Blitz, palette, Christian Faye, eyes, beautiful, ogen, mascara, wenkbrauwen, review, beauty, makeup, beautysome

Christian Faye tovert een Blitz op je gezicht

Een tijdje geleden ontving ik 2 prachtige palettes van Christian Faye, het contour palette en dit mooie Blitz palette. Inmiddels heeft er van het contour palette al een review online gestaan en vandaag laat ik je kennismaken met Blitz.

Contour palette

Christian Faye verbreed de horizon

Waar het ooit begon met het verfraaien van je wenkbrauwen en daar de wereld al mee veroveren, hebben ze niet stil gezeten bij Christian Faye. Inmiddels kun je er mascara, eyeliner, oogschaduw en nu ook palettes voor je gezicht.

[tx_heading style=”default” heading_text=”To Blitz or not to Blitz” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Blitz, palette, Christian Faye, eyes, beautiful, ogen, mascara, wenkbrauwen, review, beauty, makeup, beautysome

Als ik de naam van dit merk hoor blijf ik glimlachen! Het is echt voor mij een topper en staat hoog in de lijst van musthaves op Beauty gebied. Wie weet deel ik binnenkort eens mijn top 10.

Blitz, palette, Christian Faye, eyes, beautiful, ogen, mascara, wenkbrauwen, review, beauty, makeup, beautysome

Het Blitz palette is gemaakt om jouw gezicht wat extra glow te geven. Zo zitten er 3 tinten in die je kunt gebruiken als blush of highlighter, maar ook om een ooglook mee te maken. Er zit een aparte highlighter in, de kleur is heel neutraal en in mijn ogen geschikt voor elke huidskleur. Ook voor bleke toetjes en hele gezellige getinte wangetjes. Daarnaast is er ook nog een donkere tint toegevoegd die je gebruikt om te shapen. Echter het is een matte tint, dus ook heel geschikt om te combineren in je ooglook. In feite heb je op vakantie of weekendje weg maar 1 palette nodig… Blitz.

Swatches please

Natuurlijk ben je benieuwd naar de swatches en ik zal ze je laten zien.

Blitz, palette, Christian Faye, eyes, beautiful, ogen, mascara, wenkbrauwen, review, beauty, makeup, beautysome

De pigmentatie is wederom top! Met 1 veeg dit resultaat, dan ben je bij mij binnen! Vooral de brick kleur vind ik geweldig. Het heeft een mooie herfstachtige tint en is ideaal voor een look, welke ik natuurlijk ook daarmee gemaakt heb.

Als tip geef ik mee dat ze ook vochtig te gebruiken zijn en dat ze dan nog intenser worden. Oei… dat durf ik zelf nog niet aan, maar ben wel benieuwd eigenlijk. Wie weet test ik dat nog een keer uit in een look, wordt vervolgd.

The look

[tx_heading style=”default” heading_text=”Let’s go crazy” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hahaha, zei ze met een grote mond! Ik zou het wel willen, maar moet nog ff wat lef spieren trainen. Dus heb ik mijn look een beetje subtiel, natural wild gehouden. Want de look was gisteren al te zien in mijn outfit post.

Blitz, palette, Christian Faye, eyes, beautiful, ogen, mascara, wenkbrauwen, review, beauty, makeup, beautysome

Ik gebruikte alle tintjes van het palette. Behalve de highlighter, die kwam alleen op mijn wangen.

Het is een fijne, crèmige poeder, die weinig tot niks aan fallout heeft. Blenden doet het geweldig, dus weer een pluspunt. Zoals je ziet heb ik het niet dik aangezet, dit kan wel, maar zelf wilde ik het niet te Blitz maken.

Wat ik fijn vind zijn de kaartjes die ze toevoegen aan je palette. Hierop kun je zien waar de kleuren voor bestemd zijn in eerste instantie. Voor een beginner echt superfijn om zo de kneepjes van het makeuppen onder de knie te krijgen.

Blitz, palette, Christian Faye, eyes, beautiful, ogen, mascara, wenkbrauwen, review, beauty, makeup, beautysome

Verkoop

De producten zijn te koop via de website: Het Blitz palette heeft een prijs van 49,95 echter hier heb je dan gelijk een prachtig palette voor je hele gezicht.

WEBSITE…

#gekregen

Like
  Deb
  7 Sep 2018
  6:58am

  Mooi palette! Ik ben ook fan van Christian Faye, ik vind hun wenkbrauw pomade echt geweldig, gebruik ik elke dag. Dit palette ziet er ook erg goed uit, prachtige pigmentatie en een natural wild look (staat je overigens geweldig) vind ik erg leuk gevonden, die houden we erin 😉

  Nancy
  7 Sep 2018
  7:56pm

  Deze ga ik onthouden want ik vind m erg mooi! Ook de kaartjes erbij is ideaal voor mij! Heel mooi!

  Natascha - BeautyOpinie
  10 Sep 2018
  6:03pm

  Wauw, die zijn mooi! Hier ook al een groot Christian Faye fan, de kwaliteit is super goed.

  Joyce Elise
  11 Sep 2018
  5:30pm

  Wat een mooi palette! De highlighter is ook prachtig! Alleen voor deze prijs zou ik toch een ander merk aanschaffen🤭

  Little By Me #36 | Back to school en collecteren voor KWF
  24 Apr 2021
  6:07pm

  […] Wat een gezellig overzicht weer Monica. Oh en die schaaltjes met foooooooooood… En jongeman, doe eens niet zo knap met je nieuwe kapsel! Staat je goed! Sonja onlangs geplaatst…Christian Faye tovert een Blitz op je gezicht […]

Laat een reactie achter!