weer iets speciaals, ik blijf het sexy vinden!

Gelukkig zijn de lippotloodjes matching en dat maakt het nog makkelijker om mooie lippen te creëren.

True Lips Lippotloodje | 16,50

Deze limited edition kleur past perfect bij de I’m Matt lipstick uit de Candy Punk collectie! De romige en gepigmenteerde formule glijdt over de lippen en laat een intense kleur achter. Omlijn je lippen om ze te definiëren en om lipstick nauwkeurig aan te brengen. Voor een extra langhoudend effect breng je deze matte lipliner over je gehele lippen aan en vervolgens de lipstick. Bijwerken is niet meer nodig.

Natuurlijk kun je de lipliner ook alleen gebruiken als omlijning, je kunt er ook een mooiere vorm aan je lippen mee geven.

Wat een mooie kleuren! Ze zijn echt heel prettig in het dragen. Hou er wel rekening mee om vooraf je lippen even goed te scrubben.

Is er nog meer?

Jazeker, Pupa bracht nog 2 nagelakjes uit die perfect matchen bij je look.

Ga jij van deze LE nog iets kopen?

Je kunt de producten kopen bij DA en online bij Pupa.nl

Like
1
  Tessa Bowie
  2 Oct 2019
  4:23am

  de blush en lipstick zijn echt super mooi

  Daphne - verdraaidmooi
  8 Oct 2019
  4:48am

  Je bent goed verwend joh! De lipsticks zijn mijn favoriet bij deze items. Ik had je haar (volgens mij) op Instagram al voorbij zien komen en die roze gloed was echt prachtig!

Laat een reactie achter!