Davines, shampoo, bar, solid, barholder, natuurlijk, natural, beauty, products, yustsome, beautysome, review, normaal, haar, Intro

Davines DEDE Solid shampoo bar

Heb jij al je verzorgingsroutine aangepast op de hedendaagse nieuwste beautyproducten? Ik doel daarmee op verzorging die de oorsprong hebben uit de natuur zonder toevoeging van chemische troep.
Zo ontdekte ik recent het merk Davines, dat helemaal gericht zijn op natuurlijke verzorging.

Waar komt Davines vandaan?

Opgericht in Parma, Italië in 1983 door de familie Bollati, begon de Davines Group als een onderzoekslaboratorium en produceerde hoogwaardige haarverzorgingsproducten voor gerenommeerde cosmetische bedrijven over de hele wereld.
Na een decennium van het aanscherpen van hun expertise, begonnen ze met het creëren van een eigen merk, Davines haarverzorgingsproducten exclusief voor salons.

Ze gebruiken puur producten die een natuurlijke oorsprong hebben en proberen hun verpakkingen ook nog eens duurzaam en milieu vriendelijk te maken.
Davines richt zich op producten voor het haar, voor elk haartype is er wel een oplossing te vinden en kun je met een gerust hart je haar dagelijks wassen zonder het milieu te belasten.


Davines, shampoo, bar, solid, barholder, natuurlijk, natural, beauty, products, yustsome, beautysome, review, normaal, haar, 1

DEDE Shampoo bar

Natuurlijk kan ik niet hun hele productlijn testen, dit komt omdat mijn haar bij de punten soms wat droog is en op mijn hoofdhuid wat sneller vet. Ook mis ik af en toe wat volume in het haar. Welke shampoo is dan geschikt? Voor mij is dan de meest simpele, die voor alle haartypes, het meest geschikt. Natuurlijk kun je op de website van DAVINES kijken welke voor jou beter is. Zo zal heel droog en springerig haar beter tot haar recht komen na het wassen met de LOVE bar.

Davines, shampoo, bar, solid, barholder, natuurlijk, natural, beauty, products, yustsome, beautysome, review, normaal, haar, 4

Normaal haar

Voor de meeste mensen is de DEDE bar het beste om uit te kiezen, deze bar zorgt ervoor dat je haar heerlijk fris gaat ruiken en ook nog een goede reiniging krijgt. Deze bar is voor zachte dagelijkse reiniging voor alle haartypes. Heeft een stevige textuur die zich tijdens het aanbrengen ontwikkelt tot een rijk romig schuim om zachtheid, glans en zijdeachtige textuur te geven.
De formule is verrijkt met rode selderijextract van de boerderij van Mr. Pozzatello in Orbassano in Italië, en bestaat voor 97,1% uit biologisch afbreekbare ingrediënten.

Hoe gebruik je nu een bar?

Ik krijg deze vraag vaker en ik snap dat de meeste mensen gewend zijn om even die fles erbij te pakken en niet meer hoeven na te denken over het aanbrengen van hun shampoo. Wat men te vaak doet is veel te veel gebruiken, want als het maar flink schuimt, dan is het ook lekker schoon… fout!
Ik zeg fout, omdat het schuimende vaak door toegevoegde chemische SLS komt, dit stofje zorgt voor het lekker schuimen en reinigen, maar is helemaal niet zo goed voor je haar en hoofdhuid. Het heeft ook de naam dat het kankerverwekkend kan zijn.

Een bar daarentegen is gemaakt uit pure producten, die je door het in je natte handen te wrijven en romig laat worden vervolgens aanbrengt op je haar. Je zult merken dat je weinig schuim zult krijgen, maar dat wil niet zeggen dat het minder werkt.

Droog bewaren

Een bar kun je het beste droog bewaren, het liefst in een afsluitbaar blik, dat ook nog eens een rooster bevat dat het overtollige water van de bar kan afvoeren.
Devines heeft daarvoor eigen blikjes uitgebracht waar de bar perfect in past.

Davines, shampoo, bar, solid, barholder, natuurlijk, natural, beauty, products, yustsome, beautysome, review, normaal, haar, 5

Ook ideaal om je bar in mee te nemen, want het blikje sluit heel goed af. Hierdoor verliest de bar niet zijn werkzame kracht en kun je veel langer doen met dit heerlijke natuurlijke product.

Mooier haar?

Ik heb de bar nu een tijdje gebruikt en ik moet zeggen dat het echt een fijn product is dat mijn haar schoon maakt, maar ook nog eens langer mooi houdt. Ik gebruik na het wassen wel nog een conditioner, omdat het anders te veel klitten geeft, ja ook bij korter haar kun je dit krijgen.
Als ik het gewoon laat opdrogen mis ik nog wel de volume, maar met het droog föhnen is dat geen probleem, het zit dan lekker luchtig.

Davines, shampoo, bar, solid, barholder, natuurlijk, natural, beauty, products, yustsome, beautysome, review, normaal, haar, 2


Verkrijgbaarheid

De Devine DEDE Solid Shampoo bar is an sich niet heel goedkoop, ik vindt persoonlijk een prijs van 18,50 (beautyplaza) behoorlijk aan de prijzige kant. Echter als je jouw bar goed gebruikt, kun je er lang mee doen en als je een reguliere, goede shampoo koopt en dit 3x dan kom je ook aan die prijs.

Het is voor jezelf natuurlijk afwegen waar je voor kiest. Er zijn ook flacons te koop met deze DEDE shampoo.

 

 

 

 

Like

Laat een reactie achter!