Grahams-natural--conditioner-shampoo-manuka-gevoleig-hoofdhuid-beauty-blog-yustsome-1

De natuurlijke haarverzorging op basis van kruiden en organische ingrediënten voor de gevoelige hoofdhuid

Grahams Skincare biedt met de Grahams Shampoo en Conditioner twee intensief verzorgende en verzachtende, natuurlijke haarproducten op basis van kruiden en organische ingrediënten. Beide uitzonderlijk milde formules zijn geschikt voor alle haartypes en in het bijzonder voor een gevoelige-, droge- of jeukende hoofdhuid en bij mensen met eczeem of psoriasis.

Grahams-natural--conditioner-shampoo-manuka-gevoleig-hoofdhuid-beauty-blog-yustsome-1

Over Grahams Skincare…

De van oorsprong Australische producten van Grahams zijn ontwikkeld door Geoff Graham, die een middel zocht om de ernstige eczeemhuid bij zijn zoontje te verlichten. Ook zelf had hij vanaf zijn geboorte reeds last van hevige eczeem, jeuk en een zeer droge huid. Zijn geval staat zelfs bekend als één van de zwaarste ooit. Hij leefde jarenlang met deze hinderlijke huidklachten en had al van alles geprobeerd, maar niets dat hielp! Veel producten tegen eczeem zijn erg ‘chemisch’ en dus niet bepaald goed voor de huid. Het eerste Grahams-product dat op de markt kwam was een crème speciaal voor de behandeling van eczeem. Deze natuurlijke formule gaf verrassende resultaten, zowel voor Geoff als zijn zoontje Ryan. Dit product helpt mensen met huidproblemen als eczeem, dermatitis en jeuk over de hele wereld. Inmiddels bestaat Grahams uit een uitgebreide lijn met 100% natuurlijke producten, die stuk voor stuk een ware weldaad zijn voor ieder denkbaar huidtype én in het bijzonder voor de zeer gevoelige huid.

Grahams Shampoo

Grahams Shampoo is ontwikkeld op basis van een mix van kruiden en organische ingrediënten. Deze uitzonderlijk milde formule bevat natuurlijke oliën van kokos, jojoba, tarwekiem en olijf. De toegevoegde vitamine E, panthenol en het kamille-extract verzorgen, voeden en laten het haar mooi glanzen, aangenaam soepel vallen en zijdezacht aanvoelen. Deze hypoallergene shampoo is geschikt voor alle haartypes. De milde samenstelling werkt bovendien effectief verlichtend en verzachtend voor een droge-, jeukende- of geïrriteerde hoofdhuid en bij mensen met eczeem of psoriasis.

Grahams Conditioner

Als synergetische aanvulling op de Grahams Shampoo ontwikkeld Grahams een speciale hypoallergene Conditioner. Deze rijke formule bevat kokos-, jojoba-, olijf- en tarwekiemoliën vanwege de intensief voedende werking op de haren en de haarwortels. Het toegevoegde Kamille-extract en panthenol zorgen voor gezond, sterk en glanzend haar dat mooi soepel in model valt en zijdezacht aanvoelt.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Geen irritatie van de (hoofd)huid

Wie last heeft van een gevoelige hoofdhuid of andere huidklachten, kan soms irritatie van de (hoofd)huid ervaren bij het uitspoelen van een reguliere shampoo of conditioner. De milde formules van de Grahams Shampoo en Conditioner irriteren de (hoofd)huid niet tijdens het uitspoelen en laten (hoofd)huid en haar comfortabel, fris, zacht en verzorgd aanvoelen.


Mijn ervaring met Grahams Shampoo & Conditioner

Ten eerste wat mij opvalt is de oude vertrouwde verpakking, echter bij openen komt er toch wel een moderne leuke, vlotte versie van de fles tevoorschijn. Het ziet er fris en veelbelovend uit. En nadat het oog content is, gaan we de neus ook op de proef stellen.

[ezcol_1half]Grahams-natural--conditioner-shampoo-manuka-gevoleig-hoofdhuid-beauty-blog-yustsome-5[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

De geur is weer heerlijk. En ondanks dat er een kokos geur aan zit, denk ik niet dat het voor de niet zo kokos liefhebbers storend zal zijn, omdat er ook een warme geur van honing te bekennen is.

Wassen: Mijn haren zijn kort en ik heb er weinig van nodig om ze goed te wassen. Mijn haren zijn best snel vettig, maar ook heel droog. De fut was er de laatste tijd echt uit en hing het plat op mijn hoofd. Staat ook leuk, maar Sonja is meer van volume.
Het schuimen is er eigenlijk niet… althans geen overdreven sop. En het werkt heel goed, ze zijn schoon, dat merk ik direct na het uitspoelen.
Conditioner: Nadat ik ze heb uitgespoeld pak ik de conditioner erbij, omdat ze nu zo stug zijn dat het droge weer snel gaat overheersen. Ook deze is heerlijk qua geur en laat zich goed verdelen.  Na 2 minuutjes spoel ik uit en ik merk dat mijn haren nog steeds wat uitvallen door stress. Ik hoop hier snel weer van af te zijn, wat ik baal er zo van die plukken… bah!
Omdat ik veel sport, dus ook vaak mijn haar was, dacht ik dat ze wel goed verzorgd werden. Echter ik merkte met het gebruik van Grahams dat ik minder hoefde te wassen en meer kon uitspoelen, zonder vettig te worden. Dat is nou fijn, want ik wil niet met shampoo 5 keer per week, maar ook geen vettig hoofd.

Kortom,… een dikke 10!!!


Distributie, meer informatie en verkoopprijzen:

De producten van Grahams Skincare worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Advies verkoopprijzen:

  • Grahams Shampoo € 15,99/250 ml en  € 28,99/500 ml
  • Grahams Conditioner € 15,99/250 ml.

Verkrijgbaar vanaf heden bij o.a. bij De Tuinen/Holland & Barrett, DA, DIO, G&W Gezondheidswinkels en Bol.com.

Voor meer informatie is er de website met tevens webshop: www.grahams.nl

Like
    Joyce
    14 Jun 2017
    3:10am

    Oeeeh, ik ga denk ik ook een shampoo en Conditioner kopen! Jij raadde het mij laatst aan, ben zo benieuwd wat dit doet! Om de zoveel weken heb ik weer een uitbraak en dan zou je je hoofd kapot krabben van de jeuk etc!

Laat een reactie achter!