Combineer je kerstoutfit met jeans

Je koopt met de feestdagen altijd wel kleding die een beetje sjieker zijn dan dat je wellicht normaal zult dragen. Het is meer glitter & glam, versierd met een borduursel of steentjes. Vaak leg je het in de kast en na de feestdagen kijk je er niet meer naar om.

Vandaag laat ik jullie een outfit zien die zowel sjiek, glitter, glamour en casual tegelijk is…

[tx_heading style=”default” heading_text=”KLINGEL EVENT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Voor de feestdagen mocht ik al een voorproefje doen van de feestkleding die Klingel te bieden heeft. Er waren diverse kledingstukken aanwezig en we mochten ons laten opdoffen. De foto’s hebben jullie al voorbij zien komen.

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Het leuke aan dit event was dat je de kleding die je uitkoos kon winnen! Ik zag zoveel leuks, maar koos voor het gouden bomberjack. Iets wat ik normaal nooit zou aantrekken! Want Sonja en goud… uhm, daar klopt iets niet.

En toch,… als ik heel eerlijk ben vond ik het best mooi bij mij staan. Echter, we moesten in onze eigen kleding weer naar huis. Dus ik gaf het jackje terug en eenmaal thuis bleef het wel in mijn hoofd spoken. Ik ging op de site kijken en zag het online staan, ook de broek die ik aanhad.

Nu had ik al feestkleding gekocht en vond het niet nodig om nog meer te kopen en daar bleef de liefde bij. Totdat ik vorige week een mail kreeg van het persbureau! Je hebt het jasje van Klingel gewonnen! Hoe tof…

[tx_heading style=”default” heading_text=”COMBINEREN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dus ik kreeg deze week het bomberjack thuisgestuurd! Nu denk je, ja maar Sonja… zoiets draag je toch met de feestdagen en niet in het dagelijks leven? Ja, dat was ook mijn gedachte en moest even nadenken of ik het ook zo kunnen dragen!

Ik bestelde een paar schoenen, ik pimpte mijn ceintuur op en ik had toevallig nog een shirt in de kast die ik nog niet gedragen had! Voila… combinatie compleet!

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Omdat het gisteren zo’n pest weer was, ging ik met mams naar het tuincentrum en nam mijn fototoestel mee… een prachtige lokatie is Tuincentrum De Biezen in Beek en Donk. We dronken er gelijk een kopje koffie (pssssst en een taartje).

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Ondertussen maakte mijn moeder foto’s en ik zag allemaal leuke items voor in huis! Ooooh hier word je ook hebberig van.

Goed, we hadden het over mijn outfit!

Ik draag een straight fit jeans van C&A, deze zitten qua pasvorm voor mij het fijnste, mijn tweelingzus is er ook fan van.

De bootschoenen kocht ik bij Wehkamp en zijn van River Island. Het leuke is dat ze perfect matchen bij het bomberjack patroon. Het thema doorgestikt zet ik daar in voort. Hoe toevallig is dat, dat je deze vind?

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Het shirtje is van de Takko en was recent afgeprijsd voor 3,50! Wie mij kent weet dat ik dol op sterren ben en planeten en het heelal hier in huis ook favoriet is.

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

De oorbellen kocht ik via AlieXpress! Omdat ik dus geen goud in huis had… en zie mijn riem, met een permanent marker van Edding maakte ik stippen erop (riem Action) en het zijn kleine details, maar daar let ik op hoor!

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Met mijn witte benen… Oeh, tijd voor een zonnebank!

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Persoonlijk vind ik deze match zeer geslaagd. Ondanks dat ik een echt ‘zilver’ meisje ben en vroeger alles wat goud was ontweek, moet ik zeggen dat het bomberjack van Klingel echt wel mag blijven!

Laura, Kent, Klingel, fashion, goud, jasje, gold, blouson, bomberjack, mode, yustsome, blogger

Mams, bedankt voor je geduld! En toffe foto’s…

Wie de serie kent met Mrs Bucket… kent ook het typetje de buurvrouw, prent dat even in en stel je mijn moeder voor met mijn fototoestel in haar handen, gecombineerd met reuma. Nou petje af!

 Combineer jij je feestkleding ook?

Logo2

[otw_shortcode_button href=”Https://www.klingel.nl” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]Shop bij KLINGEL[/otw_shortcode_button]

Klingel heeft een ‘tuttig’ karakter, echter als je goed zoekt kom je leuke items tegen! Als 40 plusser de ideale site! Want we hangen er soms net tussen in…?

Like
  chucky1012
  1 Feb 2018
  4:53am

  Gefeliciteerd dat jij zo een prachtig jack gewonnen had!
  Zulke mooie foto’s.
  Leuk zijn de details.

  Xoxo

   YuStSoMe
   1 Feb 2018
   7:26pm

   Dank je wel!

  Nancy
  1 Feb 2018
  7:15am

  Haha, nou goed gedaan hoor, moeder van Sonja! Ik vind dit een geweldige outfit! Alles eraan vind ik mooi maar speciaal de schoenen en t jasje! Geweldig! En wat een goed idee om die riem zo aan te passen! Een super outfit!

   YuStSoMe
   1 Feb 2018
   7:28pm

   Ja… ik heb al nieuwe DIY binnen, dus ik ga weer een mode item knutselen!
   Dat ik ooit nog goud zou aantrekken! Wie ist es möglich!

  Fabienne, Enjoyyourownbeauty
  1 Feb 2018
  7:47pm

  Wat een mooie outfit en een super tof jasje!
  Erg mooi en stijlvol! 🙂

  Liefs
  x

   YuStSoMe
   1 Feb 2018
   8:47pm

   Dank je wel Fabiënne!

  Joyce
  7 Feb 2018
  10:03pm

  Het jasje in combinatie met de schoenen is echt gaaf! Zou dit zelf ook dragen.

Laat een reactie achter!