SHAB, cheeky, blush, highlight, palette, beauty, mua, make-up, review, glow, shine, intro

Cheeky highlight & blush palette van Shab

Een tijdje geleden heb ik jullie al een zeer exclusief artikel laten zien van Shab, de supermooie mascara. En naast een mascara heb ik van Shab ook een prachtige lipstick. Mijn collectie is inmiddels aangevuld met het prachtige CHEEKY highlight & blush palette van Shab. En die laat ik jullie vandaag zien.


yustsome, beauty

SHAB, cheeky, blush, highlight, palette, beauty, mua, make-up, review, glow, shine, 3

Cheeky | Highlight & blush palette

Het liefst koop ik zelf ook palettes waar meerdere tinten blush in zitten, de ene dag is de andere niet en je wilt natuurlijk kunnen afwisselen. Naast 3 zeer mooie blushes bevat dit palette ook 3 highlighters. De ene nog mooier dan de andere en mooi te combineren met elke huidskleur.

De intense lichtgewicht formule bevat gemalen en drievoudig gefreesde mica chroma kristallen voor een multidimensionale, soft-focus HD afwerking. De fluweelzachte textuur smelt in de huid voor naadloze make-up look, je kunt het moeiteloos mengen en geeft een maximaal comfort.

Hoe breng je nu mooi een blush aan?

Een blush is niet zomaar even een streep over je gezicht zetten. Een perfecte blush maakt je mooier en niet een clowneske vertoning. Daarom is het belangrijk om te weten welke manier van aanbrengen de juiste is voor jouw gezicht.

 • Rond gezicht: Als je een rond gezicht hebt, is het doel om hier meer definitie aan te brengen en je gezicht smaller te doen lijken.
 • Vierkant gezicht: Een vierkant gezicht heeft vaak scherpe lijnen en die wil je verzachten, dat doe je door meer in het midden van de wangen de aandacht te leggen.
 • Hartvormig gezicht: Mensen met een hartvormig gezicht hebben een breder voorhoofd en een smalle kaak, om dat meer in balans te brengen, is het raadzaam om meer een horizontale verdeling te maken.
 • Ovaal gezicht: Als je dus een ovaal gezicht hebt, dan heb je vaak een goede balans en mag je jouw blush zo aanbrengen dat het niet nog langer lijkt en pak je die hoog op je jukbeenderen.

SHAB, cheeky, blush, highlight, palette, beauty, mua, make-up, review, glow, shine, 4

Zorg voor een mooie balans

Balans vinden in het aanbrengen van blush en highlighter is het sleutelwoord. Het is niet de bedoeling dat je dagelijkse look er 1 is die eigenlijk op zon- en feestdagen thuis hoort. Voor een feestje kun je natuurlijk uitpakken, echter voor een beetje een kantoor look, kies je voor een ingetogen kleur, die net een accent legt en de highlighter mag een beetje op de jukbeenderen.
Voor een heerlijke feestlook kun je los gaan door je blush wat feller en meer nadrukkelijk aan te brengen. De highlighter mag nu ook je neus, je jukbeenderen, je kin en een beetje op je bovenlip. Dit geeft je look veel meer glamour!

SHAB, cheeky, blush, highlight, palette, beauty, mua, make-up, review, glow, shine, 4

Hoe is het palette mij bevallen?

De pigmentatie van dit Cheeky blush & highlight palette van Shab is uitmunted gepigmenteerd. Wow… de kleuren spatten van je gezicht, dus het is even opletten als je net als mijzelf een bleekscheet bent. Ik zou de blush opbouwen… mocht je te veel aangebracht hebben, dan kun je het nog wat afpoederen met een gewone gezichtspoeder.

De glans is ook uitmuntend en ik denk dat dames met een mooie getinte huid hier extra blij mee zullen zijn, want het kan jouw sterke punten alleen nog maar meer verfraaien.

De kleur SHAMELESS kan ik zelf ook nog als een bronzer gebruiken, dus met dit palette heb ik 3 in 1!


Verkrijgbaarheid

Het Cheeky Blush & Highlight palette is te koop via Shab haar eigen website en kost 59,95 en de verzending is daarbij gratis!

Look

Natuurlijk maakte ik er een look bij en zie je hieronder ook een glimp van de mooie glow die dit Cheeky palette heeft.

SHAB, cheeky, blush, highlight, palette, beauty, mua, make-up, review, glow, shine, 2

SHAB, cheeky, blush, highlight, palette, beauty, mua, make-up, review, glow, shine, 1

Like
  Tessa
  28 Oct 2021
  1:26pm

  Wat een prachtig gezicht palette is dit. De kleuren staan je erg mooit

Laat een reactie achter!