De multifunctioneel inzetbare, Australische ‘EHBO-wonderolie’

PERSBERICHT
September 2016

TEA TREE OIL, 100% PURE

De multifunctioneel inzetbare, Australische ‘EHBO-wonderolie’, onmisbaar voor in elke medicijnkast!

Producten met een natuurlijke oorsprong genieten bij de consument steeds meer de voorkeur, als het gaat om de dagelijkse lichaamsverzorging. Dit geldt ook in toenemende mate in het geval van huidvriendelijke en multifunctioneel inzetbare “probleemoplossers”. Hetgeen de inheemse bewoners van Australië al duizenden jaren geleden hebben ontdekt, zijn de heilzame en multifunctionele eigenschappen van Tea Tree olie. De producten van Thursday Plantation op basis van 100% pure, zuivere Tea Tree olie bieden een 100% natuurlijke huidverzorging én een effectieve eerste hulp bij tal van lichamelijke ongemakken.

thursday-plantation-tea-tree-oil-natuurlijk-ehbo-olie-yustsome-review-testen-sample-pr-2

Tea Tree olie is een zuiverende etherische olie, afkomstig van de boom ‘Melaleuca Alternifolia’ (oftewel de ‘Theeboom’). Deze bijzondere boomsoort groeit in de kustgebieden ten noorden van New South Wales en Zuid-Oost Queensland in Australië. In Australië wordt deze bijzondere olie, met een grote variëteit aan wonderlijke heilzame eigenschappen, al eeuwenlang gebruikt voor huidverzorging én als effectief EHBO-middel.

thursday-plantation-tea-tree-oil-natuurlijk-ehbo-olie-yustsome-review-testen-sample-pr-3

 

Een handig doseer mondje geeft enkele druppels om je wond te verzorgen. Let op het is heel vloeibaar!

Thursday Plantation Tea Tree Olie, 100% Pure

Eén van de belangrijkste eigenschappen van Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure is de reinigende, zuiverende werking die de ontwikkeling van bacteriën helpt remmen. Hierdoor is het mogelijk om de Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure te gebruiken bij de verzorging van de huid. De samenstelling is 100% natuurlijk, kleurloos, prikt niet en ondersteunt het huidherstel optimaal. Verder is de olie van Thursday Plantation vegan, vrij van parabenen en chemische toevoegingen en deze wordt uiteraard niet getest op dieren.

Natuurzuivere Australische topkwaliteit

Thursday Plantation is de grondlegger van de huidige Tea Tree-producten en kan zich, mede dankzij het eigen laboratorium, beroepen op een opgebouwde kennis reeds sinds 1976. Alleen de 100% Pure Tea Tree Oil van Thursday Plantation kent het geheim van de enige echte formule! Er is een strenge norm waaraan Tea Tree olie dient te voldoen. Thursday Plantation garandeert dit voor hun Tea Tree olie volgens deze norm, te weten de zogeheten ‘Australische Standaard’ (AS 2782-1985). Deze hoge, natuurzuivere kwaliteit leidt tot effectieve producten met daarin de meest zuivere vorm van Tea Tree olie.

thursday-plantation-tea-tree-oil-natuurlijk-ehbo-olie-yustsome-review-testen-sample-pr-4

 

De olie heeft een voor mij sterke geur. Je ruikt wel de natuur, vooral het kruidige herken ik erin. Verder gaf het bij mij geen nare jeuk of kriebels op mijn huid.

Multifunctionele EHBO-wonderolie, onmisbaar in elke medicijnkast!

Een ongelukje zit vaak in een klein hoekje en met deze antiseptische olie ben je goed voorbereid op kleine ongemakken in en rond huis, zoals schaafplekjes of andere kleine wondjes. Tea Tree Oil 100% Pure van Thursday Plantation is uitsluitend voor UITWENDIG gebruik. De multifunctionele Australische wonderolie kan zowel puur als verdund op de huid worden aangebracht. De formule desinfecteert onmiddellijk en geeft snel verlichting. Het is een natuurlijke samenstelling waaraan geen andere ingrediënten zijn toegevoegd. Tea Tree Oil 100% Pure is een onmisbaar EHBO-product voor in elk medicijnkastje thuis en kan worden gebruikt voor het hele gezin!

Toepassingen met Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure zijn o.a.:

 • Bij (snij-/scheer)wondjes, schrammen of schaafplekjes

Maak de wondjes en schrammen schoon met een wattenstaafje, voorzien van een paar druppels Tea Tree Oil, voor een snelle genezing en het tegengaan van infecties.

 • Bij verkoudheid

Stomen met heet water en een paar druppels Tea Tree Oil geeft snel verlichting bij verkoudheid en voorkomt verstopping van de neus.

 • Bij kalknagels

Een kalknagel is een hardnekkige schimmel. Om deze tegen te gaan, dienen gedurende circa 6 maanden 2 tot 3 keer per dag 3 tot 5 druppels Tea Tree Oil op de kalknagel aangebracht te worden. Hierbij dient de nagelriem niet te worden vergeten. De nieuwe nagel groeit hier immers vanuit en deze dient daarom ook goed schimmelvrij te zijn! Het is voorts van belang elke dag schone sokken aan te trekken.


Contra-indicaties en tips bij een gevoelige huid

Gebruik bij baby’s en zwangere vrouwen is niet onderzocht en wordt daarom afgeraden vanwege mogelijke gevoelige reacties. Bij een gevoelige huid, is het aan te raden om Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure te combineren met een draagolie zoals kokos-, amandel- of olijfolie.


Ik heb dit product uitgeprobeerd. Natuurlijk had ik weer tijdens het scheren wat wondjes en onder mijn oksels kan het dan behoorlijk branden. Met deze olie was het geprik snel weg en ook heb ik geen last gehad van die schaafwondjes pijn.
Mijn man scheert zijn hoofd kaal en heeft snel hier en daar wat plekjes, die mocht ik ook insmeren en ook hij genas sneller.
Voor verkoudheid heb ik het nog niet nodig gehad, maar daar ga ik zeker deze olie bij pakken, mocht de nood hoog zijn!


 

thursday-plantation-tea-tree-oil-natuurlijk-ehbo-olie-yustsome-review-testen-sample-pr-1Distributie, meer informatie & verkoopprijzen:

De producten van Thursday Plantation worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Consumenten Adviesverkoopprijzen:

 • Thursday Plantation Tea Tree Oil 100% Pure € 7,99/10 ml en € 15,20/25 ml

 

Verkrijgbaar vanaf heden bij Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO, G&W winkels en apotheken.

 

Ik kreeg zojuist op Instagram even een waarschuwing het niet op huisdieren toe te passen! Gewaarschuwd mens telt voor twee! 

Like
  Anneke
  21 Oct 2016
  7:38am

  nog een aanvulling, luizen houden niet van de geur, dus voor ouders een paar druppels in de nek en achter de oren en in de shampoo helpt preventief tegen luizen ?

  Anneke
  21 Oct 2016
  7:40am

  Dat van die wondjes wist ik trouwens niet dus die ga ik zeker uitproberen, bedankt voor de tip ?

  Jolanda
  21 Oct 2016
  7:42am

  Lijkt me heel fijn om standaard in je kast te hebben. Ik mag hem door m’n zwangerschap niet gebruiken, jammer. Ben er erg benieuwd naar. Klinkt goed!

  jeapiebel
  21 Oct 2016
  8:35am

  Trea Tree als ingrediënt daar ben ik wel fan van. Het helpt mij keer op keer met mijn acne. Al moet ik idd soms moet oppassen wegens mijn gevoelige huid.

  Yvonne
  21 Oct 2016
  9:57am

  Maar is Trea Tee oil nooit hetzelfde? Van welk merk dan ook?

  Annette
  21 Oct 2016
  10:31am

  Ja hier hebben we het ook wel ingezet tegen hoofdluis 🙂 Ik houd wel van de geur, lekker fris maar behoorlijk heftig

  De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème! – YuStSoMe
  7 Apr 2017
  3:54am

  […] ‘omdat ik soms nog wel eens last van puistjes heb, had ik al goed effect met de olie (lees artikel). Deze is zelfs in mijn groep aan een dame aangeraden omdat haar huid vaak onzuiver is. Ook deze […]

Laat een reactie achter!