Decaar-instant-wrinkle-filler-rimpels-anti-age-50-plus-huid-verbetering-age-reverse-yustsome-beauty-6

DÉCAAR | Insta-wrinkle filler getest

Direct resultaat zien dat is wat wij vrouwen bij een product willen. Echter al zegt de verpakking dat het meteen zichtbaar resultaat geeft, zul je in veel gevallen toch nog even geduld moeten hebben. Zo ook toen ik de DÉCAAR Insta-wrinkle filler ging gebruiken. Ik ben nu een maand verder en kan eindelijk mijn bevindingen met jullie delen.

DÉCAAR

Het bedrijf

DÉCAAR is een nieuw en levendig cosmeceutisch merk. Het merk haalt uit de uitgebreide ervaring van enkele van de meest gerenommeerde toonaangevende cosmeceutische formuleerders en business development-professionals in de industrie de belangrijkste aspecten. Met de belangrijkste basis dat schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid.

Het is gericht op het uitdagen van de status-quo van de cosmetische huidverzorgingsmarkt en het goede voorbeeld geven. Het is toegewijd aan het creëren en leveren van innovatieve, unieke, veilige en zeer effectieve huidverzorgingsproducten en behandelingen. Dit allemaal met dermatologisch bewezen resultaten, die gericht zijn op de meest specifieke huidtypes van onze toekomstige klanten.

DÉCAAR is in 2017 opgericht en introduceert haar eerste twee behandelingen, namelijk; de ‘Oxygen Treatment’ en de ‘Algen Peeling’. In 2018 en 2019 werd het behandelaanbood verder uitgebreid met de Deep Phyto Peeling (peel op basis van fruitzuur) en de Renaissance treatment (anti-aging op basis van peptiden en antioxidanten).

DÉCAAR, instant, wrinkle, filler, rimpels, anti-age, 50 plus, huid, verbetering, age, reverse, yustsome, beauty, 5a
Mijn eerste kennismaking met DÉCAAR op de Beauty Trade 2022. Waar de directeur ons het innovatieve product toonde de Insta-Wrinkle filler.

Insta-Wrinkle filler

Ik ben een nuchtere Hollandse en geloof niet zo 123 in producten die mij direct een resultaat laten zien. Dus toen ik met deze rimpel vuller startte, had ik niet het idee dat die diepe rimpels van mij direct zouden verdwijnen als sneeuw in de zon. Eerlijk is eerlijk… geloof jij wel in zulke sprookjes?

De belofte

Een krachtige formule die onmiddellijk en direct helpt bij het opvullen van gezichtslijnen en rimpels voor een dramatisch gladdere, jonger uitziende huid. Het levert een geconcentreerde mix van geavanceerde ingrediënten die het uiterlijk van de huid in de loop van de tijd voller maakt. Het resultaat is een gladde basis voor make-up. Bij langdurig gebruik ondersteunt de formule het huideigen natuurlijke, lijn-vullende collageen voor een gladdere, stevigere en jeugdigere uitstraling.

Het product in gebruik

Na het lezen van wat het product mij gaat brengen, werd ik wat enthousiaster. Okay, dus onmiddellijk een zichtbaar effect. Ik had in het verleden al eens producten getest die inderdaad na 5 minuten een significant verschil lieten zien. Zoals het strak trekken van rimpels. Alleen die waren uit de categorie kortwerkend. Dit product geeft mij op de langere termijn een meer blijvend resultaat.

Deze Insta-Wrinkle filler ziet er uit alsof je een botox of filler spuit ter hand neemt en jezelf voor cosmetisch chirurg mag spelen. Dus daarmee scoren ze bij mij al weer extra punten, vormgeving is voor mij erg belangrijk.

De crème is niet zo heel bijzonder, niet te dik, smeert goed uit, alhoewel het beter is om dit product in de huid te kloppen.

Het resultaat

Nadat ik dit product van DÉCAAR de eerste keer had aangebracht onder mijn ogen, zag ik wel dat de rimpels niet meer zo droog waren, het collageen deed dus meteen haar werk.
Je brengt een klein beetje aan en gaat door tot de rimpels gevuld zijn. Daar had ik bij mijn voorhoofd rimpels wat meer tijd voor nodig, maar ook daar zag ik wel dat de huid er voordelen van had.
Inmiddels ben ik een maand verder en moet zeggen dat ik het 1x per dag in de ochtend inzet. Het resultaat is niet echt verbluffend, wat wil je na jaren met rimpels rond te hebben gelopen, maar je ziet wel verschil.

De laatste week had ik veel stress in mijn privé leven en dat merk je direct aan je huid. Na een paar dagen mijn huid te hebben verwaarloosd zette ik weer mijn skincare routine in en zie mijn huid weer stralen.

Verkoop

Deze en vele andere producten van DÉCAAR zijn ook in Nederland te koop. Ik heb voor jou het volgende adresje gevonden waar je ook ONLINE kunt shoppen en de fysieke VERKOOP punten.


DÉCAAR, instant, wrinkle, filler, rimpels, anti-age, 50 plus, huid, verbetering, age, reverse, yustsome, beauty, 5a
Het resultaat na een maand DÉCAAR gebruiken. De lijnen zijn minder diep en mijn huid gevoed.

DÉCAAR, instant, wrinkle, filler, rimpels, anti-age, 50 plus, huid, verbetering, age, reverse, yustsome, beauty, 5a
Ik kreeg bij de stand een Insta-Wrinkle filler en in mijn pers tas nog een exemplaar… Lucky me!
DÉCAAR, instant, wrinkle, filler, rimpels, anti-age, 50 plus, huid, verbetering, age, reverse, yustsome, beauty, 5a
Een witte doktersjas aan en ik kan beginnen met mijn eigen kliniek!
Mijn huid kreeg de afgelopen maand een flinke oppepper!
Like
1

Laat een reactie achter!