Cannamor-wietolie-cbd-review-paul-test-cannabis-olie-yustsome-test-thc-Intro

Cannamor | 100% biologische CBD producten

Al vaker schreef ik artikelen over wietolie en heeft mijn deze getest en zijn mening over het merk gedeeld.
Wederom kreeg ik een mail van een fabrikant om eens hun olie te testen. Echter nu kreeg ik ook twee producten erbij die ook voor mij zeer welkom zijn.
Ik wist dat CBD meer dan alleen wietolie is, maar wat doet het dan als een healing cream of wax?

Cannamor
Healing Cream

Wat schrijft de fabrikant:

Cannamor 100% biologische healing crème is een echt magische crème en bied vele voordelen voor ieder huidtype! Van een problemen bij een extreem gevoelige huid tot snij- en schaafwonden. De crème kan zeker baat bieden bij onder andere extreme gevallen van eczeem of dermatitis of zelfs psoriasis. Deze 100% biologische crème is een “must have” voor ieder medicijn kastje.

De helende balsem heeft enkel natuurlijke en biologische ingrediënten zoals Shea boter, cacaoboter, zoete amandel olie, vitamine E, Pure bergamot essentiële olie, ricinusolie, onze hoogste kwaliteit CBDA en plantaardige olie. Het heeft de eigenschap de huid te kalmeren en te herstellen. De crème geeft direct rust aan de huid, remt ontstekingen, en kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse irritaties.

 

Cannamor-wietolie-cbd-review-paul-test-cannabis-olie-yustsome-test-thc-3
In eerste instantie keek ik naar de crème en dacht moet ik dit op mijn gezicht smeren? Het ziet er nou niet bepaald uitnodigend uit. Vergis je niet, het uiterlijk van iets zegt niets over wat het product kan. Nadat ik mij had ingelezen over CBDa, wilde ik wel eens proberen op mijn altijd rode huid. Wat doet het daar?
[ezcol_1half]Cannamor-wietolie-cbd-review-paul-test-cannabis-olie-yustsome-test-thc-3a[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]
Ik nam een kleine hoeveelheid uit het potje en alleen op die plekken bracht ik het aan waar mijn aders duidelijk aanwezig zijn op de huid/gezicht.
Nog geen minuut later is de roodheid verdwenen en brand mijn wang niet meer. Okay!
Een nadeel vind ik wel dat ik rook als een bouillon blokje. Het is gelukkig niet die vervelende Amsterdam geur, daar word ik misselijk van, maar nee echt een kruidentuintje!
Goed, wat doet het nog meer, ik raakte er wel heel erg Aagje naar en ging proberen of het ook op wondjes hielp. En ja ze genezen bij mij dan een stuk sneller!
Het is goed te gebruiken als een dagcrème, het groene waasje trekt snel de huid in en de geur blijft even nog in je neus hangen, maar dat vervaagt ook.
Heb je jeuk? Dan kun je hier ook een klein beetje van smeren en de irritatie trekt snel weg.

Cannamor
CBD Wax 10%

Wat schrijft de fabrikant:

In de wereld van medische marihuana zijn CBD (ver)damp waxen in opkomst vanwege hun hoge absorptie uit het fytocannabinoïden. De absorptie is tot 40% wanneer je het (ver)dampt. (Ver)dampen is erg populair in de Verenigde Staten en wij geloven dat Europa steeds meer de voordelen van deze geweldige manier van gebruik inziet en deze methode toepast om de benodigde dagelijks hoeveelheid CBD binnen te krijgen.
Wij raden u aan om een speciale olie waterpijp, ook wel Rigs, te gebruiken. U kunt de CBD (ver)dampt wax ook inhaleren door gebruik te maken van een verdamper of damp-pen. Het is van belang dat uw verstuiver speciaal is ontwikkeld om de wax te verwerken.
Onze CBD (ver)damp wax (rauwe wax), is in een wax vorm en kan ook worden verwerkt in levensmiddelen.

Een wax? Het ruikt ook erg sterk en ik heb zelf geen verdamper in huis. Ja wel iets van Dampo en wellicht dat ik het zo ook kan testen. Maar een waxbrander, zou dat ook iets zijn?
Je bent blogger of niet? Dus ik heb een neutrale geur wax gepakt en heb er een beetje CBD wax bijgedaan. Eens kijken hoe dat werkt! Ik moet zeggen dat het goed dampt.
Mijn man testte het met het dampo apparaat en hij vind het gebruik maken van olie toch iets handiger. En daarbij lijkt het mij ook echt beter om een goed apparaat hiervoor aan te schaffen, want wij ‘buitenlui’ hebben nog echt niet veel kaas gegeten van het Mediwiet proces.
Het is wel leerzaam om te zien hoe nu het VAPO of WATERPIJP gebeuren werkt. Ik wil alleen met dit filpmje laten zien hoe je die wax kunt verwerken, niet om het gebruik van wiet met THC te stimuleren. Bedoel dat is niet mijn bedoeling!

 


Cannamor
CBD OLIE

Wat schrijft de fabrikant:

Cannamor CBD olie wordt uitsluitend gemaakt op basis van van de beste biologisch geteelde hennep in Europa, Cannamor CBD Olie is één van de hoogste kwaliteit biologische CBD olie op de markt vandaag. Een mix van biologisch geteelde hennep en de nieuwste ontdekkingen in laboratoria zorgen ervoor dat Cannamor het beste van het beste is!
Al onze olie is 100% natuurlijk en biologisch. We staan het gebruik van pesticiden, fungiciden, herbiciden, kunstmest, genetisch gemodificeerde producten of groeihormonen bij onze producenten niet toe. Alles wat voor de teelt of in ons productieproces wordt gebruikt is gewoon puur natuur!
Niet alleen is onze hennep organisch geteeld, maar maar de planten worden ook nog eens getest om ervoor te zorgen dat het CBD-gehalte veel hoger is dan die van normale hennep. Wij stimuleren de kracht en zuiverheid van Cannamor olie.
Al onze CBD olie wordt in laboratoria getest. We testen onder andere op CBD gehalte, andere cannabinoïden, contaminanten, gevaarlijke bacteriën en schimmels om op deze manier de veiligheid en de kwaliteit te waarborgen.
Al onze producten zijn kosjer vriendelijk, veganistisch en lactosevrij.

 

Ik hoop dat jullie het niet erg vinden, maar we hebben nu samen een keer wietolie getest. Ja ik ben er ook een keer mee in aanraking geweest.
Ik wilde zelf ook eens ervaren wat het nu doet. En recent had ik een pijnlijke rug, ik verging… en het flesje stond op het aanrecht en ik dacht waarom niet?
Ik nam drie druppels en liet het inwerken en ik moet zeggen dat de pijn piek er behoorlijk vanaf ging. Het was nog wel aanwezig, maar niet zo dat ik niet kon functioneren.
Nu begrijp ik ook waarom mijn man niet zonder de wiet- of wel CBDolie kan. Als je al jaren rondloopt met pijn in je rug door een zenuw die constant knel zit, dat met behulp van een operatie nog steeds niets geholpen heeft… je op zoek gaat naar een alternatief.
De geur is ook echt goed, dat zei mijn man gelijk bij het openen van zijn flesje. We hadden er een en die rook naar olijfolie en die werkte ook onvoldoende. Hij kon de pijn er niet mee onderdrukken. Deze heeft ook voor zijn nachtrust een goede werking. Nu nog het snurken tegengaan en moeders is ook happy!

CBD is niet psychoactieve stof. CBD is een niet-psychoactieve cannabinoïde en het zal u niet “high of stoned” maken.
Dit product bevat minder dan 0,2% THC en bestaat uit de beste biologische industriële hennep uit Europa welke volkomen legaal is in heel Europa en in de VS!
We hebben geen medische claims – Onze producten zijn voedingssupplementen en zijn niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten | Cannamor.nl

Waar te koop?

Ben je ook op zoek naar een alternatieve manier om pijn te bestrijden, op een

CBD olie 5% €36.95 | 10 Milliliter CBD olie met 500 mg. zuivere en biologische CBD olie.
Healing Cream €21.95 | 30 milliliter Cannamor Healing crème met 250 milligram CBDA
CBD Wax €14.95 | 2 ml. CBD wax bevat er 200 mg CBD. Goed voor dapping en wonden voor genezing.

Voor meer informatie en webshop: www.cannamor.nl


Over Cannamor.nl

Met trots kunnen wij zeggen dat wij de beste kwaliteit CBD olie in Europa aanbieden! Al onze CBD producten zijn veilig, onder de strengste hygienische omstandigheden geproduceerd en 100% biologisch. Het is ons belangrijkste doel om onze producten, waaronder CBD olie, onder de hoogst mogelijke kwaliteit aan te blijven bieden.

Wij willen graag u stimuleren om uw gezondheid te bevorderen en wij willen iedereen aanmoedigen om goede zorg voor zichzelf in acht te nemen, op de meest natuurlijke manier. Wij geloven dat goede gezondheid in preventie ligt. Wij beschikken over de kennis dat onze CBD olie en onze overige producten een goede preventie kunnen bieden. Hiermee wordt de kwaliteit van je leven verhoogd.

We willen het bewustzijn verspreiden over de vele voordelen die hennepplanten aan ons kunnen geven. Het feit is dat deze planten zeer milieuvriendelijk zijn en op verschillende manieren gebruikt worden in allerlei industrieën: van papier tot kleding, van isolatie tot zelfs zeer sterke bouwmaterialen.

Tenslotte; eetbare hennepproducten zijn waarschijnlijk een van de gezondste superfoods die beschikbaar zijn voor de mens!

Met deze informatie hopen wij dat u zult genieten van de vele gezondheidsvoordelen die onze CBD olieën u kunnen geven. Cannamor wenst u een goede gezondheid toe!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up
*Producten zijn ons door Cannamor.nl ter review aangeboden!
Like
  jeapiebel
  15 Feb 2017
  10:15am

  Nog geen minuut later is de roodheid verdwenen dat klinkt als een wonder wel jammer dat je de hele dag moet rondlopen met een bouillon blokje..hihi Ik vind het ook erg stout dat je wietolie ging testen. Ik vind al de producten erg interessant zeker de formule, kleur en het resultaat.

  Joyce
  15 Feb 2017
  12:43pm

  Klinkt super! Zelf heb ik ook wietolie getest, maar het was super smerig… ook hielp het niet. Werd er kotsmisselijk van. Dit merk kende ik niet!

  Babs
  15 Feb 2017
  7:28pm

  Wat een bijzondere producten, zeker die voor je huid. Wat werkt dat snel!
  Het is zo waardeloos als je tobt met je rug. Een zenuw die klem zit, dat moet vreselijk veel pijn geven.
  Ik vergelijk het even met een muishand, de zenuw hadden ze in mijn pols losgemaakt (verlegd ofzo) maar om de een of andere reden komt dat weer terug.
  Soms snap ik niet dat de medische wetenschap daar nog steeds geen betere behandeling voor heeft…

  Yvonne
  15 Feb 2017
  7:54pm

  Wat een bijzondere producten zeg. ik moest wel hard lachen toen ik over dat bouillonblokje las 🙂

   YuStSoMe
   16 Feb 2017
   6:41am

   Zo weet je wel dat het puur natuur is!

  chucky1012
  16 Feb 2017
  6:46am

  Wat klinkt dit goed!
  Moet dat potje kopen met het product dat wondjes geneesd.

Laat een reactie achter!