Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

Colorful Savanna | Make-up Factory

Dat ik fan ben van onder andere Make-Up Factory moge toch wel duidelijk zijn. Recent heb ik jullie op mijn blog al getrakteerd op de mooie lipstick in een zomerse tint en die ik bijna dagelijks draag, vandaag trakteer ik je op Colorful Savanna een supermooi oogschaduw palette.

Colorful Savanna

Soms komt er een palette spontaan op je pad, dat was ook met dit palette, nou eigenlijk meer de verpakking! Tja, de inhoud had ik niet eens gezien en mijn hart klopte al sneller, dus toen ik het opende dacht ik gelijk: ‘helemaal mij’.

Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

Hoe mooi is dit? Het is een waar stukje kunst zo op je make-up tafel. Prachtig bladpatroon dat aangeeft dat je te maken hebt met een palette en mooie aardse kleurtonen.

Er zitten 8 kleuren in die denk ik iedereen wel kan waarderen.

Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

De kleuren zijn mat en met een shimmer zodat je eindeloos kunt combineren. 2 lichte tinten zijn ideaal om te gebruiken op je wenkbrauwbot en/of bewegend ooglid. Een mooie Smokey Eye maak je met de donkere tinten, het zwart is ook echt geweldig zwart, kijk maar naar de swatches.

Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

Ik maak ze altijd zonder een primer, zodat ik vooraf al kan zien welke tint nog wat extra aandacht nodig heeft tijdens het aanbrengen. 1 van de lichte tinten is dus niet te zien op mijn arm, matcht echt met mijn huidskleur.

2 ooglooks

Spelen met een nieuw palette als deze Colorful Savanna is echt mijn hobby. Kijk ik weet dat ik geen strakke huid heb en dan is het soms moeilijk je creatie goed zichtbaar te krijgen. Voor ons 40 plusser is het vaak mooi tijdens het aanbrengen en verwacht je iets moois te zien, echter door slappe oogleden kan je ook de plank misslaan.  Daarom ook belangrijk om dingen uit te testen, zodat je look je blik ophaalt, i.p.v. dat je Droopy Droef kijkt.

Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

Dit was de eerste look die ik maakte. Ik wilde heel graag aan de slag met de blauwe tint. En ondanks mijn grijs/blauwe ogen vind ik zelf dat je juist blauw kunt dragen. Het geeft mijn ogen best een intense look.

Ik gebruik plakband of liquid tape om een mooie strakke lijn te krijgen.

Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

Deze look maakte ik op een hele hete dag… en pakte de bruintinten. Door de eyeliner lijken mijn ogen vaak zo moe, daarom gebruik ik het steeds minder.

Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

Kijk zo ziet het er nog wel mooi uit, maar ja… als iemand nog een tip heeft om dat aan te pakken! Be free…

Eindoordeel

Super palette, jammer dat die ene tint niet zo pakt bij mij, maar verder een palette dat eigenlijk altijd kan. De pigmentatie is soms wel wat lastig, maar ik hoef niet zonodig een ‘in your face’ ooglook dus deze 50 plusser is dik tevreden.

Make-up Factory, Colorful Savanna, eyeshadow, palette, mua, oogschaduw, ooglook, beauty, blog, review

Verkoop

In principe zou deze alleen in Duitsland verkrijgbaar zijn, maar ik was toch verbaasd dat mijn DA drogist ze toch verkoopt! Yeah!

Deze palette en nog 3 andere uitvoeringen zijn te koop voor 44,95. Kijk hier maar eens naar de andere palettes.

Like
  bychristiana
  2 Jul 2019
  6:16am

  Beide kleurencombinaties vind ik mooi. Blauw kun je goed hebben!

  Deb
  2 Jul 2019
  11:23am

  Mooi palette! Vind je look ermee ook geslaagd. De strakke wing die je maakte mbv plakband vind ik ook erg goed gelukt. Ik kende dat trucje ook wel maar was het eigenlijk een beetje vergeten.

  Angela | ilovebudgetmakeup.nl
  2 Jul 2019
  8:47pm

  Heel mooi palette! En prachtige look heb je er mee gemaakt.
  Het pigment is op je ogen nog beter dan de swatches! Echt top!

  Daphne - verdraaidmooi
  8 Jul 2019
  1:01pm

  Ik vind dat blauwe echt goed bij je staan. Weer eens wat anders! Goeie tip van dat plakband, slim!

Laat een reactie achter!