Win, winactie, december, bloghop, bloggers, cadeau, Balea, DM drogist, shoppen, beauty, beautysome

December bloghop | met diverse mooie prijzen

December is de feestmaand en naast dat je cadeau’s krijgt is het geven van iets moois natuurlijk net zo leuk! Dus daarom heet ik jou van harte welkom bij deze DECEMBER BLOGHOP.

Wat is een bloghop?

Een bloghop is een manier om kennis te kunnen maken met verschillende (nieuwe) blogs. Je begint bij één blog en wordt vandaar uit naar het volgende blog gestuurd. En dit keer is het extra leuk, want er zijn maar liefst 10 bloggers die meedoen en bij elke blogger staat een leuke winactie klaar voor jou als lezer.

Start 07-12-2018 om 07:00 uur…

Als het goed ik kom je via Anja van TIPSVOORJOU.com bij mij op het blog.
Wie is Anja? “Ongeveer 6 jaar geleden ben ik toevallig in de blogwereld terecht gekomen, toen nog via een open platform waar je je gedachtenspinsels kwijt kon. Ik vond dit zo leuk dat ik er mijn vak van ben gaan maken en ook voor bedrijven ben gaan schrijven”…
Anja heeft dus een website waar je over diverse onderwerpen iets kunt vinden. Ze schreef recent nog een heel interessant artikel over SHOPPEN in DUITSLAND!


Welkom bij BeautySome.nl

Voorheen YuStSoMe, om verwarring te voorkomen, je zit op het juiste adres!

Ik ben Sonja, een 50 plusser, maar blijf eeuwig 38! 🙈 Jong van geest en af en toe een oud wijf van 100. Nou ja ik kan nog wel eens moederlijk mij ergens mee bemoeien! Het komt echter uit een goed ❤️.

Wat doe ik in blogland? Vooral schrijven over Beauty met een beetje humor en zelfspot. Dat doe ik eigenlijk al heel lang, binnenkort al weer 5 jaar. Naast beauty heeft Fashion ook mijn hart gestolen en zie je mij elke donderdag een nieuwe outfit tonen of klets ik je bij op mode gebied.

Combat boots, boots, enkellaarsjes, laarsjes, fashion, fashionista, beautysome, Scapino, rok, broek, legging

Wie ik verder ben?

Uhm… getrouwd met Paul, 2 kinderen 24 en 17, vissen en ik ben (nog) afgekeurd wegens chronische pijn en ptss. Maar dat is allemaal te veel om uit te leggen.


Bloghop
Win, winactie, december, bloghop, bloggers, cadeau, Balea, DM drogist, shoppen, beauty, beautysome

 

Wat kun jij hier winnen?

Een supertof Balea (DM drogist) beautypakket met enkele favorieten en vooral Limited Editions!

Afgelopen week ging ik speciaal voor jullie naar Duitsland om een heleboel lekkere Beauty spullen te kopen voor deze Bloghop. En aangezien Balea een eigen merk is van de DM en veel beautybloggers hier zeer enthousiast over zijn, wil ik 1 van jullie ook helemaal van top tot teen verwennen!

Wat zit er in?

Deze diashow vereist JavaScript.

 

Win, winactie, december, bloghop, bloggers, cadeau, Balea, DM drogist, shoppen, beauty, beautysome

Van een Q10 serum tot aan een sheetmask, van handcrème tot aan lippenbalm… overal is aan gedacht.

De waarde van dit pakket zit rond de 25 euro! Want ik doe er nog een mooie, handgemaakte ketting bij voor de winnares! Gewoon een leuk extraatje!

Regelement Bloghop:

1: volg mijn Instagram en like de foto met dit pakket en

2: reageer hieronder met een geldig email adres!

Mocht reageren niet lukken, trek even via DM op Instagram aan de bel!

Dat was het,…. oh wacht de Winactie sluit op zondag 14 december 2018 00:00 uur. De winnaars kunnen dan vanaf maandag een berichtje ontvangen! Dus hou je mail in de gaten! 

Hop nu door naar:

[otw_shortcode_button href=”https://melissaschrijft.nl/” size=”large” icon_type=”general foundicon-checkmark” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Melissa Schrijft[/otw_shortcode_button]

Bij haar kan je vandaag 50 euro shoptegoed winnen van foto op hout.


Wie doet er nog meer mee?

 • Ilse https://halloliefkleintje.nl
 • Maaike https://maaikeschrijftop.nl
 • Nancy https://nancysfashionstyle.com
 • Amy https://jouvence.nl
 • Xenia https://lifebyxenia.nl
 • Madelon https://meermetmama.nl
 • Nathalie https://veusteveul.nl
 • Anja https://tipsvoorjou.com
 • Sonja https://www.beautysome.nl
 • Melissa https://melissaschrijft.nl
 • Anne-Margriet http://momamour.nl

 

 

 

Je Naam
Like

48 reacties

 1. Pingback: Little By Me #48 & #49 |Surprise maken en museums bezoeken

 2. Wat een mooi pakket is dit, ik heb al veel van dit merk gehoord maar het is nogal ver rijden van hier. Dus op de valreep doe ik graag nog mee

 3. Hoi hoi,
  Wat een prachtig verwen pakket zeg! Daar word ik wel even stil van! Ik doe dan ook heel erg graag mee! Ik ga duimen draaien!

  Groetjes Claudia!

 4. Wat een leuk initiatief en prachtig prijzen pakket! Ik ken Balea en vind t een fijn merk maar helaas zijn de spullen inmiddels op en kom ik maar weinig in Duitsland. Dus ik doe graag mee aan jouw winactie, wie weet heb ik mazzel 😉. Ik volg jou op insta en heb de foto geliked.

 5. Wat een prachtig pakket! Nu ik ben gestopt om als pleegmoeder voor zorgintensieve kinderen te kunnen zorgen, krijg ik natuurlijk geen kerstpakket meer… Zou geweldig zijn om dit pakket te winnen én het zou voelen als een kerstpakket! 😀 Ik ga duimen! <3

 6. Oh die zou zo tof zijn om met kerstmis cadeau te doen aan mijn schoonzusje! Zij vind zichzelf verwennen en opmaken helemaal geweldig!

 7. Hier word ik wel blij van en mijn tiener dochter ook. En misschien blijft er dan ook nog wat over voor mijn zusjes… Hoewel….die krijgen al kadootjes, misschien houd ik toch maar lekker alles zelf. Anyway, zou hier goed terecht komen.😉🤩

 8. Wat schrijf jij ontzettend leuk zeg! Heerlijke NL zelfspot ook (dat mis ik wel een beetje in Zwitserland, waar ik woon). Erg leuk idee, dat bloghoppen en dan nog als extraatje die prijzen. Ik doe graag mee met een kans op jouw verwen-beauty-pakket. Liefs, Lieske

 9. Wat een leuk pakket. Ik doe graag mee voor mij en mijn dochter want ik ben denk ik de spulletjes waar de poes op staat gelijk kwijt.

 10. Wat een verwennerij zal dat zijn! Ik doe graag mee, heb alleen geen IG.
  Volg wel op bloglovin en gedeeld op G+ hopelijk mag ik toch een kansje maken.

 11. Heerlijk verwenpakket!! Als ik in Duitsland ben haal ik ook altijd veel dingen, chill he!

  Deze producten ken ik niet maar ben benieuwd!

 12. Wat een super gaaf pakket zeg. Lief!
  Ik maak graag kans. Ik zou dit pakket, als ik win, willen schenken aan mijn mantelzorgster, als bedankje voor alles wat ze voor mij en mijn twee zoontjes doet

 13. Super leuk dat jullie dit allemaal weer organiseren. Ik vier niet echt kerst sinds het contact met thuis verbroken is (sinds 2 jaar) dus kan ik deze tijd wel wat opvrolijking gebruiken.

 14. Ik doe mee hoor, als man zijnde, genoeg dingetjes die ik kan gebruiken, love balea, en als ik win deel het pakketje met mijn zusje en gaat de ketting naar haar toe.

 15. Absolute verwennerij! Hoor veel goede verhalen over de DM…helaas nog nooit geweest. Waag graag een kansje, mooi cadeau!

 16. Wauw wij zijn zulke grote Balea fans! Helaas maar 1x per jaar dat we bij de DM komen. Zou een heerlijk kerst cadeautje zijn dit om samen met mijn dochter te delen

 17. De DM drogist 😍 Eens in de (veeeeeel te weinig) zoveel tijd ga ik er naar toe en sla flink in! Vooral de Balea producten. Ze zijn bijna allemaal fijn en die prijs!!! OH LALA! Ik zou heel graag ren kansje willen maken en volg nu ook op insta.

 18. Leuk!! Ik volgde je sowieso al! 🙂 zou een mooie kans zijn om een keer de producten van de DM te kunnen proberen!❤️ Ik waag een kansje🤞🍀

 19. Hier word je er blij van! Ik ben dol op Balea! Jammergenoeg woon ik in de Randstad dus een bezoek aan de DM is hooguit 1 keer per jaar. Ik volg je op Facebook en Instagram.

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!