Cenzaa, body, Cream, boost, huid, verbetering, versteviging, strakker, liften, firm, lift, beautysome

Cenzaa | GLOBAL COCOONING BODY BOOST CREAM

De titel is zo een hele mond vol, Cocooning nog wel! In ieder geval wil ik jullie vandaag een mooie body Cream van Cenzaa voorstellen die wellicht elke vrouw, ongeacht de leeftijd wel kan waarderen. Een Cream die huidverbeterende resultaten geeft.

Cenzaa is een 100% Nederlands merk. Het is gevestigd in Twente en vanuit daar ontwikkelen ze sinds 2008 hun producten.

Het merk draagt de naam Cenzaa wat zijde betekent, dit hebben zij gekozen omdat de bedoeling van hun producten is dat het heerlijk versmelt met de huid. Cenzaa dankt haar naam ook aan de ‘Zijderoute’: van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxeproducten via deze route van Azië tot aan het Middellandse Zeegebied. Men gebruikt 100% natuurlijke producten. Wist u dat alle producten van Cenzaageselecteerde werkstoffen bevatten in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën!

Cenzaa | Body boost cream

Wat schrijft Cenzaa hierover?

De Boost Cream is een hele luxe sensatie die een zintuigelijke beleving combineert met huidverbeterende resultaten. De geconcentreerde, zijdeachtige, crème heeft een rijke textuur, die zorgt voor strakkere lichaamscontouren, een verstevigde en verbeterde huidstructuur.

Cenzaa, body, Cream, boost, huid, verbetering, versteviging, strakker, liften, firm, lift, beautysome

De verfijnde formule van de Body Boost Cream is actief op vele fronten:

 • Helpt onmiddellijk een droge of door de zon beschadigde huid te herstellen
 • Bestrijdt tekenen van huidveroudering.
 • Deze ultieme Body Boost Cream kan ook worden ingezet bij hals en decolleté, wat zorgt voor een jonge en gezonde uitstraling.

Verwen uw lichaam en geest met de sensationele geurnoten en bijzondere plantenextracten van de Body Boost Cream die de huid gladder, zachter en steviger maken.


Op de juiste manier aanbrengen!

Breng de Body Boost Cream, na het douchen, al masserend aan op jouw lichaam. De crème laat zich heel makkelijk verdelen en geeft een lekkere geur beleving. Voor de beste hydratatie en voeding gebruik je het 2x daags!  Maak voordat je het product aanbrengt, diepe, energieke knijpbewegingen in de delen van het lichaam die hun stevigheid hebben verloren. Breng vervolgens de crème met gladstrijkende, cirkelvormige bewegingen aan op buik en billen. Strijk de crème vervolgens naar boven toe uit over de overige delen van het lichaam.

Cenzaa, body, Cream, boost, huid, verbetering, versteviging, strakker, liften, firm, lift, beautysome

Wat is het resultaat?

Wie kan dat beter uitleggen dan diegene die deze Body Cream getest heeft… Sanne ging aan de slag met de crème en heeft haar bevindingen voor mij op papier gezet.

Na een weekend bij Sonja te hebben gelogeerd kreeg ik van haar deze heerlijke bodylotion mee. “Om je huid strakker te maken” zei ze. Ik heb de body boost cream nu een paar dagen gebruikt en ik schrijf voor jullie wat ik ervan vond.

Cenzaa, body, Cream, boost, huid, verbetering, versteviging, strakker, liften, firm, lift, beautysome

Allereerst moet ik zeggen dat het wel in een hele mooie verpakking zit. Op de verpakking staat ook een korte beschrijving van het product. Onder andere dat het gemaakt is van natuurlijke producten en dat de Cenzaa cocooon parfum erin zit. Als je de verpakking openmaakt zit er nog een klein papiertje in met de beschrijving en hoe je het kan gebruiken.

De crème zelf zit ook in een mooie tube. Helemaal zwart met zilveren letters. Op de achterkant staat ook weer beschreven hoe je het het beste kan gebruiken. De bedoeling is dat je het 2 keer per dag na het douchen aanbrengt op de huid. Eerst maak je kleine knijpbewegingen in de huid en daar smeer je vervolgens de crème op uit.

Cenzaa, body, Cream, boost, huid, verbetering, versteviging, strakker, liften, firm, lift, beautysome

Ik heb de crème zelf pas enkele dagen gebruikt dus nog echt verschil is nog niet te zien maar misschien dat ik nog een update kan plaatsen als ik het langer heb gebruikt.

Dan als tweede de geur. Zelf vind ik het erg lekker ruiken namelijk. Het ruikt heel fris en tegelijkertijd ook erg warm. Vaak bij body butters ben ik toch een beetje bang dat de geur erg sterk is waardoor je heel sterk naar die bepaalde geur ruikt maar dat is met deze crème niet zo. Het ruikt erg lekker maar niet heel sterk.

Verder is het natuurlijk ook erg belangrijk of de crème plakt of niet. Als je hem net hebt aangebracht is het nog een klein beetje plakkerig maar na even wachten (een minuut ongeveer) is dat al weggetrokken. Ook breng je het aan op een handdoek droge huid en dat scheelt ook al in hoe erg het plakt. Dan is het namelijk niet plakkerig.

Alles bij elkaar vind ik dit een hele fijne crème en zou ik het zeker aanraden!

 


Dank je wel Sanne voor je mooie review! Ik ben zelf ook heel benieuwd of het ook bij de 40 plus vrouwen nog een goede werking zal hebben.

Sanne is een jonge meid en de huid is zeer flexibel. Echter ook daar kan door afvallen en aankomen en weer afvallen de rek van de huid wat klappen krijgen. Eigenlijk kun je best al vroeg starten met je huid te pamperen, voor ons 40 plus meisjes is er nog wel wat te halen, maar verwacht geen wonderen!

Deze crème is te koop voor 28,95 en dat kan via Cenzaa.nl

 

Like
  bychristiana
  12 Mar 2019
  6:21am

  Ik heb deze zelf ook gehad en inmiddels is de tube helemaal leeg. Ik geloof niet echt in verjongende of ‘strakmakende’ crèmes, maar ik geloof zeker wel dat door goed voor je huid te zorgen (hydrateren, voeden, beschermen!) je je huid zo lang mogelijk mooi en gezond kunt houden. De geur van deze crème vond ik trouwens ook zo lekker.

  Marije
  12 Mar 2019
  6:54am

  Cocooning klinkt wel heerlijk!

  Deb
  17 Mar 2019
  8:55pm

  Klinkt goed. Ik ben nog niet bekend met de producten van Cenzaa maar het klinkt interessant.. en als iets dat ik graag eens wil proberen 😊.

Laat een reactie achter!