Medium Vibes, Morphe, Complexion Pro, palette, 50 plus, vrouw, beauty, contouren, contouring, beautysome, yustsome

Complexion Pro palette | Morphe | Medium Vibes

Met acht unieke en perfect op elkaar afgestemde poeders kun jij meer uit jouw look halen! Ik kocht recent voor mijn verjaardag het Complexion Pro Palette van Moprhe. De keus werd het palette Medium Vibes.

Complexion Pro Palette

Geven twee lichte highlightkleuren jouw teint in een mum van tijd meer diepte en dimensie. Terwijl een matte brightener zorgt voor magische highlights onder de ogen en op de wang, benadrukt de matte contourkleur de gezichtscontouren nauwkeurig. Twee adembenemende bronzers geven warme accenten voor een zonovergoten look en twee blushes zorgen voor een heerlijke gezonde gloed.

Medium Vibes

Je kunt van dit Complexion Pro Palette meerdere kiezen, welke het beste past voor jouw huidtint. Omdat mijn huid niet heel erg licht is, maar ook niet donker, leek mij het MEDIUM Vibes palette de juiste keuze!

Medium Vibes, Morphe, Complexion Pro, palette, 50 plus, vrouw, beauty, contouren, contouring, beautysome, yustsome

Je kunt kiezen uit de volgende tinten:

  1. Fair Play
  2. Medium Vibes
  3. Totally Tan
  4. That’s Rich
  5. Deep Glam

Het palette Deep Glam is ook erg mooi, zeker nu we weer uit mogen gaan en de voetjes van de vloer kunnen!

Is Contouring nog wel in?

Ik krijg vaak nog de vraag of dit nog wel een item is in beautyland en ik kan daar eigenlijk niets over melden, want zo is het hip en happening en zo is het weer not done! Weet je wat ik zelf altijd zeg… je moet doen waar je je lekker bij voelt en ik doe lekker nog aan Contouring!
Mits… ja ik zeg dit er toch even bij, want ik kreeg ooit van een jonge meid te horen dat er dames zijn die iets te ver gaan en denken dat ze een vredespijp met een Indiaan moeten roken! Hou het natuurlijk en zet geen strepen, blend het mooi uit!

Medium Vibes, Morphe, Complexion Pro, palette, 50 plus, vrouw, beauty, contouren, contouring, beautysome, yustsome

Al diverse looks gemaakt!

Ik ben echt heel blij met dit palette, het is eigenlijk mijn opvolger van het pupapalette dat ik had en die helemaal opperdepop gebruikt is! En als ik iets helemaal op maak dan is het van een hele goede kwaliteit!
Welnu, ik wilde altijd iets van Morphe proberen en omdat er zo’n leuke actie was met een paar mooie kwasten die je bij je bestelling kreeg, koos ik voor dit Medium Vibes palette!

Medium Vibes, Morphe, Complexion Pro, palette, 50 plus, vrouw, beauty, contouren, contouring, beautysome, yustsome

Medium Vibes, Morphe, Complexion Pro, palette, 50 plus, vrouw, beauty, contouren, contouring, beautysome, yustsome

Waar te koop?

Het Morphe Palette is te koop bij Douglas.nl en kost 26,78

 

Like

Laat een reactie achter!