Sativa, olie, oil, seed, cannabis, hennep, zaad, kiehl's, kiehls, review, reiniging, skin, huid

Cannabis Sativa Seed Oil | Kiehl’s huidverzorging

Ik kende Kiehl’s al een tijdje, ik heb er al eens handverzorging van aangeschaft en recent ook de lijn met de heerlijke geur van Calendula. Recent zijn er weer nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment met Cannabis Sativa Seed Oil als hoofdbestanddeel. Ik kende natuurlijk al diverse Cannabis producten en ik heb zelfs al de oliën geprobeerd. Voor mij was het een aantal jaren geleden een no-go, maar ik heb inmiddels ontdekt dat het niks met drugs te maken heeft.

Sativa, olie, oil, seed, cannabis, hennep, zaad, kiehl's, kiehls, review, reiniging, skin, huid

Cannabis Sativa Seed Oil

Herbal Concentrate | 46,00

Een product waar ik heel nieuwsgierig naar was, was het flesje met de Herbal Concentrate olie. Ik ben dol op serums en vooral een olie. Dus als je mijn huid ergens blij mee kan maken. Nu las ik dat deze Cannabis Sativa Seed Olie speciaal ontwikkeld is voor de huid die snel neigt tot roodheid en laat ik nu daar een beetje last van hebben.

Welke voordelen kent deze olie?
 •  Helpt zichtbaar bij het verminderen van roodheid en vermindert een oncomfortabel aanvoelende huid
 • Kalmeert de huid door de vochtbalans te ondersteunen
 • Helpt bij het versterken van de huidbarrière
 • Geformuleerd met 100% ingrediënten uit natuurlijke oorsprong, zoals Groene Oregano Olie en uit Hennep verkregen Cannabis Sativa Olie
 • Non-comedogeen
 • Voor de probleemhuid, vette huid die gevoelig is voor onzuiverheden.

Sativa, olie, oil, seed, cannabis, hennep, zaad, kiehl's, kiehls, review, reiniging, skin, huid

Hoe gebruik je het?

Gebruiksaanwijzing

 • Masseer 2-3 druppels op een schone huid
 • Druk voorzichtig met de vingertoppen op de wangen, het voorhoofd en de kin om het product gelijkmatig te verdelen, voordat u het zachtjes in de huid masseert
 • Vermijd contact met ogen . Bij contact met ogen, onmiddellijk spoelen met water
 • Kan in de ochtend en avond worden gebruikt.

Wat was mijn ervaring?

Het is een heerlijke olie. Het trekt snel in en daarbij geeft het gelijk een verkwikkend gevoel. Bij mij was het vooral gericht op de rode, vaak vurige wangen en ik moet echt zeggen dat de geneeskrachtige werking van Cannabis mij wederom niet teleurgesteld heeft. Mijn huid werd na dagelijks gebruik een stuk rustiger.


Sativa, olie, oil, seed, cannabis, hennep, zaad, kiehl's, kiehls, review, reiniging, skin, huid

Herbal Cleanser | 27,00

Reinig zacht en breng de huid in balans met een kalmerende gezichtsreiniger. Met een unieke geltextuur verwijdert deze zuiverende cleanser onzuiverheden om de huid te verfrissen en te kalmeren.

Welke voordelen heeft het?
 • Reinigt zacht een huid die gevoelig is voor zichtbare roodheid en ongemak
 • Verwijdert onzuiverheden zonder de huid te veel uit te drogen
 • Creëert een licht, zacht schuim en laat de huid comfortabel en schoon aanvoelen
 • Geformuleerd met 96% ingrediënten uit natuurlijke oorsprong, waaronder Cannabis Sativa zaadolie en groene oregano-olie
 • Geformuleerd met een fris, kruidig aroma
 • Non-comedogeen
 • Voor alle huidtypen, inclusief de huid die gevoelig is voor onzuiverheden.

Hoe gebruik je het?
 • Breng aan op een vochtig gezicht
 • Breng kalmerende gezichtsreiniger aan op de handen, werk in tot een schuim en masseer op de huid in cirkelvormige bewegingen
 • Spoel met warm water en dep droog met een zachte handdoek
 • Vermijd contact met de ogen
 • Als er contact optreedt, spoel dan grondig met water

Sativa, olie, oil, seed, cannabis, hennep, zaad, kiehl's, kiehls, review, reiniging, skin, huid

Wat is mijn ervaring?

Ik gebruikte altijd een favoriete reiniger voor mijn gezicht, maar nadat die op was, moest ik op zoek naar een alternatief. Lucky me dat ik blog en deze op mijn pad kwam, want in principe heeft het bijna de zelfde werking en reinig je met een heerlijke crème achtige substantie je huid.
Als ik mijn huid alleen met een beetje water en zeep was (wel een zeep die er voor geschikt is) dan zie ik dat mijn huid er vaak schilferig uitziet. Ondanks de verzorging die ik nog gebruik. Ik denk dat de zeep die ik gebruik toch te agressief is voor mijn gevoelige huid. Daarom raad ik deze Cannavis Sativa Seed Cleanser van harte aan. Het is echt een milde verzorging en reiniging in 1. Geen nachtcrème maar de olie daarna nog even aanbrengen en mijn huid heeft weer een gezonde glow in de ochtend.


Waar te koop?

Je kunt gewoon bij Kiehl’s zelf op de website bestellen en deze producten worden nu met Corona gratis verzonden!

Like
  Ann Ages Gracefully
  29 Apr 2020
  9:23am

  Kiehls blijft een mooi merk. Heb er een paar toppers van gehad inmiddels ook wel eens een missertje maar over het algemeen heel fijn.

  Tessa Bowie
  29 Apr 2020
  3:17pm

  Die olie lijkt mij erg fijn. Net als jij, heb ik last van roodheid op mijn wangen en op mijn kin

Laat een reactie achter!