brandfield, goodybag, cadeau, gratis, gekregen, juwelen, sieraden, cadeaukaart, herengeur, giftcard, gift, webwinkel, goodybag, review,

De inhoud van de GOODYBAG | Brandfield

Al eerder schreef ik een artikel over Brandfield en vandaag laat ik jullie de inhoud van de welbekende GOODYBAG zien die je bij aankoop van 50 euro krijgt, als je de code invoert bij je bestelling.

Goodybag

Iets gratis en voor niets krijgen, daar hebben we allemaal oren naar. En bij Brandfield weten ze dat heel goed te communiceren met een gratis GOODYBAG bij je bestelling. Niet altijd, zo nu en dan krijg je bij een bestelling van minimaal 50 euro er een GOODYBAG bij t.w.v. 100,-. Ik was zelf enorm nieuwsgierig naar de inhoud daarvan en bestelde recent met Black Friday een cadeaukaart en een herengeur voor mijn vriend.

brandfieldcadeau, gratis, gekregen, juwelen, sieraden, cadeaukaart, herengeur, giftcard, gift, webwinkel, goodybag, review,

Snelle bezorging

De dames en heren bij Brandfield zijn rap en het bestellen gaat supersnel, de volgende dag heb jij jouw product, mits voorradig al in huis. Echter de herengeur die ik besteld had liet nog een paar dagen op zich wachten, omdat dit van een extern bedrijf komt.

Tijdens dat bestel proces moet je niet vergeten om die code die in de promo balk vermeld staat in te voeren. Ik las al in reviews dat mensen dat vergeten of niet weten waar dat precies moet. En zo ook mijn vriend die later met de cadeaukaart een horloge bestelde. Die had al op de betaalknop gedrukt en vroeg zich daarna af waar hij die code moest invullen.
Het was al te laat…
Ik nam een paar dagen daarna contact op met de klantenservice en ze gaan die GOODYBAG nog nasturen (je betaald dan zelf wel de servicekosten twv 9,95).

Wat zit er in?

Natuurlijk ben jij net zo nieuwsgierig als ik zelf en zodra het doosje binnenkwam maakte ik die open. Het is sfeervol verpakt, als een echt cadeau en ik kreeg de volgende producten.

brandfieldcadeau, gratis, gekregen, juwelen, sieraden, cadeaukaart, herengeur, giftcard, gift, webwinkel, goodybag, review,

Violet Hamden
Een zilveren ketting van Violet Hamden t.w.v. 60,00


Sem Lewis
Een herenarmband van Sem Lewis t.w.v. 31,95

brandfield, goodybag, cadeau, gratis, gekregen, juwelen, sieraden, cadeaukaart, herengeur, giftcard, gift, webwinkel, goodybag, review,

Selected Jewels
Van Selected Jewels een paar mooie klein oorknopjes t.w.v. 19,95

Ik heb de armband inmiddels al ingepikt! Want mij staat hij beter 🙂

Waardevolle cadeaus

Deze Goodybag zat dus vol met waardevolle cadeau’s. Zo kon ik mijn vriend blij maken met de gekochte items en de armband en hield ik er zelf nog een paar oorbellen en een ketting aan over!
Wil jij ook nog shoppen met een extra Goodybag? Hou de site in de gaten,… ik heb ondertussen al weer enkele bestellingen gedaan! Niet voor mijzelf, maar voor mijn moeder. Zo krijgt ze dus met kerst een hele leuke verrassing.

Niet alle Goodybags hebben dezelfde inhoud!!!
Like
2
  Jolanda Janssen
  15 Dec 2020
  6:02am

  Mooi hoor! Vooral die oorknopjes zijn prachtig!

  Nancy
  15 Dec 2020
  7:20am

  Oh heerlijk zeg, ben dol op dat soort kadootjes!

Laat een reactie achter!