Peeling, cannabis, face, gezicht, notino.nl, notino, beauty, blog, yustsome

Cannabis als ingrediënt in verzorgingsproducten

Al eerder liet ik een product zien waarin Cannabis verwerkt werd. Na wat speurwerk kwam ik nog meer producten tegen en 1 daarvan laat ik vandaag aan jullie zien… een heerlijke Peeling!

Peeling, cannabis, face, gezicht, notino.nl, notino, beauty, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”BIONE COSMETICS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit is voor mij ook de eerste keer dat ik het merk Bione Cosmetics in handen heb. Het is wel wat lastiger daar het in het Tsjechisch is. Echter ik ben natuurlijk wat gaan Googlen en heb wat informatie gevonden die ik hier samenvat.

Even voorstellen:

BIONE COSMETICS producten zijn zowel voor de gebruikers als voor de natuur aangenaam. Lange tijd hebben we de cosmetica vrijgemaakt van alle meestal ongewenste componenten die zowel dermatologisch als milieuvriendelijk zijn. Deze inspanning heeft ons geleid tot de zeer ecologische producten, aangeduid als BIO, die geen olieproducten, siliconen, ethoxylaten, SLES, SLS, parabenen, alkylfenolen, complexe polyfosfaten en dierlijke producten bevatten. Wij Parfumeren alleen met behulp van hypo-allergene ingrediënten. Onze klanten kunnen maximaal tevreden zijn. Wij introduceren de nieuwste producten van biotechnologie snel in onze producten. Wij maken gebruik van alle mogelijke eigenschappen van kruidenextracten en essentiële oliën om het gewenste effect te verkrijgen. Als een van de eerste producenten ter wereld gebruiken we dergelijke emulsies in onze emulsie cosmetica die vrij zijn van emulgatoren, uiterst glad, niet irriterend, slim gestabiliseerd met bepaalde natuurlijke polysacchariden en lipofiele polyacrylaatmatrix.
Alles voor de klanten die daarom producten van absoluut buitengewone kwaliteit krijgen!

[tx_heading style=”default” heading_text=”BIOLOGISCHE PEELING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Omdat deze producten dus biologisch zijn, was ik heel erg blij! Kijk, dat wil ik graag. En dan wil je natuurlijk meer weten wat je op je toet gaat smeren…

Peeling, cannabis, face, gezicht, notino.nl, notino, beauty, blog, yustsome

 

Peeling is een zeer effectieve combinatie van werkzame stoffen met zeer fijne deeltjes. Het bevat niet alleen de hennep olie, maar ook delen uit de gehele plant. Dit maakt het product uniek en geeft het jou de meest waardevolle stoffen van deze bijzondere plant.

Scrub hydrateert en voedt de huid. Dankzij het extract van cannabis heeft een anti-inflammatoire* werking. Het bevat ook veel vitaminen, mineralen, penthenol, allantoïne en andere huid heilzame ingrediënten.

*ontstekingsremmend.

Peeling, cannabis, face, gezicht, notino.nl, notino, beauty, blog, yustsome
Toepassing: Breng aan op de huid en masseer in cirkelvormige bewegingen. Vervolgens spoel je het af met water. Peeling zrohovatěné verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden, het huidoppervlak is zacht en heeft een ‘baby billetjes’ uitstraling. Peeling is geschikt voor alle huidtypes en is een effectieve aanvulling op de te reinigen huid. Ook mijn droge huid ondervond geen last, geen trekkerig gevoel en het mooiste… twee dagen later was mijn puistje totaal weg! Joehee!

Ik heb het ook gebruikt onder de douche om te kijken of ik het ook prettig vond op mijn lichaam… nou het is zachter dan scrubs, maar voor mij iets te zacht. Ja sorry ik wil mijn ouwe vel laten branden. Mijn onderbenen, waar de huid wat meer gespannen is waren wel blij met deze zachte behandeling.

Peeling, cannabis, face, gezicht, notino.nl, notino, beauty, blog, yustsome
Gemaakt zonder aardolieproducten, siliconen, SLES, parabenen of ethoxylaten, dat klinkt voor mij als muziek in de oren!

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kocht dit product bij Notino.nl waar ze ook een biologische afdeling hebben.

Potje 200 gram | 2,90 | Code: BCO0558

[tx_animate animation=”fadeInLeft” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Heb jij al eens producten gebruikt met cannabis?[/tx_animate]

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Cannabis? Heeft dat geen effect op de geur?

  Ik heb nog nooit verzorgingsproducten met cannabis gebruikt

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik heb alleen de olie wel eens geprobeerd, zonder resultaat helaas

  Nina Simplynspecial
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Nog nooit van gehoord dat dit ook in gezichtsverzorging zit, hihi. Weer wat geleerd! Hoe is de geur?

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Klinkt goed! En wat een leuke verpakking!

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een interessant product zeg, ik kan me er niets bij voorstellen! Ik ben inderdaad ook wel heeeeeel benieuwd naar de geur hihi

Laat een reactie achter!