Faded, Rose, 22, make-up, factory, lipgloss, glitter, herfsttinten

De Herfsttinten van Make-up Factory zijn geweldig

Ja, daar is weer een artikel met in de hoofdrol toch wel een van mijn favoriete merken: Make-up Factory. Recent kreeg ik weer in de mail een paar prachtige make-up herfsttinten onder ogen en niet veel later kwam de DPD man een pakje afleveren, ik wist gelijk al dat ik heel blij zou worden.

En jawel, ik kreeg een prachtige lipgloss, een lipstick en een mascara in een geweldig mooie warme bruintint.
Ik was al zo blij met de groene tint, die ik al eerder heb laten zien, maar nu heb ik daar een bruine aan toe kunnen voegen.

Herfsttinten

Elk seizoen heeft zo haar charme en ik kan genieten van een heerlijk zonnetje en de daarbij behorende zonnige tinten, maar nu de herfst haar intrede gedaan heeft kan ik alleen maar blij worden van warm rood, glitters, glamour en feestjes op je gezicht… herfsttinten.

Reddish Mood 298

Roodtinten zijn bij mij favoriet en ik kan er maar niet genoeg van krijgen. Ook deze tint is toch weer een echte eyecatcher voor op je lippen.
Warmrood, zwoel, warm en altijd classy voor elke vrouw.

Reddish, mood, lipstick, make-up factory, herfsttinten

Reddish, mood, lipstick, make-up factory, herfsttinten

De finish is mat, maar niet dat je denkt dat de lipstick eraf brokkelt, deze is echt heel romig en fijn om te dragen.
De lipstick slijt wel af, maar ik moet zeggen dat ik de houdbaarheid toch wel lang vind, natuurlijk ligt dat er ook an wat je eet.

Faded Rose 22

Een lipgloss had ik nog niet eerder van het merk Make-up Factory en bij de herfsttinten horen ook een beetje glamoureuze kleuren en finishes. Deze Faded Rose tint is op mijn lijf geschreven, ik had het eerlijk gezegd niet verwacht, was wel heel nieuwsgierig of dit iets voor mij als 50 plusser zou kunnen zijn en ik zeg volmondig JA!

Faded, Rose, 22, make-up, factory, lipgloss, glitter, herfsttinten

Faded, Rose, 22, make-up, factory, lipgloss, glitter, herfsttinten

Wat een fijne applicator zeg! Er zit een lichte curve in zodat het je lippen niet alleen aan de voorkant maar ook meer naar binnen gelijktijdig van gloss voorziet.

En die kleur… wow! Het is alsof je lippen in 1 keer een stuk voller lijken en dat zonder plumping toegevoegde prut.

Deep Bordeaux 18 mascara

Een warm bruine tint, is het bruin? Of toch meer neigend naar roodbruin, Bordeaux zoals Make-up Factory zelf ook al aangeeft. In ieder geval als je niet van een heftige zwarte mascara gediend bent, ben je met deze tint verkocht. En ik ben dat zeker, want altijd dat zwart… heerlijk (zoals Fred dat zou zeggen) een keer wat anders!

Mascara, Deep, Bordeaux, 18

Wat een plaatje… nee, echt ik meen dat serieus! Ik kan echt helemaal verliefd worden op een kleur en toevallig ben ik momenteel dat met bordeaux achtige tintjes.

The look…

Natuurlijk heb ik weer een ooglook… anders vind ik het geen review!

Ik maakte het met al mijn Make-up Factory producten, dus dan zie je gelijk wat er allemaal mogelijk is met dit prachtige merk.

 

De mascara aangebracht in 2 laagjes!

De lipstick & lipgloss samen maken het ook een mooi geheel!

De ooglook, met mascara en het palette van Make-up Factory

Like
1
  Tessa Bowie
  26 Sep 2019
  9:57am

  moooi! vooral de lipstick

  Angela Weinans
  26 Sep 2019
  10:16am

  Wauw! Hele mooie kleuren.
  Ben echt blij dat de herfstige kleuren er weer zijn. <3

  ByChristiana
  29 Sep 2019
  8:00am

  Die kleuren voor op de lippen zijn zo mooi! Ik hou van die rood / bruine tinten, jou staan ze ook echt goed.

Laat een reactie achter!