Collistar, beauty, brand, make-up, skincare, huidverzorging, beauty, review, lipstick, mascara, matte, best seller, beautysome

Collistar make-up mijn eerste ervaring!

Bepaalde merken vergeet je soms gewoon omdat ze niet zo ‘populair’ zijn, terwijl ze echt wel een plekje in jouw beautycase verdienen! Zo ook met Collistar, dit merk staat vooral bekend om skincare, maar brengt ook geregeld nieuwe make-up uit. Vandaag laat ik je twee producten zien waar ik kennis mee gemaakt heb.

Collistar

Milaan, 1983.
De strategische visie van Daniela Sacerdote geeft het leven aan Collistar.

Een Italiaans, innovatief en creatief merk dat van haar toewijding voor schoonheid en passie voor innovatie tot sterke punten van haar filosofie heeft gemaakt.
Deze filosofie heeft Collistar getransformeerd, van de cosmetische divisie van een groot farmaceutisch bedrijf, tot een internationaal cosmeticamerk.. In 2003 werd Collistar markleider en behoudt deze positie al voor het veertiende opeenvolgende jaar.

Bron: Collistar

Collistar, beauty, brand, make-up, skincare, huidverzorging, beauty, review, lipstick, mascara, matte, best seller, beautysome

Rossetto fluido UNICO®
Lampone mat | 23,75

EEN ECHT UNIEKE LIPSTICK! En dat allemaal door de volgende eigenschappen…

 • de zachte, zintuiglijke en aangename matterende textuur die de lippen vanaf de eerste aanbrenging een volle en intense kleur geeft
 • de langdurige hechting voor een hoogwaardige make-up
 • de nauwkeurige applicator, exclusief van Collistar, waarmee je je lippen gemakkelijk en precies aftekent en vormgeeft, zonder risico op oneffenheden
 • de vochtinbrengende en anti-aging formule met hyaluronzuur en collageen.

Collistar, beauty, brand, make-up, skincare, huidverzorging, beauty, review, lipstick, mascara, matte, best seller, beautysome

Wat is mijn ervaring?

Ik had tijdens het event van Maison PR dit merk gespot en samen met Beertje van Beers waren wij verliefd op de kleur die wij aanbrachten!
Even later werden wij verrast met een lipstick, geen glossy kleur 35, maar een matte tint Lampone. Het maakt ook niet uit, want ik sprak Beertje recent en we zijn toch Happy Girls!

 


Het aanbrengen gaat echt heel fijn! Ik heb niet altijd mijn bril op met make-up aanbrengen, langs de lijnen ga ik toch eens, gelukkig heb ik wattenstaafjes genoeg!

 

De tip is eigenlijk net een vuurpijl! Hierdoor maakt het niet uit hoe je hem vasthebt, je kunt altijd MUA waardig werk afleveren!

Swatch

Ik was erg benieuwd naar de kleur, want matte tinten zijn prachtig, mits ze mooi opdrogen!

Collistar, beauty, brand, make-up, skincare, huidverzorging, beauty, review, lipstick, mascara, matte, best seller, beautysome

Het is een heerlijke knalkleur! Precies zoals ik dat wil! Mij kun je hier altijd blij mee maken.

De houdbaarheid is ook geweldig! Blijft lang zitten! Een klein puntje van kritiek is dat het kan afbrokkelen, vooral aan de binnenkant. En ik moet zeggen dat de oudere dames hun lippen vooraf even moeten scrubben, dat geeft wat vollere lippen en komt deze lipstick ten goede.

Ik heb meer… ik testte ook nog een mascara!

Mascara Volume Unico®
24,95

Je wimpers op maat opmaken? Dat kan nu met deze innovatieve mascara die speciaal ontworpen is voor een make-up ‘op maat’ die alle type wimpers sublimineert en het volume, de lengte en de krul maximaal benadrukt. EEN ABSOLUUT UNIEKE MASCARA die de wimpers onmiddellijk volume geeft, voller maakt en modelleert en de structuur opnieuw vormgeeft waardoor de blik intens wordt.

Collistar, beauty, brand, make-up, skincare, huidverzorging, beauty, review, lipstick, mascara, matte, best seller, beautysome

Een mascara, wie heeft er nou geen? Okay er zijn uitzonderingen, maar ik tel in mijn beautycase er minstens 3 en dan slingeren er in mijn tassen nog een aantal rond.

Maar wat maakt deze mascara nou zo uniek?

Volgens Collistar om de volgende redenen:

 • Door de modellerende textuur ‘op maat’ die wordt verkregen door een bijzondere combinatie van wassen met verschillende smeltpunten, waardoor je de mascara naar wens meerdere malen kunt aanbrengen tot je de gewenste krul en het gewenste volume hebt bereikt.
 • Mede door de ultra-volumegevende en voller makende formule dankzij een speciaal complex van peptiden en pantenol die de structuur van de wimpers van binnenuit wijzigt waardoor ze geleidelijk aan voller en dikker worden.
 • Het high tech ‘dubbel borsteltje’ dat direct meer volume geeft aan de wimpers en de mascara perfect verdeelt over de volledige lengte ervan.
 • En door de glanzende kleur en het langhoudende resultaat van de make-up die de hele dag perfect blijft zitten in bijna alle weersomstandigheden en situaties.


Ben ik het daar mee eens?

In ieder geval kan ik stellen dat het borsteltje erg fijn is om de mascara aan te brengen.

Ik moet wel zeggen dat ik een verwend nest ben met diverse mascara’s die mijn blog carrière gepasseerd zijn en moest ik wel even wennen aan hoe het op mijn wimpers kwam. Elke mascara heeft zo zijn eigenschappen, deze bracht wat ‘traag’ aan. Ik kreeg er de smaak niet echt mee te pakken.
Soms moet je dus even oefenen, het is net als rijden in een andere auto, de eerste week hoor je van alles!

Na een tijdje fietste ik door deze struggle heen en had ik de juiste manier gevonden! En dan heb je een prachtige look, want deze klontert niet! Yes! I love it.

Waar te koop?

Via Douglas.nl echter ze hebben ook een eigen website waar je kunt bestellen!
Beide producten uit de review zijn recent uitgebracht en nu verkrijgbaar!

Like
1
  Daphne - verdraaidmooi
  17 Dec 2019
  10:38am

  Ik vind de mascara erg fijn en ook luxe ogen door de verpakking. De lipstick staat je trouwens heel goed!

  Natascha - BeautyOpinie
  17 Dec 2019
  4:04pm

  Oehhh die kleur. Heftig maar ik ben hier gek op! Staat jou idd ook heel mooi.

Laat een reactie achter!