ELF, cookies, dreams, eyeshadow, palette, oogschaduw, review, yustsome, blue, budget, make-up, makeup, mua, 5

Cookies ‘n Dreams | E.L.F.

Als je blauwe ogen hebt, dan is het gebruiken van blauwe oogschaduw een compliment aan je ogen. Echter ik heb wel eens gehoord dat je nooit blauw bij blauw moet gebruiken… dan denk ik, wat een onzin! Daarom kocht ik laatste dit mooie Cookies ‘n Dreams palette van het merk E.L.F.

Cookies ‘n Dreams
by E.L.F.

Als je nog niet bekend bent met het merk E.L.F. dan lag je waarschijnlijk onder een steen! Dit merk bestaat al sinds ik blog en kende het alleen van de nagellak. Echter E.L.F. heeft dus ook heel veel te bieden op het gebied van make-up producten.
Ik beken dat het niet een van mijn favoriete merken is, ik heb er een soort van haat-liefde verhouding mee.

Waar staat E.L.F. voor?

E.L.F. staat voor Eyes | Lips | Face

Alle E.L.F. producten zijn vrij van ftalaten, parabenen, nonylfenolethoxylaten, triclosan, triclocarban en hydrochinon. Alle huidverzorging is ook vrij van sulfaten.

Alle E.L.F. producten zijn dierproefvrij en veganistisch.

Het is prettig om te weten dat je dit merk met een gerust hart kunt gebruiken! Alhoewel, bij elke make-up merk is het zo dat je vooraf even moet testen, want niet iedereen kan make-up verdragen, ook al is het nog zo’n clean merk!

ELF, cookies, dreams, eyeshadow, palette, oogschaduw, review, yustsome, blue, budget, make-up, makeup, mua, 6a
ELF, cookies, dreams, eyeshadow, palette, oogschaduw, review, yustsome, blue, budget, make-up, makeup, mua, 5

Het palette

  • 8-tinten oogschaduwpalette geïnspireerd op cookies ’n cream
  • Ultra-gepigmenteerde, mengbare kleuren
  • Mix van matte, glinsterende en metallic tinten
  • Gladde, romige applicatie

Beter dan verwacht

Dit limited-edition 8-delige oogschaduwpalette is geïnspireerd op de rijke tinten en verrukkingen van cookies ’n cream-ijs. Het beschikt over een smeltwaardige reeks van matte, glanzende en metallic tinten om diverse looks te creëren.

De kers op de taart? De luxe, romige formule zorgt voor een moeiteloze applicatie, fijn om te blenden en een intense kleur beleving.

Ik wilde de oogschaduw zonder primer proberen en dat is goed gelukt. Ik zag al in mijn swatch (zie foto) dat de kleuren met een primer echt mega goed pakten op mijn hand. Ik was dan ook heel erg benieuwd hoe dit zonder zou werken, tenslotte heeft niet iedereen een primer in huis.

Diepe kleuren

Ik ben dan ook als een blok weer gevallen voor de prachtige diep blauwe kleur… die is intens, maar ook supermooi om in te zetten bij een BLUE-Smokey Eyelook! En dat deed ik dus! Wat mij ook niet tegenviel is de ijsblauwe tint die dit palette bevat. Ik blendde dat met de kleur die ik voor het gemak maar even Cookie noem, die prachtige nude tint!

ELF, cookies, dreams, eyeshadow, palette, oogschaduw, review, yustsome, blue, budget, make-up, makeup, mua, 5
Group shot of Cookies N’ Dreams Collection

Meer E.L.F.

Van deze Limited Edition zijn nog meer producten te koop. Aangezien ik al veel heb, besloot ik het bij het palette te houden…

Wil je ook nog dit Cookies ‘n Dreams palette scoren? Kijk dan even bij Douglas.nl online!

ELF, cookies, dreams, eyeshadow, palette, oogschaduw, review, yustsome, blue, budget, make-up, makeup, mua, 5
Mijn subtiele look met Cookies ‘n Dreams
Like

Laat een reactie achter!