Salt-of-the-earth-deo-natural-deodorant-natuurlijk-vegan-veganist-beauty-blog-blogger-yustsome-2

De nieuwe generatie deodorant 100% natuurlijk, 100% effectief

Yes! De nieuwste generatie deodorant is gearriveerd in Nederland!

En dat is goed nieuws voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke bescherming tegen ongewenste transpiratiegeurtjes. Salt of the Earth is een 100% veilige formule gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout waarmee je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes. Voor een fris gevoel, de hele dag! En dat is precies wat de nieuwe generatie deo-gebruikers wil. De deodoranten van Salt of the Earth zijn vrij van aluminium chloorhydraat, alcohol, parabenen, drijfgassen, triclosan- en minerale oliën. Bovendien zijn ze dierproefvrij. 100% natuurlijk, 100% effectief!

Salt-of-the-earth-deo-natural-deodorant-natuurlijk-vegan-veganist-beauty-blog-blogger-yustsome-2

Uit het persbericht:

Natuurlijke bescherming

Alle Salt of the Earth deodoranten bevatten een natuurlijk mineraalzout, potassium alum. In Azië wordt dit mineraal al eeuwenlang als natuurlijke deodorant gebruikt. Je brengt het aan onder de oksels en het zoutfilmpje op de huid zorgt ervoor dat er geen onprettige geurtjes ontstaan, zonder de poriën te blokkeren of te vernauwen. De bacteriën die de geur veroorzaken overleven niet in dit zoute milieu; de perfecte natuurlijke oplossing dus! De vraag naar natuurlijke en huidvriendelijke deodorants is enorm toegenomen omdat de generatie van nu graag precies wil weten wat zij op hun huid smeren. Zij willen graag duidelijkheid over alle ingrediënten en zich geen zorgen hoeven maken over eventuele schadelijke effecten.

 

Voor iedereen

Salt of the Earth heeft deodoranten voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, vegetariër of veganist. Houd je van naturel of een geurtje, een spray of een stick? Salt of the Earth heeft voor ieder wat wils. Bovendien laten Salt of the Earth deo’s geen witte of gele strepen achter op je kleding, superbelangrijk als het om een deo gaat! De sticks zijn lekker zuinig in gebruik en de sprays zijn verrijkt met natuurlijke stoffen als aloë vera, kamperfoelie en lavendel. Niet voor niets is Salt of the Earth in moederland Engeland bekroond met meerdere awards!

De Salt of the Earth familie bestaat uit:

Salt of the Earth Classic Stick: De ‘flagship’ geurloze deodorant stick waar het allemaal ooit mee begonnen is, daarom noemen we deze de Classic.

Consumentenadviesprijs: € 7,49

Salt of the Earth Natural Spray: De Natural Spray is geurloos en is de eerste (en enige) 100% natuurlijke deodorant die beschermt tegen lichaamsgeur en die dankzij huidverzorgende aloë vera ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid.

Consumentenadviesprijs: € 7,49

Salt of the Earth Pure Aura Spray Lavender & Vanilla: De eerste en enige 100% natuurlijke deodorant met een geurtje. Alle zelfde goede eigenschappen van de Natural Spray, maar dan met een heerlijke frisse lavendel & vanille geur. Pure Aura bevat huidverzorgende aloë vera en 15 botanische extracten en essentiële oliën.

Consumentenadviesprijs: € 8,49

Salt of the Earth Rock Chick Stick: De ‘flagship’ geurloze deodorant stick in een funky verpakking. Rockt niet alleen de badkamer, maar ook je dag, door je optimaal fris te houden!

Consumentenadviesprijs: € 7,49


Mijn persoonlijke ervaring met de Salt of the Earth deodorant

Ik heb zelf het liefste een spray vorm en die heb ik dan ook gelijk in de test gedaan. Ik koos voor de variant met een geurtje daar ik wel het gevoel moet hebben dat er iets onder mijn oksels zit. Deze variant is ondanks de lavendel (niet echt mijn favoriete geur) toch heel fris te noemen. Het neigt voor mij meer naar een citrus achtige geur. Goed dat is al prettig. Daarnaast geeft het geen witte vlokken (ja dat herken je vast wel, dat een deo een vieze substantie achter laat) en trekt het na een tijdje wel in. In het begin kan het nog wel even ‘plakkend’ overkomen, maar dat is echt tijdelijk!

Lang fris

Ja, dat viel mij echt op! Ik sport elke ochtend (bijna) en dan spuit ik graag een beetje deo op. Tijdens het trainen zweet ik veel, echter ik blijf fris ruiken! Bij thuiskomst ruik ik nog het geurtje van de deo. En totaal geen vieze zweetgeur onder mijn oksels. Dus dit werkt geweldig en hoef ik mij niet meer te schamen voor een naar luchtje!

De andere varianten  zonder geur werken trouwens ook perfect, geen zweetgeur, echter ik ben niet kapot van de stick, heb niet het gevoel (zal best een kwestie van wennen zijn) dat ik iets gebruikt heb. En toch verbaasde mij het dat ik geen zure zweetlucht rook na een 2 uurtjes bikkelen!

Mijn schoonouders waren juist op zoek naar een deo die aan al deze eisen voldeed en mijn schoonmoeder kan helaas zelf niets ruiken en is de classic variant een uitkomst, toch het gevoel hebben dat je voor andere mensen fris ruikt.

 

Ben jij al bekend met de deodorants van Salt of the Earth?
Zo ja, En wat is jouw ervaring?

Like
  Joyce
  22 Jun 2017
  2:28am

  Ohhh, ik zoek nog een deo die GEEN witte vlokken en strepen achterlaat! Dit klinkt zo ontzettend goed! Ben zelf ook niet van lavendelgeuren, dus wel fijn dat hij lekker fris ruikt!

  jeapiebel
  23 Jun 2017
  7:46am

  Ik gebruik al jaren natuurlijk deodorant dat ik uit Thailand heb meegenomen. Dit merk is nieuw voor mij, maar het lijkt mij echt wat. Handige verpakking ook nog.

Laat een reactie achter!