Christian, Faye, oogschaduw, Quattro, Smokey, eyes, palette, beauty, so, me, beautysome, look, makeup

Christian Faye Smokey eyes look met het Quattro palette

Christian Faye heeft toch wel mijn hart gestolen wat betreft make-up producten. Raakte ik al eerder helemaal enthousiast van andere oogschaduw palettes, deze gaat ook weer op de lijst van Musthave.

Niet alleen brengt Christian Faye mooie oogschaduws op de markt, ze zijn bekend geworden met producten om je wenkbrauw te shapen. En sinds kort is er ook een contourpalette en blitz palette op de consumentenmarkt gekomen.

Vandaag laat ik je weer een mooi QUATRO palette zien, deze keer om Smokey eyes mee te creëren.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SMOKEY EYES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Christian, Faye, oogschaduw, Quattro, Smokey, eyes, palette, beauty, so, me, beautysome, look, makeup

Kijk een Smokey eye draag ik niet als ik boodschappen ga doen bij de supermarkt. Ik vind dat iets te heftig om te dragen als er niks bijzonders op je agenda staat.

Maar een avondje op stap met mijn vriendin of een etentje, bring it on! En laat ik nou afgelopen weekend eindelijk weer eens een uitje hebben! Whooop. Wij besloten om ook een keer goed uit te pakken mijn vriendin en ik. Een jurkje en hoge hakken!

Christian, Faye, oogschaduw, Quattro, Smokey, eyes, palette, beauty, so, me, beautysome, look, makeup

Christian, Faye, oogschaduw, Quattro, Smokey, eyes, palette, beauty, so, me, beautysome, look, makeup

Christian Faye  QUATTRO EYESHADOW BLACK

In het palette zit 1 witte tint, 2 grijze en een zwarte. Het zwart oogt eigenlijk meer antraciet als je mijn mening vraagt. Er zit veel glans in dus dit zal behoorlijk op je ogen knallen, want kijk maar eens naar de swatches.

Christian, Faye, oogschaduw, Quattro, Smokey, eyes, palette, beauty, so, me, beautysome, look, makeup

Wat zegt Christian Faye: De veelzijdige formule is eenvoudig aan te brengen en past zich gelijkmatig aan en kan worden gebruikt voor het arceren, markeren en lijnen van het oog. Ga volledig natuurlijk of creëer intense ogen die de ogen opvrolijken, vormgeven en bepalen. De lichtere tinten halen je ogen op, de vorm en contour van de middentonen, en de diepe tonen definiëren met een rokerige allure.

Ik was eigenlijk wel een beetje bang om een Smokey eye te maken, dus om nog even wat inspiratie op te doen, keek ik wat tutorials van wat rijpere dames, want ik wilde op mijn gerimpelde canvas wel een beetje een geslaagde look. Echter hoe meer ik er keek, hoe meer ik dacht… ‘hup aan de slag’.

Want meestal weet je zelf wel hoe en wat het beste bij jezelf past!

[tx_heading style=”default” heading_text=”THE LOOK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Christian, Faye, oogschaduw, Quattro, Smokey, eyes, palette, beauty, so, me, beautysome, look, makeup

Als eerste zette ik het ‘zwart’ aan op mijn bewegend ooglid en vervaagde het naar boven toe. Daarna pakte ik de donkere tint grijs en bracht dit aan met een draaiende beweging van buiten naar binnen toe. Met de lichtste kleur grijs ging ik op mijn ooglid van neus naar midden toe blenden. Het wit kwam onder mijn wenkbrauw op het bot. Met een dun kwastje zette ik het zwart nog een goed aan op mijn ooglid en maakte een lijn niet mijn ogen. Mascara erop en mijn Smokey eye look is klaar.

PS deze palette had minder fall out!

Christian Faye, oogschaduw, Quattro, Smokey, eyes, palette, beauty, so, me, beautysome, look, makeup

Lippenstift, blush… nog een paar puntjes op de I en we waren klaar om op stapt te gaan.

Maak jij ook nog wel eens een Smokey eye ooglook?

De producten zijn o.a. te koop bij DOUGLAS.NL voor 16,95 of Google even, dan kom je vast jouw product tegen bij een favoriete shop!

[otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/productbrand_019226.html?d=s&wt_cc4=marin_bid&wt_cc1=&mkwi_dt&pcrid=227031205597&pkw=&pmt=&trac=nl.01psh.goo.9976225783.637221275.43034987010.000000″ size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Quattro palette[/otw_shortcode_button]

Christian Faye website!

 

Like
  Marije
  29 Aug 2018
  4:44am

  Fiet fieuw .. pretty woman hoor. Staat je geweldig

   Sonja van de Sande
   29 Aug 2018
   2:10pm

   Dank je wel…

  Joyce Elise
  29 Aug 2018
  8:22pm

  Ik ben niet echt van deze kleuren, maar je ogen knallen er uit!

Laat een reactie achter!