Celltone, slakkengel, slak, gel, huidverzorging, skin, care, snail, beauty, schoonheid, yustsome, blog, review

De natuurlijke magie voor een gave, jeugdige en mooie huid!

Celltone Slakkenslijm Gel

Celltone Gel, de bestseller op de markt op basis van regenererend slakkenslijm, werd onlangs vernieuwden verbeterd. Deze nieuwe parabeenvrije formule bevat als key-ingrediënt een extra hoog gehalte van het extract van regenererend, natuurlijk slakkenslijm. Celltone Slakkenslijm Gel kan rimpels, littekens, acne,striae, een koortslip, en brandwonden effectief en snel helpen verminderen, dankzij de magie van één van de meest bijzondere werkstoffen van Moeder Natuur.

De natuur, haar flora én fauna bevatten een rijkdom aan ingrediënten en werkstoffen die een regenererende en anti-aging werking hebben op de huid. Niet alleen planten, bloemen, essentiële oliën en kruiden kunnen de gezondheid, vitaliteit en schoonheid van de huid bevorderen, ook bepaalde extracten die dieren van nature afscheiden, kunnen de jeugdigheid van de huid verlengen of zelfs verbeteren.

Celltone, slakkengel, slak, gel, huidverzorging, skin, care, snail, beauty, schoonheid, yustsome, blog, review

Per toeval ontdekt…

In de jaren ’80 ontdekten slakkenboeren in Chili dat de huid van hun handen er opvallend jeugdig, gaaf en glad uit zag, ondanks de lange dagen werken op het land en in de felle zon. Ze kwamen er achter dat het slijm dat de Helix Aspersa Müller slakken van nature afscheiden om zich te kunnen voortbewegen en om beschadigingen aan hun slakkenhuisjes snel te kunnen herstellen, ook een intensief regenererende werking heeft op de menselijke huid. Met deze kennis werd de oorspronkelijke formule van Celltone Slakkenslijm Gel ontwikkeld, die recentelijk nog verder werd verbeterd.

Celltone, slakkengel, slak, gel, huidverzorging, skin, care, snail, beauty, schoonheid, yustsome, blog, review

De magie van slakkenslijm

De werking van slakkenlijm heeft iets magisch, zoals alleen de natuur dit kan realiseren en tonen! Wanneer een slakkenhuisje beschadigt, weet de slak dit door middel van het slijm in slechts korte tijd te repareren. Op onze huid heeft het slakkenslijm eveneens een snelle en intensief herstellende werking. Het slakkenslijm in de vernieuwde, parabeenvrije Celltone Slakkenslijm Gel bevat een extra hoge concentratie aan werkstoffen met een helend, versterkend, anti-aging  en verzachtend effect op onze huid. Het hydroxy-azijnzuur dat het slakkenslijm van de Celltone Gel van nature bevat heeft een effectief peelende werking op de huid, waardoor een perfect gladde, zachte en gave huid wordt onthuld. Het slakkenslijm in de Celltone Gel bevat van nature tevens collageen en elastine, twee essentiële bouwstoffen die in de menselijke huid zorgen voor stevigheid, elasticiteit, jeugdigheid en veerkracht.

Celltone, slakkengel, slak, gel, huidverzorging, skin, care, snail, beauty, schoonheid, yustsome, blog, review

Allantoïne, intensief herstellend voor een gave huid

Een andere intensief herstellende werkstof in het slakkenslijm van de Celltone Slakkenslijm Gel is allantoïne. Dit ingrediënt heeft tevens een keratolytische werking, hetgeen betekent dat de opperlaag van de huid zich versneld afschilfert, waardoor er sneller een nieuwe, gave huidlaag wordt onthuld. Allantoïne bevordert bovendien een goede hydratatie van de opperhuid, wat er voor zorgt dat de huid er gezonder en soepeler uitziet en beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Celltone, slakkengel, slak, gel, huidverzorging, skin, care, snail, beauty, schoonheid, yustsome, blog, review

Snel effectief bij rimpels, littekens, acne, striae, een koortslip en brandwonden

Een slak mag dan van nature erg traag zijn, maar de natuurlijke werkstoffen in het slakkenslijm van de Celltone Slakkenslijm Gel helpen de huid om juist extra snel te herstellen bij o.a. rimpels, littekens, striae en brandwonden. Ook bestrijden ze bacteriën die acne veroorzaken en zorgen dat puistjes en mee-eters bij de bron worden aangepakt. Ook bij het virus van een koortslip heeft slakkenslijmgel effectief helpende eigenschappen voor een sneller herstel. Celltone Slakkenslijm Gel heeft een frisse gelformule die snel in de huid trekt, zonder vet huidgevoel achteraf.  De formule is geschikt voor mannen en vrouwen en vormt tevens een ideale herstellende after shave gel.

De vernieuwde Celltone Slakkenslijm Gel, een samenvatting:

Verbeterde, parabeenvrije formule
Extra hoge dosering van natuurlijke herstellende werkstoffen
Intensief verzachtend en regenererend
Helpt o.a. rimpels, littekens, acne, striae een koortslip en brandwonden sneller verminderen
Frisse gelformule trekt snel in de huid
Geen vet huidgevoel na het aanbrengen
Geschikt voor mannen en vrouwen
Ideaal als After Shave Gel


[tx_heading style=”default” heading_text=”MIJN ERVARING” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

In eerste instantie moet je er niet aan denken om slakkenslijm op je gezicht te smeren. In het verleden werd er alles uitgeprobeerd om er zo jong mogelijk uit te blijven zien. Vooral Egyptenaren waren daar veel mee bezig. Dus niet zo verwonderlijk dat de mens blijft kijken naar mogelijkheden. Vaak worden deze, net als het slakkenslijm, per toeval ontdekt.

De gel is mooi transparant, het doet eerder aan als een diamant dan dat je slijm in je handen hebt, dus dat scheelt. Het voelt niet vies aan, in tegendeel nu met dit warme weer zelfs lekker koel.

Celltone, slakkengel, slak, gel, huidverzorging, skin, care, snail, beauty, schoonheid, yustsome, blog, review

Ik heb het nu een tijd gebruikt en ik moet zeggen dat het op alle vlakken hoog scoort. Vooral het intrekken van de huid, krijgt een 10. Het is heel prettig, het voelt goed aan, niet zoals een haargel op je huid dat plakt, nee, juist zacht en glad.

Het heeft geen geur, althans ik heb het niet geroken. Qua irritatie heb ik ook niks kunnen opmerken. Alleen met extreme hitte, was de verzorging voor mij te minimaal, mijn huid bleef dan wat trekken.

Celltone, slakkengel, slak, gel, huidverzorging, skin, care, snail, beauty, schoonheid, yustsome, blog, review

Ik heb nog geen extreem resultaat geboekt met mijn ouderdomsvlekjes, daar ik gehoord heb dat slakkenslijm daar ook bij zou helpen. Goed, ik smeer nog ff door. Potje is nog ruim voldoende, want het smeert ruim, met weinig.


 

VERKOOP:

De producten zijn verkrijgbaar via diverse webshops waaronder: www.bol.com

Celltone Slakkenslijm Gel24,95 / 50 ml.

Like
  Marije
  7 Aug 2018
  6:01am

  Goed, het klinkt dan wel weer erg goed. Helemaal als het littekens zou herstellen.

  Deb
  10 Aug 2018
  5:43am

  Over slakkenslijm in verzorgingsproducten hoor ik de laatste tijd meer en ondanks dat het me een beetje tegenstaat word ik (stiekem) toch ook wel nieuwsgierig 😉

Laat een reactie achter!