DD Daily Defense Concealer Roll-on

Oog contouren zien er vaak moe en donker uit. Donkere kringen , wallen, droogte lijntjes of te weinig slaap en vroegtijdige tekenen van veroudering zijn hier de oorzaak van. de huid rond de ogen is zeer kwetsbaar en heeft daarom extra verzorging en bescherming nodig.


Uit het persbericht:

De nieuwe DD Daily defence concealer roll-on SPF 10 is een multifunctioneel product. Het beschermd, verzorgd en camoufleert donkere kringen onder de ogen en/of fijne lijntjes en rimpels wanneer wallen en zwelling het uiterlijk van de oogcontouren negatief beïnvloeden, biedt de verkoelende massage bal van de roll-on snelle hulp. Verzorging, bescherming en camouflage met slechts één product DD Daily defence concealer roll-on SPF 10 is de perfecte aanvulling van Daily defence Cream en verkrijgbaar in twee kleuren licht en dark.

Sans Soucis, daily, vitamins, concealer, spf 10, oogcontour, donkere kringen, beauty, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”CAMOUFLEER MET ZORG” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De licht reflecterende kleurpigmenten in de concealer roll-on camoufleren kleine oneffenheden. Dit visuele effect laat de huid rond de ogen jeugdiger en frisser lijken in een mum van tijd, omdat kleurverschillen en lijntjes van de huid geëgaliseerd worden als gevolg van het licht reflecterend effect.

Sans Soucis, daily, vitamins, concealer, spf 10, oogcontour, donkere kringen, beauty, blog, yustsome

Mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden verbetert de stofwisseling. Abrikozen pit olie heeft een verzorgend effect en vermindert droogte lijntjes. Een combinatie van de gestabiliseerd vitamine C en vitamine E ondersteund door een effectieve en krachtige peptiden, gaat oxidatieve stress tegen, dat zorgt voor vroegtijdige huidveroudering. Hyaluronzuur geeft een echte vocht boost aan de gevoelige oog contouren. SPF 10 beschermt tegen schadelijke UV-stralen.

[tx_heading style=”default” heading_text=”GEBRUIK DD DAILY DEFENCE CONCEALER” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Sans Soucis, daily, vitamins, concealer, spf 10, oogcontour, donkere kringen, beauty, blog, yustsome

Ik kreeg de light variant toegestuurd en daar was ik wel blij mee. Ik heb het nu een ruime tijd in gebruik, omdat ik ook het effect op de lange termijn wilde bekijken.

Het advies uit de verpakking heb ik opgevolgd. Je brengt deze concealer (ik ben ff lui en type niet die hele slagzin) met de roller onder je ooglid aan. Je wal krijgt gelijk een intensieve massage.

Sans Soucis, daily, vitamins, concealer, spf 10, oogcontour, donkere kringen, beauty, blog, yustsome

Dit stimuleert natuurlijk het vocht transport en hierdoor zet je die lui geworden cellen weer aan het werk! Lunchpauze voorbij jongens, mama wilt weer stralen!

Als ik de concealer heb aangebracht klop ik deze met mijn vingertopjes erin. Dit heeft bij mij altijd een beter effect dan vegen of wrijven.

Sans Soucis, daily, vitamins, concealer, spf 10, oogcontour, donkere kringen, beauty, blog, yustsome

Zoals op bovenstaande foto goed te zien is heeft het reflecterende deeltjes. Het haalt de rode, donkere huid goed op en alhoewel het geen wonder middel betreft tegen mijn wallen, helaas genetisch mankementje… mocht je een ingreep weten zonder gedoe, ik ben er bij!

[tx_heading style=”default” heading_text=”OVER SANS SOUCIS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De producten van Sans Soucis staan bekend om hun hoge kwaliteit en een optimale huidtolerantie. De key ingrediënten zijn exclusieve natuurlijke bouwstoffen en het thermaal water uit Baden-Baden. Sans Soucis is het enige merk ter wereld dat gebruik mag maken van het thermale bronwater uit Baden-Baden dat in alle producten is verwerkt. Het zorgt voor een extreem hoge huidtolerantie door de hoeveelheid aan mineralen en sporenelementen die het water bevat. Dit maakt Sans Soucis producten gewild bij alle soorten huidtypen, zelfs de overgevoelige.

[tx_heading style=”default” heading_text=”WEBSHOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De producten van Sans Soucis kun je kopen in Duitsland bij de Müller, maar gelukkig is er ook nog een WEBSHOP

DD Daily Defence Concealer | 8 ml | 21,00

[tx_animate animation=”tada” duration=”5″ delay=”.4″ inline=”no”]Heb jij al een Sans Soucis favoriet? Deel het met ons![/tx_animate]

#PRSample

Like
  Marije Strobos
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Oei, musthave. In de winter heb ik altijd meer last van donkere kringen

  Marloes Meeusen
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik ben altijd een beetje sceptisch als het om die rollers gaat. Heb er nu ook een van Alverde, werkt wel verkoelend, maar ik zie verder geen verschil.

  Annette Guitoneau
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind die rollers vaak wel lekker verkoelend maar nee, ik heb ook nog geen wondermiddel aangetroffen, toch jammer 🙂 maar we zoeken rustig door toch?!

  Babs Ijkelenstam
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ziet er goed uit, ik zou ook de light variant moeten hebben denk ik…Misschien lekker om die roller (eventueel als hij op is) in de koelkast te leggen, dan werkt het extra verkoelend!

Laat een reactie achter!