Cosnature | Verzorging voor je lippen

Cosnature

Ja… dat ik echt fan ben van dit merk COSNATURE moge wel duidelijk zijn daar ik al vele producten de revue heb laten passeren.
En daarom was ik ook erg nieuwsgierig toen ik hoorde dat er ook Lipbalm van dit merk te koop is.
Nog gekker werd het toen Agnetha (eigenaresse) van Secrets by Nature aankondigde dat er ook een rode vruchten variant eraan kwam.
Maak me gek!

Promo-Cosnature-Lippenpflege

Cosnature is een product van onze buren. Daar hebben ze vaker prachtige lijnen in natuurlijke cosmetica.
En niet dat ik nou op geiten wollen sokken loop, sandalen en mijn haar niet meer was… Nee, ik koos voor deze lijn omdat ik er zelf heel goed op reageer.
Kijk, ik weet dat ieder huidje anders reageert op cosmetica en wellicht is dit helemaal niet jouw ding. Dat is prima.

Toch ben ik fan!
En dus heb ik naast mijn serum, shampoo, getinte dagcreme, oogcreme nu ook deze lippenbalm! Oh Yes!

Als eerste maakte ik kennis met de Lippenbalm waarin Calendula verwerkt zit.

Cosnature-Lippen-Calendula

Calendula heeft een huid herstellende eigenschap. Gelukkig maar, dat we de natuur om hulp kunnen vragen, want deze balm met Biologische Calendula olie en ook nog eens een dosis vitamine E helpen om mijn lippen zacht en vrij van kloofjes en vooral dat brandende gevoel weg te nemen.

De balm is ook nog eens dermatologisch getest.

Calendula-handswatch Calendula-CU

 

 

 

 

Het brengt erg prettig aan en natuurlijk voel je wel dat je een balm draagt. Echter in bed slaap ik en kan het fijn zijn werk doen.

Het is vrij van synthetische geur-, kleur- en Conserveringsmiddelen. Er word erop toegezien dat er alleen Biologische producten worden gebruikt en Mineraal oliën. Zonder Silicone olie.

 

En dan de andere variant. Ik was daar ook wel heel nieuwsgierig naar… en dus toen ik groen licht kreeg heb ik deze meteen besteld.

Rode vruchten

Cosnature-Lippen-RoteFruchte

In dezelfde verpakking komt Cosnature met een moderne variant op de markt. Je wilt als vrouw ook je lippen verzorgen, maar een leuk kleurtje en of smaakje is daar wel heel leuk bij.
De rode vruchten variant heeft een frisse geur, maar blijft niet lang hangen. Soms maar goed ook, dan zou ik de hele dag willen eten.

LipsBalsem-RED

De kleur is heel donkerrood en als je het aanbrengt proef je ook maar even een waasje van vruchten, niet meteen overdreven denken aan een glas cassis dat je naar binnen werkt. Nee je kunt rustig daarna iets anders eten, het bederft de smaak totaal niet.

RoteFruchte-handswatch

Een swatch op mijn hand laat zien dat de kleur okay is. Ik had eigenlijk zelf meer verwacht. Echter ik heb van andere merken ook nog liggen met een kleurtje en die vind ik echt zo nep dat ik liever deze pak.

Je kunt de kleur wat opbouwen of harder drukken. Je voelt natuurlijk dat je ook hier een balm draagt. Gelukkig blijven je lippen niet plakken, geen UHU effect. Heb je dat wel eens gehad, dat je de verkeerde stift pakt? Ik wel hoor en dat is vies! Echt vies (UHU is een Duitse lijm die ook in kleine stiftjes verkocht word, hier beter bekend als Pritt).

RoteFruchte-lips2

Mijn lippen zien er heel mooi uit met dit product en als ik een goede camera (wie sponsort mij???) zou hebben gehad, zou ik die geweldige shimmer die in de balm zit ook nog mooi hebben kunnen vastleggen.

Kortom het is echt geweldig! Ik ben sinds dat ik ze heb er elke dag gebruik van aan het maken en ze zijn gelukkig nog niet op!
Recent had Agnetha van Secrets by Nature een FACEBOOK sale en daar kon je deze lippenbalms kopen tegen een gereduceerde prijs (volg haar webshop ook en wie weet kun je de volgende keer leuke items van Cosnature inslaan).

Ingrediënten:
Ricinus Communis Seed Oil, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Lanolin, Olea Europaea Fruit Oil, Candelilla Cera, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydrogenated Palm Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Copernicia Cerifera Cera, Cera Alba, Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Tocopherol, Parfum, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool.


 

Nu kost de Calendula 2,95 en de Rode vruchten 3,50 per stuk.
Bij Secrets by Nature zijn de verzendkosten gratis bij een besteding vanaf 40 euro!
Vraag aan een vriendin om samen te bestellen! #TIP

SHOP: www.secretsbynature.nl 

Handtekening

Like
  chucky1012
  30 Jan 2016
  8:41am

  Duidelijke review!
  Wat ben jij grappig 😉
  De rode lippenbalm heeft veel weg van de cherry shine van een bekend merk.

  Xoxo

  Babs
  31 Jan 2016
  1:23pm

  Pritt op je lippen, haha. Deze zal zeker heel fijn zijn, Vooral die rode vruchten lip balm ziet er akelig smakelijk uit. Mooi glansje, heel subtiel.

  Pippi van Merwijk
  31 Jan 2016
  3:45pm

  Jammer, ik gebruik geen lippenv]balsem, alleen lippenstift. Maar het lijkt me wel heel fijn spul.

Laat een reactie achter!