Nyx, cosmetics, solar, energie, cosmic, metals, lip, cream, swatch, blog, beauty, yustsome

Cosmic Metals Lip Cream | Solar Energie

Een intense, multidimensionale kleur en het glinsterende effect van een gloss, voor out-of-this world lippen, zoals u nog nooit eerder hebt gezien. Romig zacht met een schitterende metallic afwerking, de Cosmic Metals Lip Cream van NYX Professional Makeup dekt uw lippen in glanzende kleuren, die voelt en oogt als een gloss.

Nyx, cosmetics, solar, energie, cosmic, metals, lip, cream, swatch, blog, beauty, yustsome
[tx_heading style=”default” heading_text=”NYX COSMIC METALS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Elke gek zijn gebrek… en mijn gebrek, huu hoo het is geen gebrek! Nee, het is een liefde voor. En dat komt denk ik door de naam van mijn jongste zoon. Yuri, vernoemd naar Yuri Gagarin.
Mijn man heeft een liefde voor het heelal en sterrenkijken is een hobby. Ik leerde veel van hem en de namen voor bepaalde sterren en ruimte zaken zijn prachtig. Dus daar ben ik een beetje verliefd op geworden en sterren werd ook mijn hobby, maar dan in nagellak en lipstick namen!

Deze nieuwe lijn van NYX heeft precies wat ik zocht. Namen zoals: Asteroid Aura, Comet’s tail en Galactic Love. Superleuk toch?

Nyx, cosmetics, solar, energie, cosmic, metals, lip, cream, swatch, blog, beauty, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”METALLIC LIP CREAM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze lip verfraaiers zijn er in 18 toffe en best een paar extreme kleuren. Nu wil ik best stoer eens wat proberen, maar niet alles! Dus bleef ik veilig aan de grond en ging niet zweverig een kleur bestellen. Nee, ik koos voor oranje! Ook pittig, maar wel draagbaar. Je gaat geen blauw kopen voor ‘de leuk’ want echt draagbaar voor deze 49 jarige vind ik dat niet. Ik zou het wel doen in een stad als Amsterdam… middelvinger omhoog en schijt hebben aan de rest! In mijn plattelands omgeving? Nooooooh!

Goed, via Douglas.nl bestelde ik deze lip cream. En de volgende dag heb je jouw product in huis.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SOLAR ENERGIE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De kleur die ik koos heet dus Solar Energie. Een warme kleur oranje, die kleine reflecties van roze en geel in haar heeft.

Nyx, cosmetics, solar, energie, cosmic, metals, lip, cream, swatch, blog, beauty, yustsome

Het is echt een creamy product. Vol! De eerste keer had ik mijn tanden ook oranje en zelfs mijn tong! Ik weet niet hoe, maar het zag er lachwekkend uit! Gelukkig goed te verwijderen met een kauwgom!

Nyx, cosmetics, solar, energie, cosmic, metals, lip, cream, swatch, blog, beauty, yustsome

Het aanbrengen doe je met een applicator. Dit gaat echt fijn… ach Son klets niet! Je ging er meer langs. Okay, ik ben eerlijk… ja ik beken! Langs de liplijn had ik wel wat uitschieters. Dus tip van mij om in het midden te beginnen en dan even wat te ‘moemelen’ (lippen op elkaar en wat bewegen) en dan pas de liplijn. Dan is je applicator niet meer zo vol.

De houdbaarheid is redelijk. Het is een lipcream, dus verwacht geen hoogstandje van uren. Als je niks nuttigt dan kan dat wel, maar uhm welke lipstick blijft een hele dag mooi op je smoelwerk? Er is altijd wel wat. ?

Nyx, cosmetics, solar, energie, cosmic, metals, lip, cream, swatch, blog, beauty, yustsome

Omdat ik dus een beetje mevrouw doos ben… ach zelfspot on! Had ik een supermooie, vond ik zelf, look gemaakt. Het ergste? Ik kwam pas bij het snijden en verkleinen van mijn foto erachter dat ik mijn mascara was vergeten! Ik was van plan het opnieuw te doen… echter ik vond dat dit ook mag. We zijn als blogger ook maar mens!

 

Nyx, cosmetics, solar, energie, cosmic, metals, lip, cream, swatch, blog, beauty, yustsome

 

Valt bijna niet op he? Maar zelf zie ik het verschil wel…

[tx_heading style=”default” heading_text=”NYX VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Te koop online bij Douglas.nl of in de Douglas winkel. Er zijn ook NYX winkels oa in Amsterdam.

Ik betaalde online bij Douglas er 8,35 voor. Verkrijgbaar in 18 kleuren KLIK

[tx_animate animation=”fadeInDown” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Wat is jouw favoriete NYX product?[/tx_animate]

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Staat je super! Helemaal bij je nieuwe haar. Ik ga zeker even naar NYX kijken in Amerika

   Yustsome
   25 Jan 1970
   8:31pm

   Oh gaaf,…

  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zelf valt je altijd van alles op. Terwijl een ander t dan niet ziet. Ik dacht eerst, ie wat een kleur. Maar t staat je wel!

  Nina Simplynspecial
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind het eigenlijk mooier dan verwacht. Looking good. En de ontbrekende mascara vergeef ik je. Je komt er prima mee weg 😉

  Jolanda Caris-Janssen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Tof kleurtje!! Lekker fel en die glans, Wow!

  laura_iscreambeauty
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind de kleur super mooi!

  JoyceElise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oeeeeeh, wat een super gave kleur, ik vind hem super bij je staan!

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Het is dat je het verteld anders was het me niet opgevallen denk ik van die mascara 🙂

  Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een gave kleur, je kan het zeker hebben! En inderdaad, als je niets had gezegd was het mij niet opgevallen dat je geen mascara droeg 😉

  Life as Chelsey
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Gaaf kleurtje! Ideaal voor Koningsdag 😉

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Mooie kleur! Vroeger droeg ik ook wel eens oranje lipstick, maar toen waren mijn tanden witter. Nu durf ik dat niet meer aan… enne..het is dat je het zegt, het zou mij ook niet opvallen 😉

  chucky1012
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Zo een prachtige teint!

  Xoxo

Laat een reactie achter!