Tondeuze, tondeuse, thuis, kapper, kapsalon, haren, knippen, beauty, yustsome, Remington, Genius, haircutter

De kapsalon aan huis

Af en toe ga ik naar de kapper, echter ik ben er ook niet vies van om zelf de schaar te pakken en mijn eigen kapsel te creëren. Hoewel het niet makkelijk is, het duurt wat langer en je loopt de kans dat er iets mis kan gaan, doe ik mijn jongste zoon en mijzelf voorzien van een hip kapsel.

 

[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN EISEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Als ik de haren knip, maak ik ook gebruik van een tondeuse. Net zo makkelijk en je weet dat alles op de zelfde lengte is. Daarom eis ik van een tondeuse dat deze voorzien is van snijlengtes van minimaal 1 mm en maximaal 4 cm. Dat is best zoeken, keuzes maken en alle opties vergelijken.

Wij hadden een tondeuse van merk X, echter die ging haperen en Yuri klaagde over een trekkend gevoel tijdens het snijden. Mijn man dacht lief te zijn en kocht een nieuwe van De Wahl. Het eerste wat ik zag was dat de kammetjes maar tot 22 mm gingen en was erg teleurgesteld. Ik vroeg nog of er kammetjes bij te bestellen zouden zijn, maar helaas…

Omdat mijn man zijn hoofd zelf scheert, hebben we deze gehouden. Echter nu moest ik nog op zoek naar een goede thuiskappers tondeuse.

Tondeuze, tondeuse, thuis, kapper, kapsalon, haren, knippen, beauty, yustsome, Remington, Genius, haircutter

[tx_heading style=”default” heading_text=”REMINGTON” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Zelf heb ik al een fijne föhn van dit merk en ik denk dat die al meer dan 5 jaar zonder problemen haar dienst bewijst. Dus toen ik dit merk voorbij zag komen wist ik dat dat een goede optie zou kunnen zijn. Ik had nog een andere van Philips gevonden dat aansloot met mijn eisenpakket, echter de kammetjes waren het struikelblok, wat ik nog uitleg.

Tondeuze, tondeuse, thuis, kapper, kapsalon, haren, knippen, beauty, yustsome, Remington, Genius, haircutter

De tondeuse komt in een mooi koffertje waar alles netjes in opgeborgen zit… Nu moet je mij kennen en ik weet al dat dit een puinhoop gaat worden! Zo is dat al te zien aan de oplader. De kammetjes hoop ik ook weer netjes en dat vakje te proppen… kleine minpuntjes van mijn kant, maar verder is het zeer compleet met kappersschaar, kam, kwastje, olie, oplader, etc.

Tondeuze, tondeuse, thuis, kapper, kapsalon, haren, knippen, beauty, yustsome, Remington, Genius, haircutter

De kammetjes die je erop schuift hebben diverse snijlengtes, van 40 mm tot de kleinste maat 3 mm. Ze zijn zeer stevig en gemaakt van hard plastic. Een goede klik met de scheerkop, want zeer belangrijk is. En daar kom ik even op terug mbt het niet kopen van de Philips. Deze stel je met een schuifsysteem, wat als nadeel heeft dat je nooit duidelijk weet (of je moet er een loep bijpakken) op hoeveel mm je zet. En mijn volgende punt is dat je na loop van tijd door slijtage tijdens het scheren zomaar opeens op een andere lengte kunt zitten. Dat wilde ik niet meer meemaken en dus speel ik nu liever op safe.

Tondeuze, tondeuse, thuis, kapper, kapsalon, haren, knippen, beauty, yustsome, Remington, Genius, haircutter

[tx_heading style=”default” heading_text=”REMINGTON HC5810 SPECIFICATIES” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De HC5810 is uitgerust met zelfslijpende bladen met een speciale advanced ceramic coating.

– lengte-instelling voor precieze korte snij resultaten (0.8 – 2 mm)
– 10 opzetkammen voor verschillende haarlengtes (3 – 40 mm)
– netvoeding/snoerloos met oplaadstandaard
– 90 minuten tot volledig opladen
– tot 40 minuten snoerloos te gebruiken
– LED indicatie resterende batterijcapaciteit
– antislip handgreep
– opbergkoffer met schaar, nekborstel, kam, reinigingsborstel en flesje olie
– 10 jaar garantie op de motor

Tondeuze, tondeuse, thuis, kapper, kapsalon, haren, knippen, beauty, yustsome, Remington, Genius, haircutter

Direct boven de aan/uit knop zie je nog een draaischijf, waarmee je nog een snijlengte kunt verkrijgen van 0.8 tot 2 mm, wat natuurlijk super is als je een kapsel netjes wilt afwerken. Vaak gebruik ik dit voor het uitscheren van de nek, bij mannen is er vaak meer wildgroei! ?

Deze tondeuse heeft Remington al wat langer in haar assortiment, echter omdat deze mij zo goed is bevallen wilde ik hem nog even in het zonnetje zetten. Daarbij is deze nu bij WEHKAMP.NL sterk afgeprijsd, dus mocht je er nog 1 zoeken, dan is dit jouw kans. WEES SNEL, WANT ER IS ER NOG 1 !

[otw_shortcode_button href=”https://www.wehkamp.nl/elektronica/scheerapparaten/tondeuses/remington-hc5810-tondeuse/C26_JD5_A6Z_672746/?origin=orderdetail_product_image” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]WEHKAMP | 35,00[/otw_shortcode_button]

[otw_shortcode_button href=”https://www.kieskeurig.nl/tondeuse/product/945523-remington-rem-hc5810/prijzen” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” target=”_blank”]VERGELIJK VIA KIESKEURIG | va 44,00[/otw_shortcode_button]

Tondeuze, tondeuse, thuis, kapper, kapsalon, haren, knippen, beauty, yustsome, Remington, Genius, haircutter

Ik kan deze dus aanbevelen! Erg fijn om je kinderen thuis een hip kapsel te geven. Jammer dat mijn puber niet op de foto wil anders had ik trots zijn mooie kortgewiekte koppie kunnen laten zien. 

Logo2

Like
    Bianca
    7 Mar 2018
    7:13pm

    Ik gebruik zelf meerdere items van Remington en deze tondeuse ga ik onthouden! Mijn vriend haalt namelijk 1x per maand de tondeuse over zijn stekels heen en die hij nu heeft is aan vervanging toe…leuk verjaardagcadeau dus 🙂

Laat een reactie achter!