Cargo jogger van Zara met rode trui

Vandaag heb ik een fashion post, ik had er zin in, dus waarom niet? Ik kocht recent een heerlijke Cargo jogger van Zara en ik heb hem al diverse keren aangehad. Dit keer een combinatie met een rode trui.

Cargo jogger

De Cargo jogger is hip! Nee, serieus ik vindt het een hippe broek. Lekker casual en ook nog eens heerlijk in het dragen. Okay, slank maken ze je niet, maar dat boeit me echt niet… comfort gaat bij mij boven alles.

En aangezien ik even lekker mijzelf mag zijn, kan mij het gewicht ook even niks schelen. Straks komt het wel weer goed als ik genoeg middelen heb om weer te sporten. Voor nu mag ik even mijzelf wentelen in ongemakken als opvliegers, dikke buiken en alles wat mij nu overkomt.

En daar is de Cargo jogger mijn beste vriend bij… elastiek in je middel, zachte stoffen en lekker wijd!

 

Combineren

Een tijdje geleden droeg ik deze Jogger met een zwart shirt, leder jasje en een paar boots. Ook heb ik het al gedragen met sneakers en een trui in een zwarte kleur. Vandaag draag ik het met rood.

Rood is een complementaire kleur aan groen. Bij supermarkten werd er vroeger altijd groen bij vlees gelegd, zodat het vlees een rodere kleur (optisch) zou krijgen. Tegenwoordig doen ze van alles toevoegen aan vlees (rode biet) om het roder te laten lijken.

Zo is oranje complementair aan blauw/violet en geel aan paars…

Zara, jogger, cargo, fashion, 50 plus, beautysome, groen, vans, rood,

Rode trui

Deze rode trui kocht ik laatst bij de Hema, hun kleding is echt favoriet bij mij. Budget, maar ook nog eens van een hele goede kwaliteit.
Helaas knoeide ik er eten op en precies in het midden! Dus ja, weggooien of? En aangezien ik recent toch met emblemen in de weer was, heb ik een groen embleem erop gestreken. En voila,…


Omdat de Cargo jogger een beetje kort is, valt op de enkels, draag ik er leuke stokjes bij in de groene kleur in mijn rode Vans sneakers.

Een groene sjaal maakt het geheel af. En zo is het weer helemaal mij.

 

De zon scheen afgelopen dagen gelukkig ook nog, maar ja… soms kan het lastig zijn 🙂


Zara, jogger, cargo, fashion, 50 plus, beautysome, groen, vans, rood,

Zara, jogger, cargo, fashion, 50 plus, beautysome, groen, vans, rood,


Ik wens iedereen die Carnaval gaat vieren veel plezier toe! En ga je op wintersport? Natuurlijk wel voorzichtig zijn daar in de sneeuw!

 


 

Like
1
  Tessa Bowie
  21 Feb 2020
  2:47pm

  Wat een stoere look

  An Vries
  21 Feb 2020
  3:35pm

  Wat een leuke outfit! Ik hou van zulke broeken. Met een mooi shirt, colbert en pumps heb je weer een heel comfy maar toch nette kantoor outfit😁

  debbeautygoddessnl
  23 Feb 2020
  9:01am

  Hele leuke outfit en ook weer super goed gecombineerd. Ik kan zeker nog wat van je leren. Ook een goed idee van dat embleem en staat nog erg leuk ook! Als je niets had gezegd had ik gedacht dat het zo hoorde. Fijne zondag!

Laat een reactie achter!