Christian, Faye, eyeshadow, palette, Quattro, makeup, look, beauty, blogger, yustsome, sample

Christian Faye Quattro eyeshadow palette

Dat ik een make-up junky ben, moge wel duidelijk zijn en was ik recent al totaal verrast door een mooi Quattro palette, vandaag heb ik weer een pareltje ontdekt. Deze werd mij aangeboden door de lieve dame van Christian Faye bij het Mooi The Agency event in Amsterdam.

Quattro eyeshadow palette

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Quattro, makeup, look, beauty, blogger, yustsome, sample

Van de website

Christian Faye Quattro oogschaduw ontworpen met vier complementaire tinten en afwerkingen, om meerdere looks te bereiken. Deze oogschaduw wordt nu opnieuw uitgevonden met intensere pigmenten en rijkere effecten, die de ogen opfleuren terwijl ze intensiteit en contrast bieden. Elke oogschaduwkleur is rijk van kleur met een zachte, fluweelachtige afwerking.

De veelzijdige formule is eenvoudig aan te brengen en past zich gelijkmatig aan en kan worden gebruikt voor het arceren, markeren en lijnen van het oog. Ga volledig natuurlijk of creëer intense ogen die de ogen opvrolijken, vormgeven en bepalen. De lichtere tinten halen je ogen op, de vorm en contour van de middentonen, en de diepe tonen definiëren met een rokerige allure.

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Quattro, makeup, look, beauty, blogger, yustsome, sample

De Quattro-oogschaduwpalette, verkrijgbaar in vier complementaire kleuren, waarmee u verschillende looks kunt creëren, van natuurlijk tot dramatisch. De zachte, fluweelachtige textuur kan perfect worden aangebracht met de meegeleverde dubbelzijdige applicator voor eenvoudig gebruik.


Look at my look

Wat was (ben ik nog steeds) blij dat ik deze tintjes kreeg, vind ze echt bij mij passen! Alhoewel ik, als ik iets krijg, blij ben met alles hoor! Ben soms nog net een klein kind! Wonderen zijn de wereld echt nog niet uit!

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Quattro, makeup, look, beauty, blogger, yustsome, sample

Recent maakte ik weer eens een ooglook, omdat ik ook een nieuwe mascara had. Dus dan is het fijn om ook even alles nieuw uit te testen. Toen ik aan het fotograferen was, zag ik al hoe mooi de glans van de kleuren was. Eenmaal een swatch, was ik echt verbluft van de tintjes!

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Quattro, makeup, look, beauty, blogger, yustsome, sample

Kijk, dat noem ik nou pigmentatie! Op mijn hand ziet het er al prachtig uit, echter soms kan het best tegenvallen op je oven, dus ook dat ga ik natuurlijk eens bekijken.

Ik merkte vrijwel direct dat het wat fall-out heeft, dus ik hield mij in met het aanbrengen.

Christian, Faye, eyeshadow, palette, Quattro, makeup, look, beauty, blogger, yustsome, sample

Het brengt verder heel prettig aan en zijn de lichte tinten goed glanzend en zichtbaar op 1 kleur na… ik mistte wat kleur van de roze tint, die blijft op mijn ogen wat achterwege. Wellicht omdat het te veel op mijn eigen huidskleur lijkt met aanbrengen? Toch is het wel te zien, het roze heeft namelijk een shift naar roségoud. Op mijn hand ook te zien en door lichtinval ziet het er dus minder roze uit,

Verder ben ik zeer tevreden over dit merk… mijn wenkbrauwen zweren bij de fijne poeders van dit merk! Oooooh Yes! Wenkies on fleak!

Verkoop

De producten zijn o.a. te koop bij DOUGLAS.NL voor 16,95 of Google even, dan kom je vast jouw product tegen.

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/productbrand_019226.html?d=s&wt_cc4=marin_bid&wt_cc1=&mkwi_dt&pcrid=227031205597&pkw=&pmt=&trac=nl.01psh.goo.9976225783.637221275.43034987010.000000″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Quattro palette Sparkle[/otw_shortcode_button]

Bedankt voor jouw bezoekje! 

Logo2

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

9
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Deb
Gast

Wat een mooi palette! Vooral die bronstint vind ik erg mooi. Je look ermee vind ik ook erg geslaagd!

Joyce Elise
Gast

Heel mooi! De bruintint is ook erg gaaf!

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Fijn is dit merk he? Die dame gaf mij trouwens toen de tip dat je deze kleuren ook heel goed als lipstick kunt gebruiken, vond ik wel leuk bedacht!

Nienke
Gast

Mooie pigmentatie, wow! Leuke kleurtjes, een ander palette van dit merk vind ik ook erg mooi. Met plum en donkergroen.

Annette
Gast

Ik vind vooral de bruintint erg mooi, leuk palette

marije
Gast

Heerlijke kleuren die je weer geweldig staan.

bychristiana
Gast

Wauw, deze kleuren staan jou erg mooi! Ik ben zelf altijd fan van de mascara van Christian Faye.

Nancy
Gast

Deze kleuren vind ik erg mooi!