Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

Checkmate | RED velvet lips

Rode lippen, niet iedereen durft het aan. Het is ook een uitgesproken kleur. De een vind het ordinair en de ander voelt zich er zelfverzekerd door. Echter tegenwoordig zie je in het straatbeeld steeds meer gewaagde kleuren… blauw, groen en paars.

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwste aanwinst zien… een droom kwam uit!

Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”CHECKMATE | JEFFREE STAR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Een Jeffree Star lipstick stond nog hoog in mijn wishlist en door een geluksmoment in een klein hoekje kon ik er 1 voor een leuke prijs bemachtigen via Lisanne (ze heeft op Instagram een tweedehands make-up sale)…

De kleur Checkmate kwam voor 14,95 mijn kant op! Whoowhoo! Ik had nog nooit zo’n buikpijn.

Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

 

Het is een matte liquid (vloeibaar) lipstick. En is dierproefvrij! Oh en ook nog eens Vegan! Wat wil je nog meer? Dat het leuk zit en lang houdbaar toch?

[tx_heading style=”default” heading_text=”RODER DAN ROOD” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De lipstick breng je aan met een sponsapplicator. Je moet wel even je lipstick schudden. Dan aanbrengen en weer even wachten tot het droog is.

Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

 

Schrik niet… de kleur is echt mega fel. Nu staat mij zoiets gelukkig goed… felle kleuren, maar ook hier schrok ik even van.

Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”OUDE VROUWEN LIPPEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het is voor jonge meiden denk ik makkelijker aanbrengen dan de oude, wat rimpelige lipjes, van mijzelf. Ik had er deze keer wat meer moeite mee. Het ging niet ‘smooth’.

Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

 

Omdat ik toch een strakke lijn wilde, besloot ik mijn nieuwe Real Technics kwastje erbij te pakken. Het is eigenlijk bedoeld voor eyeliner, maar ik dacht als het daar strakke lijnen mee kan zetten, moet het hier ook bij lukken!

Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

 

Ik moet zeggen dat dit een goed idee was. Niet perfect, maar een stuk netter. Het voordeel van deze silicone kwastje is dat het super handig schoonmaken is. Watje met wat tonic en voila!

[tx_heading style=”default” heading_text=”HELLO SEXY MAMA :)” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hahaha… mijn haren had ik geprobeerd wat te krullen en ik wilde eigenlijk 1 kant eraf scheren, maar durfde het toch niet. Dus strak naar achteren met een speld.

Ik wil ze wel nog superkort knippen, met een lange lok, dus eerst de lok laten groeien!

Jeffree, star, red, lipstick, velvet, checkmate, beauty, blog, yustsome

 

Een keer een andere pose, met mijn mond open! Lijken mijn tanden een stuk witter 🙂

De lipstick blijft goed zitten. Het voelt soms wel even raar, omdat het dus die Velvet finish heeft. Je hebt de neiging om ze telkens nat te maken. Na een tijdje moet je ze wel even bijwerken. Dat ging bij mij erg goed. Heb ook wel eens een lipstick gehad die gewoon ging brokkelen… gadver.

Ga ik nog meer Jeffree Star kopen? Ik weet het eerlijk gezegd niet… ik ben niet meer zo gevoelig voor het ‘erbij horen’. Dus dit is leuk voor de heb, maar verder geen fan crush!

[tx_animate animation=”pulse” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]WELK MERK IS JOUW FAVORIET QUA LIPSTICK.?[/tx_animate]

Like
  Nancy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oh ja!!!! Doen!!! Met je haren bedoel ik dus. Een beethe Human League, een beetje asymetrisch. (misschien denk je nu bij jezelf, Oh my god dat had ik niet zo in mijn gedachten hahahaha) Ik ga zaterdag en ik moet er eigenlijk gewoon een stuk vanaf halen, veel te stug en te droog en ik krijg er zo’n oudewijven kop van. Ben ik gewoon ook!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je goed, ik heb zelf helemaal niets met Jeffrey Star 🙂

  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Echt een knalkleur! Staat je goed. Ik zou zelf wel een liquid lipstick van Jeffree Star willen hebben. Gemini staat al heeel lang op mijn lijstje, maar ik wacht lekker tot de hype een beetje voorbij is 🙂

  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw, staat je geweldig! Ik vind Jeffrey Star zo gaaf!

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wauw, hij knalt echt van je lippen af! Bij mij staat Calabasas nog op m’n wishlist!

  Natasja van Teijlingen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je prachtig! Vind het hele fijne lipsticks en blijven lang zitten. Heel fijn met bijwerken, ik ben fan!

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ja, staat weer fantastisch. Wat een prachtige look heb je weer gemaakt, echt the bomb! Nee, ik heb ook niks met Jeffree:)

Laat een reactie achter!