De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème!

Ik ga op vakantie en neem mee…?

De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème!

De zomermaanden en de vakantietijd komen in zicht. Muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes en zonnebrand vragen om effectieve en praktische EHBO-producten die voor deze veel voorkomende ongemakken snel verlichting bieden en die vooral breed kunnen worden ingezet. De nieuwe EHBO Zalf en EHBO Crème van Thursday Plantation op basis van 100% pure, zuivere Australische Tea Tree olie bieden een 100% natuurlijke huidverzorging én een effectieve eerste hulp bij tal van lichamelijke ongemakken.

PERSBERICHT | Maart 2017

Wie op vakantie gaat wil het liefst handige producten meenemen, voor meerdere toepassingen. Eén van de belangrijkste eigenschappen van de 100% pure en natuurzuivere Australische Tea Tree olie die Thursday Plantation gebruikt voor al haar producten, is de reinigende en zuiverende werking die de ontwikkeling van bacteriën helpt remmen. Dit maakt de producten uitzonderlijk geschikt en breed inzetbaar voor de verzorging van de huid bij tal van (zomerse) huidproblemen en andere ongemakken.

Over Thursday Plantation

De oude waterrijke natuurgebieden van het noordelijk subtropische New South Wales zijn het thuishonk van het Australische bedrijf Thursday Plantation. De inheemse bewoners van Australië zijn al duizenden jaren bekend met de heilzame eigenschappen van deze bijzondere olie. In de jaren ’70 timmerde Eric White aan de weg voor de Australische Tea Tree Oil industrie. Hij realiseerde zijn droom in de watergebieden van Bungawalbyn. Dit ligt in het noorden van New South Wales. Na jarenlang hard werken, ijverig onderzoek en lobbyen, tekende hij de pachtovereenkomst. Hiermee was de start van Thursday Plantation als bedrijf, op een donderdag in 1976, een feit.

Multifunctioneel inzetbare magie

De eerste flesjes van Thursday Plantation Tea Tree Oil werden verkocht op de plaatselijke markt. Met slechts een petroleumlamp en kaarsen als verlichting, werden de flessen met de hand gevuld en de etiketten liefdevol met de hand getekend. De multifunctioneel inzetbare magie van Thursday Plantation’s natuurzuivere Australische Tea Tree Oil is inmiddels terug te vinden in miljoenen huishoudens wereldwijd!


Wat is Tea Tree olie?

Tea Tree olie is een zuiverende etherische olie, afkomstig van de boom ‘Melaleuca Alternifolia’ (oftewel de ‘Theeboom’). Deze bijzondere boomsoort groeit in de kustgebieden ten noorden van New South Wales en Zuid-Oost Queensland in Australië. In Australië wordt deze bijzondere olie, met een grote variëteit aan wonderlijke heilzame eigenschappen, al eeuwenlang gebruikt voor (antibacteriële) huidverzorging én als effectief EHBO-middel.


NIEUW! Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème

De nieuwe Thursday Plantation EHBO Zalf en EHBO Crème zijn ideale producten voor in de komende vakantiekoffers. Beide werken vanuit de natuurlijke antibacteriële kracht van 100% pure Australische Tea Tree Olie om de huid te verzorgen en te verzachten. Beide producten beschermen de huid tegen bacteriën en vuil en ondersteunen het natuurlijke huidherstel. De formules bieden verlichting bij ongemakken zoals muggensteken, kwallenbeten, schaafplekjes of zonnebrand. De Thursday Plantation EHBO Zalf is ook ideaal voor de behandeling van een droge huid. Zowel de Zalf als de Crème zijn 100% natuurlijk, vegan, dierproefvrij en bevatten geen chemicaliën of extra toevoegingen.

[ezcol_1half]Natuurzuivere Australische topkwaliteit!

Thursday Plantation is de grondlegger van de huidige Tea Tree-producten en kan zich, mede dankzij het eigen laboratorium, beroepen op een opgebouwde kennis reeds sinds 1976. Alleen de 100% Pure Tea Tree Oil van Thursday Plantation kent het geheim van de enige echte formule!

Er is een strenge norm waaraan Tea Tree olie dient te voldoen. Thursday Plantation garandeert dit voor hun Tea Tree olie volgens deze norm, te weten de zogeheten ‘Australische Standaard’ (AS 2782-1985). Deze hoge, natuurzuivere kwaliteit leidt tot effectieve producten met daarin de meest zuivere vorm van Tea Tree olie.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]


Omdat ik twee producten kreeg, de zalf en crème, heb ik Anna gevraagd of ze het leuk vond om mee te testen! En je zult vaker haar mening over een product voorbij zien komen!
Anna nam de crème mee en ikzelf hield de zalf.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]
Anna: ‘Ik had recent een riem om gehad en ben allergisch voor nikkel. Helaas gaf dat dus een irritatie op mijn huid in de buurt van mijn navel. Even wist ik niet wat ik hier tegen kon doen, totdat ik bedacht dat ik de Tea Tree zalf van Sonja had meegekregen. Ik smeerde een beetje op de irritatie en ik merkte vrijwel meteen dat de jeuk verdween. De huid bleef nog wel rood, maar had geen neiging meer om te krabben. Een dag later was alles verdwenen’.

Het verschil in de producten zit in de substantie. De crème is roomwit en laat geen vettige huid achter. Daarom is de zalf ook beter geschikt voor mensen met een zeer droge huid. Deze blijft nog lang vet op de huid, maar is niet vervelend. Echter hou daar wel rekening mee (kleding etc.).

Sonja: ‘omdat ik soms nog wel eens last van puistjes heb, had ik al goed effect met de olie (lees artikel). Deze is zelfs in mijn groep aan een dame aangeraden omdat haar huid vaak onzuiver is.
Ook deze zalf is daar uitstekend geschikt voor. Als je een puber in huis hebt en die geen zin heeft in fancy middeltjes, laat hem of haar deze eens gebruiken’!

De geur van beide artikelen is wel intens te noemen, het heeft iets weg van een kruidenbuiltje of blokje. Echter je weet dat je een goed product in handen hebt, omdat het vegan is en NIET getest op dieren! Ik kijk daar steeds vaker naar.
Ik ben blij dat deze producten allemaal ook een vervelende mug op de verpakking hebben staan, nu weet ik in iedere geval wat ik kan smeren als ik weer gestoken ben.


Distributie, meer informatie & verkoopprijzen:

De producten van Thursday Plantation worden op de markt gedistribueerd door OTC Medical B.V. uit Delft.

Consumenten Adviesverkoopprijzen:

 • Thursday Plantation Tea Tree EHBO Zalf € 12,99/50 g.
 • Thursday Plantation Tea Tree EHBO Crème € 14,99/100 g.

 Verkrijgbaar vanaf heden bij o.a. Kruidvat, Trekpleister, Etos, DA, DIO en G&W winkels.

*Afbeeldingen van bomen zijn afkomstig van Internet en zijn niet door mij gemaakt.

 

Like
  jeapiebel
  7 Apr 2017
  7:50am

  Tea Tree kan mij echt helpen tegen mijn onzuiverhuid. Dat verschilt ook per merk. Als in het parfum alcohol zit dan zit ik nog in de puree. Prachtige foto’s en informatie over de Plantation.

  zazazoobeauty
  7 Apr 2017
  8:59am

  Ik vind het zo lekker ruiken!

  joyceelise
  7 Apr 2017
  8:46pm

  Tea tree is enorm fijn en kun je echt voor zoveel dingen gebruiken!

  Sherry
  7 Apr 2017
  8:53pm

  Dat kllinkt veelbelovend.

Laat een reactie achter!