Karl, Lagerfeld, choupette, eyeschadow, palette, oogschaduw, TK Maxx, nudes, makeup, look, beauty, yustsome, beautysome

Choupette collectable oogschaduw palette

Ik ben er inmiddels achter dat die Karl Lagerfeld niet zo’n amusant persoon was, maar goed, zijn mode was daarentegen wel weer heel gaaf. Ik kreeg laatst een app of ik een palette wilde hebben? Mijn vriendin was bij de TK Maxx en zag dit Choupette palette en ik zei meteen ja!


Choupette palette

 

Karl, Lagerfeld, choupette, eyeschadow, palette, oogschaduw, TK Maxx, nudes, makeup, look, beauty, yustsome, beautysome

Een zorgvuldig samengesteld palet van 16 WARME / NAAKTE tinten voor het creëren van meerdere trendy ooglooks.
CHOUPETTE COLLECTABLE EYESHADOW PALETTE bevat een mix van afwerkingen en texturen, waaronder sterk gepigmenteerde mattes, chroomgeperste parels en 3D metal oogschaduwen. Het sterk gepigmenteerde poeder is gemakkelijk aan te brengen en blend goed. Het palet is vorm gegeven in een op Choupette geïnspireerd ontwerp.

Karl, Lagerfeld, choupette, eyeschadow, palette, oogschaduw, TK Maxx, nudes, makeup, look, beauty, yustsome, beautysome

 • Elke tint kan alleen worden gedragen of met elkaar worden gemengd voor een extra intense kleurpunch.
 • Deze collectie draait helemaal om 100% op maat gemaakte, samengestelde glamour.
 • Beperkte editie.
 • KARL LAGERFELD + MODELCO-collectie is 100% dierproefvrij.

Natuurlijke tinten

Ik heb vele nude palettes natuurlijk in mijn kast liggen en soms denk ik wel eens, moet er daadwerkelijk nog een bij? Yes,… natuurlijk! Vooral palettes die een aparte vormgeving hebben spreken mij aan. En dus toen ik de foto zag die mijn vriendin stuurde was er liefde op het eerste gezicht.


Je vraagt je dan wel af,… dit is dan een zeer exclusieve uitgave destijds geweest, hoe zou de kwaliteit dan zijn? Ik heb wel eens een palette gehad waarvan ik dacht “nou moe, dat is dan van een designer afkomstig, of heeft zijn of haar naam aan zoiets fluts gehangen”… dus bij de naam Lagerfeld verwacht ik ook wel een goede kwaliteit.

Swatches

Zonder een beetje primer swatchte ik enkele kleurtjes van dit Choupette palette op mijn arm en ik moet zeggen dat ze erg mooi dekken. Maar ook prettig, soort van creamy, aanvoelen. Een paar hadden wat fallout, vooral de metallic tinten, maar verder… top!

Ook de lichtste tint was zichtbaar, dus dit gaat goed komen met een primer!


Een look

Ik maakte 1 look, maar ik weet nu al dat ik dit palette vaker ga gebruiken. Wat zijn de kleurtjes mooi. Ja, ik ben er zeer tevreden mee!

Deze look maakte ik met de meest rood achtige kleur.

Karl, Lagerfeld, choupette, eyeschadow, palette, oogschaduw, TK Maxx, nudes, makeup, look, beauty, yustsome, beautysome

Karl, Lagerfeld, choupette, eyeschadow, palette, oogschaduw, TK Maxx, nudes, makeup, look, beauty, yustsome, beautysome

Helaas is dit een Limited Edition Van Choupette en niet altijd verkrijgbaar. Op Amazon zag ik nog wel palettes over de kop gaan voor 65 euro.

Ik betaalde er zelf een stuk minder voor… helaas weet ik niet meer hoeveel, want mijn vriendin had het prijsje eraf gehaald. Enfin… bij de TK Maxx vindt jij vast ook nog wel een pareltje!

 

Shop ze!

Like
  Tessa Bowie
  16 Apr 2020
  12:56pm

  welke primer gebruik jij? ik heb dit palette ook, maar de kleuren vervagen snel bij mij en moeten heel erg opgebouwd worden

  Natasja
  17 Apr 2020
  7:47am

  Heb er ook mee in mijn handen gestaan en dacht: deze kleuren heb ik al en zou de kwaliteit goed zijn? Het kostte volgens mij iets van €15, wel een hele goeie deal en had het bijna meegenomen 🙂 Je hebt er een mooie ooglook mee gemaakt!

  debbeautygoddessnl
  17 Apr 2020
  11:35am

  Wat een schattig palette, echt een pareltje 😻. Ik moet toch ook echt eens naar de TK Maxx. Je look ermee vind ik ook erg geslaagd trouwens.

Laat een reactie achter!