Care, cosmetics, for, life, event, mama Kelly, Amsterdam, Pupa, Matis, new, collection, makeup, beauty, blog, yustsome

Care for life | EPIC | KENZO

Een nieuwe week staat weer klaar en afgelopen week heb ik weer een en ander beleefd. Leuk nieuws gekregen en mijn doos van de 6e editie van EPIC ontvangen.

Ik begin deze Updating met een klein verzoek… met groots gebaar!

[tx_heading style=”default” heading_text=”PINK PRESS LUNCH” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Afgelopen week ben ik weer naar Amsterdam afgereisd. Dit keer omdat ik werd uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Pink Press Lunch georganiseerd door Care Cosmetics.

Het event vond plaats in het Olympisch Stadion in de mooie gelegenheid van Mama Kelly.

Het voorwoord werd gedaan door de man achter Care Cosmetics Duco van Keimpema, die tevens zijn 50e verjaardag vierde die dag. Een mooie gelegenheid om even voor hem te zingen. Maar niet alleen vrolijkheid, er werd ons ook aandacht gevraagd voor zijn stichting CARE FOR LIVE.

Care, cosmetics, for, life, event, mama Kelly, Amsterdam, Pupa, Matis, new, collection, makeup, beauty, blog, yustsome

 

Kinderen horen een onbezorgd leven te leiden. Helaas worden kinderen met een ziekte of een aandoening met moeilijkheden opgezadeld, terwijl ze eigenlijk onbezorgd horen te spelen. Net als hun gezonde leeftijdsgenootjes.

Care For Life wordt gerund door vrijwilligers met het hart op de juiste plaats. Voorzitter van Care For Life is Duco van Keimpema. Samen met Henk in ’t Veld en Hans Schrederhof vormen zij het bestuur. Daarnaast zetten twee medewerkers zich in om onder andere aanvragen te coördineren en donaties te verwerken. Voor het uitvoeren van wensen wordt een beroep gedaan op een team van vrijwilligers.

De allermooiste wensen

Wat is jouw allergrootste wens? Heb je daar wel eens over nagedacht? Care For Life laat de wensen van ernstig zieke en gehandicapte kinderen uitkomen, zodat ze zich even geen patiënt hoeven te voelen. Door de mooiste wensen in vervulling te laten gaan toveren wij bij deze kinderen een stralende glimlach op het gezicht.

Kinderen horen onbezorgd te kunnen spelen, maar helaas is dit niet voor alle kinderen even vanzelfsprekend. Vaak worden ernstig zieke en gehandicapte kinderen geconfronteerd met de beperkingen van hun ziektebeeld. Care For Life zet deze kinderen in het zonnetje, door bijvoorbeeld een prinsessendag of een dagje dierentuin te organiseren.
Ik steun maandelijks Care For Life… het gaat niet om het bedrag, het gaat om anderen kinderen net zo’n mooie jeugd te geven, zo ver als mogelijk is, zoals ik mijn eigen kinderen dat ook gun.
[otw_shortcode_button href=”http://www.careforlife.nl/steun-ons/doneren/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-heart” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]DONEER[/otw_shortcode_button]
[tx_heading style=”default” heading_text=”PUPA & MATIS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]
Ook werden wij verrast met mooie producten van Pupa en Matis. Pupa Milano kende ik al, maar Matis alleen nog van een sample. Dit keer mochten we al heerlijk ruiken en smeren aan mooie nieuwe lanceringen, binnenkort enkele reviews online! En wauw, het zag er ook nog eens prachtig uit.
Van Pupa werden mooie make-up producten getoond, een hele felle roze lijn, speciaal voor de mooie zomers SUMMER IN LA en een lijn vol glitter & glamour met de nieuwste Liquid eyeshadow en de Vamp Extreme Eyeshadow.
Waar ik zelf het meest nieuwsgierig naar ben is de nieuwe EXTREME COVER foundation. Ik kreeg in mijn perstas de kleur 50, echter die heb ik aan mijn mooi getinte vriendin Samia gegeven.

Care, cosmetics, for, life, event, mama Kelly, Amsterdam, Pupa, Matis, new, collection, makeup, beauty, blog, yustsome
Lunch
Vooraf konden wij per mail aangeven welke lunch onze voorkeur had en ik koos voor Vegatarisch. Uhm… ik dacht een lekkere salade te krijgen, oewaaah… kreeg ik een bom koolhydraten voorgeschoteld. Toch netjes mijn bord leeggegeten, want niemand minder dan Duco zat naast mij… oh ik voelde mij toch een boerin op dat moment, maar wel een gezellige hoor!

Care, cosmetics, for, life, event, mama Kelly, Amsterdam, Pupa, Matis, new, collection, makeup, beauty, blog, yustsome

Na afloop zou ik meteen doorgaan naar een ander event, echter mijn vriendin had niet veel zin meer en ze voelde zich niet lekker, dus ik zou alleen gaan. Kuch…ik verdwaalde dus. Lichte paniek en zag toen Schiphol en ben toen mijn vriendin Pascal gaan appen dat ik daarheen kwam. Ik zou pas in de avond met haar afspreken, maar omdat de moed mij ff in de schoenen was gezakt, was ik blij haar te zien. Ze had voor ons wat Star Wars spullen gespot en al een toffe beker gekocht.

Helaas kon ik pas na 18.30 weer inchecken en dus aten we samen nog wat op Schiphol en toen kon ik eindelijk naar huis.

[tx_heading style=”default” heading_text=”EPIC | Echte post is cool” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Jaaaaaah zaterdag was het weer zover, het uitpakken van de EPIC doosjes… in diverse huizen in Nederland werden weer dames en heer blij gemaakt met een verrassing.

Mijn lootje was Jolanda van Zazazoo.nl en wat ze van mij kreeg lees je hier [otw_shortcode_button href=”https://www.zazazoo.nl/epic-6-kreeg-en/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red” target=”_blank”]MIJN LOOTJE: Jolanda[/otw_shortcode_button]

En welke pechvogel had mij? Oewaaaaah het was mijn ideale zoon RICARDO! Echt ik ken hem niet in het echt, maar de klik is er! Ik hou van zijn humor, zijn gesprekjes en liefde voor muziek.

En dat wij elkaar gaan ontmoeten is een feit! Zin in!

Bij het openen van de doos zag ik de kaart met het Egeltje en toen viel pas het kwartje… eerder had ik het nog niet in de gaten.

EPIC, echtepostiscool, unboxing,

Naast snoepjes (glutenvrij) en thee zaten er superleuke zakjes in… natuurlijk ging deze ekster daar als eerste naar grijpen… wat zit er in?

https://www.zazazoo.nl/epic-6-kreeg-en/

 • Een nagelak van Trend it Up
 • Een nagellak van Manhattan
 • Een Schaebens masker met Matcha
 • Een Balea masker met Ananas
 • Een mooi glosje van Essence
 • Oeps, foto vergeten, lipstick van Manhattan… kijk straks ff op Instagram, dan show ik de kleur!
 • Chocoooooooolaaaaaaade van Tony, die al op is natuurlijk!
 • Kaarten van Leeuwarden, stille hint!
 • En een mini Ricardo… nou ja zo heet hij nu! Mijn gelukspoppetje, want het heeft al geluk gebracht!

Pomptipom waar ben ik toch weer verwend zeg. Ricardo… superrrrrr bedankt schat! ? Mag ik je adopteren?

En ook Northflix en MONSIGNEUR Mango voor de organisatie!

[tx_heading style=”default” heading_text=”KENZO” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik kreeg deze week ook superleuk nieuws… ik mag mij ambassadrice noemen van Kenzo parfums! Binnenkort en ik 1 van de promotie dames. Hoe en wat hou ik nog voor mij, maar het gaat superleuk worden… iets met bloemen (waar ik niet allergisch voor ben). Mijn vriendin Samia had zich ook aangemeld en zij is ook door de selectie! Whoop Whoop!

Foto: eigendom van Flower by Kenzo

Al met al had ik weer een week die vol stond geboekt. Ik zou eigenlijk deze week nog een keer naar Amsterdam afreizen, maar ik moet even pas op de plaats. Ik merk dat het nu te veel was en zal die afspraak verzetten. Mijn lijf is op, mijn beurs is leeg en mijn hoofd op hol.

Bedankt voor je bezoekje! ?

Logo2

 

 

Like
  Joyce Elise
  23 Apr 2018
  2:35am

  Wat ontzettend gaaf zat je ambassadrice wordt voor Kenzo! Ben heel benieuwd! Je hebt super leuke cadeautjes gehad in je EPIC pakket! Volgende x doe ik ook weer mee!

  Marije
  23 Apr 2018
  4:06am

  Waah .. zoveel toffe dingen in een blog! Je gaat lekker! Gaaf hoor dat je Kenzo ambassadrice wordt.

  Ricardo is een topper!

  Nancy
  23 Apr 2018
  6:48am

  Gefeliciteerd!met je samenwerking! Wat ontzettend gaaf! Heerlijk voor je al die leuke dingen, geniet er maar lekker van!

  ricardo
  23 Apr 2018
  8:31am

  Woohoo! Jij mag mij adopteren hoor. Per toeval vond ik die boekjes van Leeuwarden dus ik denk, die doe ik er lekker voor de grap in. De andere dingen waren wel zorgvuldig uitgezocht en ik vond het zo leuk dat ik voor jou mocht shoppen! Het grappige aan die snoepjes was, dat ik ze in huis had en een beetje als opvulling erbij wilde doen, zo van als zij ze niet kan eten, dan iemand anders wel, maar bleken ze glutenvrij te zijn ook nog haha.

  chucky1012
  23 Apr 2018
  12:50pm

  Gefeliciteerd dat je is topf gaat doen voor kenzo…..
  Het is je van harte gegunt….

  Lesley
  23 Apr 2018
  3:30pm

  Wat een superleuk nieuws allemaal zeg! Je hebt mij gelijk overgehaald om te doneren. Mama Kelly lijkt mij zo erg leuk, en de nieuwe lijn van pupa is super mooi. Ik ben heel erg benieuwd naar je samenwerking met Kenzo parfum 🙂 Was zelf net te laat voor Epic maar ga volgende editie zeker weer mee doen (hoop ik haha)

   YuStSoMe
   25 Apr 2018
   10:40am

   Ah… top Lesley! Al is het een euro! Gaat om het gebaar!

  Annette
  23 Apr 2018
  5:02pm

  Leuk om ook al die EPIC pakketjes weer te zien.

  Inge | Monsieur Mango
  24 Apr 2018
  6:28pm

  Een mini Ricardo, hoe leuk is dat?! Je hebt een heel leuk pakket ontvangen en wat mooi dat je Care For Life steunt. 🙂 Gezellig dat je weer van de partij was!

   YuStSoMe
   25 Apr 2018
   10:39am

   Dank je Inge, het is elke keer een feest!

  bychristiana
  26 Apr 2018
  5:07pm

  Wat was het event van Care cosmetics leuk hè , zo een ontzettend toffe locatie ook. Haha, ik zat van tevoren ook te denken over het vega gerecht, maar uiteindelijk toch voor het kippetje gegaan. En ik heb dus niet netjes mijn bordje leeg gegeten, want mán wat een ding! Maar wel lekker! Wauw, wat gaaf je nieuws van Kenzo. Super leuk hoor!!

Laat een reactie achter!