Gardena, blogboot, combi, system, hark, klik, systeem, onkruid, tuin, lifestyle, tuinieren, review, 3 in 1, voegenkrabber

Combisystem van Gardena zorgt voor ruimte in je schuur

Het GARDENA combisystem omvat alles wat je nodig hebt om de grond in groente- en bloembedden te bewerken en vuil van tuinpaden en bladeren van het gazon te verwijderen.
Naast dat het een heel handig systeem is, heeft het ook een ruimtebesparend effect in jouw schuur of tuinkast.

Ik schreef vorige week al dat ik een rondvaart had gehad met de BLOGBOOT. Hierin liet ik al een beetje zien wat het Gardena Combisytem inhoudt en vandaag ga ik daar wat verder op in.

Gardena Combisystem

Na afloop van de boottrip met Starboard kregen wij van Gardena een deel van het innovatieve Combisystem mee naar huis. Een ander deel zou nog later worden opgestuurd en dat heb ik inmiddels ook binnen. We kregen een Combisystem steel en multihark mee en even later thuis nog de voegenkrabber/borstel. Ondanks dat ik geen groen gazon heb en ook niet veel perkjes ben ik hier heel blij mee en ik leg jullie uit waarom.

Gardena, blogboot, combi, system, hark, klik, systeem, onkruid, tuin, lifestyle, tuinieren, review, 1

Wat zijn de voordelen?

  • Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken
  • Alle GARDENA combisystem-tuingereedschappen zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een coating van Duroplast om de producten te beschermen tegen roestvorming.

  • Het grote voordeel van de combisystem-gereedschappen van GARDENA is dat ze eenvoudig op een steel kunnen worden bevestigd, zodat u flexibel en comfortabel in uw tuin kunt werken.

Bron: Gardena.nl

De steel

Met de GARDENA combisystem-houtensteel FSC® 100 % kunnen alle combisystem-gereedschappen naar wens worden verlengd. Het hoogwaardige, veerkrachtige Europese essenhout dempt trillingen en heeft een FSC-certificaat. Dat betekent dat er voor de productie van de stelen uitsluitend hout uit goed beheerde en duurzame bossen wordt gebruikt.
De 130 cm lange steel is antislip en ligt erg goed in de hand. Een aluminium buis (uit geanodiseerde aluminium) aan het eind van de steel is voorzien van een kunststof ommanteling.
Gardena, blogboot, combi, system, hark, klik, systeem, onkruid, tuin, lifestyle, tuinieren, review, 11
De schroef waarmee je de onderdelen kunt vastzetten, is op een dusdanige manier veilig bevestigd dat je hem niet kunt verliezen.
Tip: voor trekkende en schuivende werkzaamheden moet een langere steel worden gebruikt, voor schoffelbewegingen is een kortere steel geschikter. Kijk hier voor nog meer stelen, die passen bij de tuinklus!

De Multihark

De multihark van GARDENA is een veelzijdige tool die gedurende het tuinseizoen kan worden gebruikt. Met dit multifunctionele gereedschap kunt u scheppen, harken en zelfs zeven! Ideaal voor in de herfst, nu de bladeren vallen om deze van het gazon te verwijderen! Ook ideaal als je een vijver hebt (waar ik vroeger met een gewone hark stond moeilijk te doen). Je kunt, zonder de vijverrand te beschadigen, je bladeren weghalen of een teveel aan planten lostrekken.

Gardena, blogboot, combi, system, hark, klik, systeem, onkruid, tuin, lifestyle, tuinieren, review, 10

Bukken is verleden tijd, want deze multihark is van zeer goede stevigheid dat een hoeveelheid blad of onkruid gemakkelijk blijft liggen als je de hark richting GFT container beweegt.

Kortom een aanwinst voor de tuin en voor het gemak die deze multihark met zich meebrengt!

Gardena, blogboot, combi, system, hark, klik, systeem, onkruid, tuin, lifestyle, tuinieren, review, 10

3in1 voegenkrabber/borstel

Iets wat wij al op de blogboot te zien kregen was deze multitool voor het Combisystem. En toen mijn man Eddy deze zag was hij heel enthousiast. Wij hebben een tuin aangelegd met tegels en iets waar je niet op zit te wachten is het onkruid dat er altijd doorheen groei, hoe dik je witte zandlaag ook is.
Dus tja, dan wil je wel even poseren met die gave tools!

Gardena, blogboot, combi, system, hark, klik, systeem, onkruid, tuin, lifestyle, tuinieren, review, 11

Deze innovatieve 3-in-1 voegenreiniger combineert een roestvrijstalen mes voor smalle voegen, een driehoekig gebogen roestvrijstalen beugel voor bredere voegen en een speciale metalen borstel in één praktisch apparaat.

  • Gardena, blogboot, combi, system, hark, klik, systeem, onkruid, tuin, lifestyle, tuinieren, review, 3 in 1, voegenkrabber
    De speciale vorm van de roestvrijstalen beugel zorgt voor een snelle en gemakkelijke verwijdering van onkruid in brede voegen.

Hier in de slideshow zie je alle aspecten van dit handige hebbe-dingetje!


Verkooppriizen

Steel: 17,99
Multihark: 27,99
3-in-1 voegenkrabber: 24,99

Alle producten zijn te koop bij o.a. Karwei, Bol.com, Fonq… maar ook via Gardena zelf!

Gardena geeft 25 jaar garantie op haar producten!!!

Like

Laat een reactie achter!