De INSTAGRAM tag

Ik zag her en der deze tag voorbij komen en vond het zo leuk, dat ik besloot om ook eens een TAG te delen op mijn blog. Ik weet niet eens hoeveel accounts ik al gehad heb, maar nu is het genoeg. Deze blijft en laat ik jullie eea zien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”INSTAGRAM” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik begon ooit aan Instagram omdat het op leuk was, foto’s delen en geliked worden, meer niet!  Tegenwoordig is het net als in de rest van de wereld… heb je geld en ben je iemand met status dan tel je mee. Ben je die boerentrien uit een Brabants dorp, dan moet je hoge noten zingen om enigszins op te vallen. En als je foto’s niet allemaal overbelicht zijn of smetteloos, dan lijk je wel melaats… duh!

Goed, op de een of andere manier blijft het verslavend en ik kan het niet zomaar aan de kant schuiven… dus hier komen mijn antwoorden!

*ik heb deze overgenomen van Beautyopinie.nl

[tx_heading style=”default” heading_text=” Wat is je Instagram gebruikersnaam, en waarom?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Mijn naam is na vele veranderingen uit gekomen op YuStSoMe. Yu is voor Yuri mijn jongste zoon. St staat voor Stef, de oudste zoon. So is van Sonja en Me voor mij, alles wat ik leuk vind. Ik heb ook een persoonlijk account, maar de laatste tijd ben ik daar niet meer zo actief. Eerlijk? Ik vergeet het vaak.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op 20 maart 2015 ben ik met dit account gestart en de eerste foto was een mooie bos met tulpen, waar ik 17 likes op kreeg! Ik had natuurlijk op mijn oude account aangekondigd dat ik ging verhuizen en enkele trouwe volgers kwamen meteen mee naar YuStSoMe!

Instagram, tag, beauty, lifestyle, Fashion, blog, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”Hoeveel foto’s post je gemiddeld per week?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Oh, dat ligt er maar aan hoe ik mij voel. Maar gemiddeld zo’n 20/25 stuks. Ik ben nogal een beetje maar verslaafd hoor. Vaak zijn het ook sport selfies, maar ach… ik probeer mensen ook te motiveren. Want voor mij is sporten ook ontladen. Ik merk dat ik er rustiger van word en ik mijn agressie die ik vaak voel door de PTSD meer onder controle heb.

Instagram, tag, beauty, lifestyle, Fashion, blog, yustsome

Mijn eerste selfie… toen had ik veel minder wallen! ?

[tx_heading style=”default” heading_text=”Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Mijn laatste foto is die van gisteren bij mijn schoonouders. We vierden daar 2e kerstdag en er stond allemaal lekkers op tafel… helaas mocht ik er niks van hebben en deed ik mij tegoed aan de komkommer en de stukjes kaas. Je moet wat hè?

Voor de rest is het lekker een chaotisch zooitje, maar wel gezellig! Hahaha… zoals mijn Instagram eruit ziet, zo warrig is ook mijn hoofd.

Van de week had ik vlees uitgelegd. Ik ga boodschappen doen en leg vlees in de koelkast. In de avond ga ik koken… 3 dagen later zie ik het vlees weer liggen wat ik eigenlijk had willen gebruiken. Was ik vergeten dat het lag te ontdooien! Echt dit gebeurt vaker! Ik weet soms niet waar ik mee bezig ben!

[tx_heading style=”default” heading_text=”Laat je favoriete Instagramfoto zien uit 2017″ tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Oei, nu moet ik kiezen? Weet je hoe moeilijk dat is? …

Ik kan dan eigenlijk alleen maar aan deze foto denken als ik een selfie niet meetel. De foto is niet zwart/wit met accentkleur, maar door het gebruik van mijn accessoires bij de foto springt de lipstick er gewoon zo mooi uit. Ja, ik ben hier echt trots op.

[tx_heading style=”default” heading_text=” Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hier hoef ik ook niet over na te denken. Ondanks dat het rode haar een ware hel was om bij te houden, zou ik het zo weer terug willen, want het stond mij wel lekker pittig.

Instagram, tag, beauty, lifestyle, Fashion, blog, yustsome

Ik ga het sowieso weer laten groeien want ik vind het nu toch te kort. Voel me niet echt vrouwelijk.

[tx_heading style=”default” heading_text=”Wat is de allerleukste foto die je dit jaar maakte van een (huis)dier?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik heb geen huisdier, echt zo jammer, want ik hou erg van katten, zo lekker eigenwijs. Een hondje is ook leuk, dan zou ik graag een kopie van Chico willen, het hondje van mijn vriendin Samia. Met hem sta ik ook op de foto in Amsterdam. En gek genoeg kan ik hem wel knuffelen. Echter ik durf het niet aan. Ik heb er vaak wel verdriet van dat ik geen liefde kan geven aan een furry friend.

PS vriendje Chico is momenteel erg ziek… ?

at is de allerleukste foto die je dit jaar maakte van een (huis)dier?

[tx_heading style=”default” heading_text=”Welke fotobewerkingsapps (of Instagram-filter) gebruikte jij het meest?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Mijn foto’s bewerk is meestal in Photoshop. Echter ik probeer zoveel mogelijk ‘puur natuur’ te plaatsen. Ik pas meestal de belichting aan. En soms retoucheer ik vlekjes. Bij mijn nagel foto’s werk ik de droge nagelriemen wel eens bij, omdat ik het zelf erg vies vind in een close-up als er wondjes te zien zijn, ja… ik ben daar eerlijk in. Ik ben niet voor niet Grafisch Vormgeefster van origine!

Verder is PicsArt een favoriete App voor de Bokeh effecten! En het filter? Uhm ik denk de zwart witte! Soms kies ik daar voor als ik een blote konten gezicht heb bij het sporten ?

[tx_heading style=”default” heading_text=”Mijn meest gelikte van 2017?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Oh ff kijken of ik die nog kan vinden, hahaha ik deed dat een tijdje geleden al. Of zal ik ff kijken of ik een andere kan maken… momentje (speelt bekend telefoon deuntje af).

Eigenlijk verbaasd het mij dat die van Hannah op de tweede plaats staat! Hahaha… ach, mooi dat het wel twee dezelfde swatches als meeste likes in mijn collage voorkomen. En op de 3e plaats mijn lievelings foto wat nagels betreft.

Op nummer 1 de foto van vorig jaar, die ik dit jaar herplaatste… dit is ook mijn mooiste kunstwerk op mijn nagels vind ik zelf dan.

[tx_heading style=”default” heading_text=”2017″ tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Dit jaar was een bewogen jaar voor mij en mijn gezin. Begon 2017 nog met een zoon die samen ging wonen… eindigt het in een gemis. Als ik terug kon in de tijd, dan had ik de wens dat ik met hem anders kon starten. Dat ik de moeder kon zijn, die ik nu ben. Dat hij mij kan vergeven.

Het jaar dat ik eigenlijk moest stoppen met therapie! Moest? Ja, want zorgverzekeringen zeggen simpelweg dat je na twee jaar therapie bij de GGZ maar klaar moet zijn. Ik moet zeggen dat ik aan de ene kant ook wel veel geleerd heb, echter ik mis het sparren met mijn lotgenoten en therapeuten.

Het was ook een stress jaar, mede door mijn ex werkgever en het telkens laten herkeuren. Het is voor hun wellicht nog steeds niet duidelijk dat PTSD nooit meer overgaat. Zeker niet als iets 18 jaar geduurd heeft. Echter ze kijken naar geld en niet naar de mens. Dat doet mij best veel verdriet. Ik zou graag iets willen doen, maar mijn concentratie is ver te zoeken… in mijn huishouden hobbel ik al als een kip zonder kop rond, laat staan dat ik bij een werkgever productief zou kunnen zijn.

Dat mijn blog mijn extra leven is geworden geeft mij een goed gevoel. Het heeft veel verdriet bezorgt in het verleden (ja, niet iedere collegablogger is altijd vriendelijk achter je rug om) echter ook heel veel vreugde en daar teer ik voortaan op. Wat zijn er toch ook lieve meiden om mij heen. En ik heb er een paar vriendinnen aan overgehouden!

2018 ga ik door met bloggen. Ik voel nu beter mijn grenzen aan en als het niet lukt is het geen falen meer, maar ‘goed voor mijzelf zorgen’.

Ja, ik  kan wel stellen dat ik een beter mens geworden ben.

Met mijn vriendin Samia… naar Amsterdam gaan is voortaan een feestje! Gelukkig niet al te vaak hoor… wat dat kost! ?

 

Bedankt voor je bezoekje!

Like
  Nancy
  27 Dec 2017
  7:47am

  Heel erg leuk om te lezen!

  Brilliantnails
  27 Dec 2017
  8:35am

  Wat leuk om te lezen en je nummer een is bij mij ook favoriet, echt een mooie nailart. Of je een brabo ben uit een klein dorp maakt niet uit. Heb verschillende accounts en de een heeft een paar honderd, de ander een paar duizend!

  Joyce Elise
  27 Dec 2017
  10:53am

  Wat staat het rode haar je goed en je straalt daar echt! Ik hoop dat 2018 een beter jaar wordt! ?

  Wendy
  27 Dec 2017
  8:20pm

  Leef gelukkig, wees jezelf en geniet. Neem de tijd te ontspannen. Het nieuwe jaar brengt ook een nieuwe start. Gelukkig en voorspoedig nieuwjaar.
  Ik hoop nog vele leuke blogs van jouw te lezen.

Laat een reactie achter!