pupa, milano, cocktail, party, eyeshadow, stick, makeup, lipstick, glow, summer, zomer, beautysome

Cocktail Party | Nieuwe producten van Pupa Milano

Op 6 juni was ik jarig en tikte ik alweer de 53 jaar aan. Ik heb prachtige cadeaus gekregen waaronder Photoshop Elements van mijn man en gisteren nog een etentje bij ‘T Zusje! Maar ik kreeg ook een heel mooi pakketje van Pupa Milano toegestuurd voor mijn verjaardag met enkele nieuwe producten! Kijk mee naar de nieuwe Cocktail Party eyeshadow sticks en de One color One Soul palettes!

Nieuwe producten van Pupa Milano

Ik kan dus echt heel blij worden als ik make-up krijg en daarom vroeg ik ook aan familie om mijn cadeaus in de vorm van cadeaubonnen van Douglas te geven!
En als er dan ook nog van Pupa Milano nieuwe producten op je deurmat vallen, dan is je feestje toch helemaal compleet?
In mijn toilettasje vond ik een foundation, lipstick, 3 Cocktail Party sticks en een One Color One Soul oogschaduw palette!

pupa, milano, cocktail, party, eyeshadow, stick, makeup, lipstick, glow, summer, zomer, beautysome

Let’s start this party!

Pupa introduceert voor aankomende zomer een 9-tal prachtige oogschaduws in een stick! Ideaal om mee naar het strand te nemen als je na je dagje zonnen nog even een terrasje wilt pikken en er ABFAB uit wilt zien!

pupa milano cocktail party eyeshadow

Uit deze Cocktail Party collectie kreeg ik een 3 tal kleurtjes.

003 Black Licorice
005 Gold Pineapple
007 Rose Ice

Klik op de afbeelding om deze groter te bekijken!

De kleuren zijn verdeeld in 3 catergorien:
Black Mojito | met een vleugje mint
Pina Colada | warm met goud- & bruintinten
Cosmopolitan | sensueel met rose en amber

Verkoopprijs 19,95 en per heden verkrijgbaar!


One Colour One Soul eyeshadow palette

Het is hot om monochroom kleuren met elkaar te combineren en daar speelt Pupa Milano natuurlijk op in door een 6-tal oogschaduw palettes op de markt te brengen!

pupa, milano, cocktail, party, eyeshadow, stick, makeup, lipstick, glow, summer, zomer, beautysome

Ga jij voor de nude tinten, kies jij liever voor matte of ben jij net als mijzelf helemaal idolaat van de PLUM?
In ieder geval zijn ze stuk voor stuk prachtig om lekker mee te combineren!
Ik kreeg van Pupa Milano de kleur 002 toegestuurd die dus allemaal Matte tinten heeft!

Het is een heel mooi palette wat je echt elke dag kunt gebruiken! Voor een hele natural look, maar ook mag je hiermee de diva zijn en een smokey eyelook maken!

Verkoopprijs 20,95


Lipstick Miss Pupa Starlight

pupa, milano, cocktail, party, eyeshadow, stick, makeup, lipstick, glow, summer, zomer, beautysome

Deze prachtige lipstick zat ook in mijn pakketje en ik ben helemaal onder de indruk! Deze Miss Pupa is op mijn lijf geschreven! De kleur, de finish, het gevoel… het is perfect!

De kleur die ik hier draag is: Insolent Victoria

De finish voor mijn lippen is een ultraglanzende en semi-transparante kleur. De parels met uitstekende shine-finish blenden zachtjes op de lippen, waardoor ze opvallen. Zorgt voor een buitengewoon en origineel 3D-effect voor volle en sprankelende lippen.
Verkoopprijs: 18,95

Extreem Matte Foundation!

Als je nog op zoek bent naar DE matte foundation zonder olie, dan is deze de beste keuze!

De Extreme Matt foundation egaliseert en matteert de huid. De vloeibare, lichte textuur smelt in de huid en voelt comfortabel aan. Geschikt voor de normale tot gemengde huid. Het product bevat SPF10 waardoor de huid beschermt is tegen schadelijke uv-stralen van buitenaf.
Ik had zelf verwacht dat het niet geschikt zou zijn voor mijn redelijk droge huid, maar ik moet zeggen dat, met een goede basis die je huid hydrateert, dit echt wel te doen is! Het resultaat mag er zijn!
Verkoopprijs: 24,00

Mijn look

Geen woorden,… de foto zegt meer dan genoeg!

Like

Laat een reactie achter!