Cosnature | Verstevigende Granaatappel olie | review

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een aanwinst zien in mijn Cosnature huidverzorging.

Sinds ik kennismaakte met dit merk, blijf ik het kopen en nieuwe producten uitproberen. Gelukkig kan ik het gewoon online bestellen bij Secrets by Nature, voor mij de prettigste winkel op het gebied van natuurlijke & biologische producten. Geen gedoe, no-nonsense, waar ik bij ander shops nog wel eens overdonderd werd door het aanbod, heeft SBN precies dat wat ik zoek.

Cosnature | Granaatappel olie | lichaamsverzorging | yustsome

Verstevigende lichaamsolie

Ik ben echt heel slecht voor mijn lijf. Nou mijn gezicht krijgt vaak alle aandacht, mijn haren zo nu en dan een verfbeurt en mag mijn schoondochter er af en toe de schaar in zetten.

Echter alles onder mijn nek, op mijn handen na, heeft het echt zwaar te verduren. Daarom werd het echt eens tijd om daar verandering in aan te brengen. Ik las al vaker op blogs over lichaams olie en de wonderen die het kan verrichten. Dus waarom ik het nog steeds niet kon opbrengen om te gebruiken?

Goeie vraag. Want ik blijk meer in huis te hebben, een beetje rommelen in mijn beauty kast kwam ik ook nog een andere olie tegen, dus nu de knoop doorgehakt en ben ik gaan testen.

Cosnature | Granaatappel olie | lichaamsverzorging | yustsome | flesje

Waarom olie?

Vaak gebruikt men een bodylotion om de huid te verzorgen, te voeden en te pamperen. Echter ik krijg van bodylotion toch de kriebels als ik kleding er overheen aantrek als het op mijn huid zit. Ken je dat gevoel, net als natte kranten aanraken of de schil van een aardappel.

Yuk!

Van olie weet ik dat het sneller intrekt en ik gebruik het vaak ook op mijn handen, dus die positieve ervaring kan ik meenemen.

Cosnature | olie

Granaatappel olie helpt bij het beschermen van de huid tegen schadelijke invloeden en helpt om uw soepelheid en elasticiteit te handhaven. Het behoudt de vochthuishouding van de huid door de toegevoegde amandelolie, calendula olie en zonnebloemolie dit alles met een elegant delicate fruitige geur.

Toen ik dit las was ik al om, door Amandelolie heeft mijn huid twee zwangerschappen zonder striemen doorstaan. En ik ben behoorlijk uitgerekt geweest met 22 kilo en 30 kilo extra erbij.

Gebruik

De olie ruikt heerlijk, niet overdreven en het blijft niet hangen (soms is dat ook niet fijn als het moet combineren met je favoriete parfum).

Cosnature verstevigende lichaamsolie met granaatappel | yustsome

 

Ingrediënten
Helianthus Annuus Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Persea GratissimaOil, Prunus Amygdalus Sulcis Oil, Glycine Soja Oil, Parfum, Ubiquinone, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citral, Limonene, Linalool.

Mijn droge huid kan na het douchen en afdrogen meteen schilferig zijn, daarom smeer ik de olie direct op mijn nog warme en natte huid. Hierdoor heb je weinig nodig en kun je de olie goed verdelen. Ook direct op de droge huid word de olie ontzettend goed opgenomen. Dit merkte ik, toen ik weer eens vergat de olie te gebruiken na het douchen. Zodra ik mijn jeans aantrok had ik geen rillingen over mijn lijf lopen, nee, het voelde goed, gelukkig!

Cosnature verstevigende huidolie met granaatappel | yustsome

Echt, ik wist niet dat het zo fijn kon voelen en tja dat betekend dat ik nu voortaan dit in mijn ritueel moet inbouwen.

Ik ben best vergeetachtig en nu heb ik bedacht om een speciaal plekje te maken, naast de badkamerklok met producten die ik niet moet/mag vergeten. Ik kijk best vaak op de klok, hopende dat ik dan de producten ook zie.

Cosnature is te koop bij Secrets by Nature (mocht het uitverkocht zijn, dan kun je de eigenaresse even beter mailen met jouw gegevens om een indicatie te krijgen wanneer het leverbaar is).

Verkoopprijs 5,95

 

 

 

Like
Bedankt xxx

10 reacties

  1. Ik ben ook zo vergeetachtig, er staat een bodyspray in de douche van Vaseline en als ik aangekleed ben denk ik vaak… weer vergeten. Ik moet alles goed in het zicht zetten.
    Goede vergelijking met die natte krant en aardappelen, ik wil ook niks op mijn huid voelen als ik mijzelf aankleed.
    Klinkt fijn, deze olie en wat een fris ogend flesje!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!