Care Cosmetics onthult nieuw bedrijf tijdens kerstcocktail

Tijdens de jaarlijkse Care Kerstcocktail op 13 december in het Conservatorium Hotel Amsterdam onthulde Duco van Keimpema, directeur Care Cosmetics, een nieuw bedrijf in de holding: Pascaud Care BV. Door deze stap heeft Care Cosmetics voor het eerst een eigen merk in huis.

Pascaud Care BV is vanaf 15 december een feit

“Care Cosmetics is hiermee naast cosmeticadistributeur in de Benelux, nu ook mede-eigenaar van het merk Pascaud en dat is een prachtige aanvulling op onze huidige portfolio met 21 merken,” zegt Duco. Door de samenwerking verwacht Duco de bovenkant van de schoonheidsspecialistenmarkt in de Benelux nog beter te kunnen bedienen en ook internationaal een strategie uit te zetten. “Pascaud past bij ons omdat wij naast distributeur, ook een eigen merk in huis wilden. Door het zelf ontwikkelen van producten en technieken die de werking ondersteunen, verstevigen we onze positie in de beautybranche. Met founder Mardge Pascaud als businesspartner kunnen we nog meer innovaties en know how delen.”

Sinds 2000 ontwikkelde Pascaud Beauty Innovations eigen behandelconcepten en producten onder te verdelen in vier pijlers: cosmetica, voedingssupplementen, apparatuur en make-up. Mardge Pascaud: “De kennis van ons bedrijf zit in research en product- en merkontwikkeling en daar ligt ook mijn kracht. We hebben Pascaud een prominente plek in de salonwereld gegeven, en het is tijd voor the next level. Op de wensenlijst stond ons merk te laten groeien en nog meer te innoveren. Daarom zochten we een sterke partner die ons merk commercieel een boost geeft maar ook inhoudelijk meer impact genereert. Zowel Duco als ik geloven in synergie en door de sterke punten van onze bedrijven samen te voegen, krijg je het beste van twee werelden.”

Het in Maaseik (B) gevestigde bedrijf blijft bestaan als locatie voor research en ontwikkeling en de flagshipstore in Antwerpen houdt ook haar identiteit. De groothandelsactiviteiten verhuizen naar Care Cosmetics in Barendrecht. Alles onder de vlag Pascaud Care BV.

Duco van Keimpema en Mardge Pascaud bundelen krachten in nieuwe BV; Pascaud Care.

 

Vragen? Neem contact op met Care Cosmetics 088 – 99 66 200 of mail met Duco van Keimpema,duco@carecosmetics.nl of Mardge Pascaud, mardge@pascaud.com

Like
    bychristiana
    18 Dec 2018
    10:00am

    Care cosmetics is echt een prachtig bedrijf met heerlijke merken. De prettige en persoonlijke manier waarop zij met ons bloggers omgaan vind ik ook echt geweldig. Daar kunnen heel veel merken en bedrijven nog heel veel van leren!

Laat een reactie achter!