DECUBAL WASH | Douchegel & Bodyscub | review

Het is weer bijna weekend! Meestal meer tijd voor een uitgebreid maskertje, meer tijd voor verzorging.

En vandaag laat ik jullie mijn kennismaking met DECUBAL WASH zien.
Ik had er zelf nog nooit van gehoord, maar mijn beste vriendin Miss C wel en die attendeerde mij tijdens een uitje op dit merk.

We douchen vaak te heet en te lang waardoor de huid uitdroogt. Tijdens het douchen is het daarom belangrijk om milde verzorgingsproducten te gebruiken die de huid niet uitdrogen, maar juist voeden.

Promo---Decubal-wash---Douchegel---bodyscrub---yustsome2

Aangezien ik dus een hele droge huid heb, vooral in de zomer als de zon ook nog meehelpt om je uit te drogen. Is smeren, smeren en nog eens smeren zo belangrijk.
Helaas vergeet ik dat nog wel eens en ben ik afhankelijk van goede producten tijdens het douchen.
Ik kijk altijd op de verpakking of ze ook hydraterend zijn. Vaak neem ik PH-neutraal (mijn man krijgt anders ook jeuk van bad- & douche producten).
Tegenwoordig let ik ook op of er andere stoffen inzitten die ‘schadelijk’ zijn voor de huid.
Nu weet ik ondertussen dat ik vooral op moet letten dat de Parabenen de benen hebben genomen en de siliconen in gebruiks-voorwerpen mogen zitten, maar niet in mijn verzorging!

DECUBAL WASH | DOUCHEGEL

Op aanraden van vriendinnetje Miss C kocht ik deze een tijdje geleden al. Nu was het tijd om ze aan te breken en te gaan gebruiken (ik vind het zonde om alles maar open te maken, hoe nieuwsgierig ik ook ben, de vorige tube moest toch eerst op).

Wat zegt DECUBAL WASH:
Decubal geeft een nieuwe dimensie aan douchegel. Je voelt het meteen, de milde, hydraterende Decubal Douche Gel verzacht en verzorgt je droge, gevoelige huid als geen ander. Van oorsprong natuurlijke ingrediënten, 1% lipiden en glycerine houden je huid in topconditie, terwijl het allergeenvrije parfum van citrus en lavendel het verwenmoment compleet maakt

Promo---Decubal-wash---Douchegel---bodyscrub---yustsome7

Het is heerlijk! Je wrijft het lekker in op je warme huid en was je huid fris (citroen) en schoon.
Van de lavendel geur merk ik gelukkig vrij weinig. Want daar ben ik niet zo dol op.

KENMERKEN:

 • Bevat een allergeenvrij parfum van frisse citrusgeur met een vleugje lavendel
 • Met kokosnootolie voor een zachte huid
 • Bevat glycerine voor intense hydratatie
 • Voor de droge en gevoelige huid
 • Op natuurlijke basis
 • Parabenenvrij

Mijn huid voelt gevoed aan. Zeker met de combinatie BODYSCRUB!


 

Promo---Decubal-wash---Douchegel---bodyscrub---yustsome5

DECUBAL WASH | BODYSCRUB

Mijn andere favoriete scrub was op en ik was daar eigenlijk best treurig om. Die was ook zo fijn in gebruik.
Maar het treuren was snel voorbij, want voila ik heb een nieuwe liefde gevonden!

Wat zegt DECUBAL WASH:
Deze zachte bodyscrub op crèmebasis verwijdert droge, schilferige huidcellen van de huid. De scrub bevat natuurlijke zouten, voedende oliën en zachte, crèmige boters, zoals shea butter. Tijdens het scrubben wordt de huid intensief gehydrateerd door druivenpitolie en jojoba olie, die een zacht, beschermend laagje op de huid achterlaten.

Bij de meeste body scrubs blijft er een laag olie op het zout liggen en moet je zelf de olie met het zout mengen. Bij de Decubal Body Scrub is dat niet het geval. De olie zit om het zoutkorreltje heen en komt pas vrij als het in aanraking komt met water. Ideaal!

Promo---Decubal-wash---Douchegel---bodyscrub---yustsome6

De geur is het eerste wat mij opvalt. Ik krijg een flashback naar vroeger. Naar mijn jeugd en dat ik bij de huisarts zit. Ik geloof met een spijker in mijn voet.
Dat werd ontsmet, schoongemaakt en ik kreeg er een dikke wat op met een hele vette crème, die geur van de crème van toen, daar ruikt deze douchegel naar.
In ieder geval in mijn kinderlijke beleving.

KENMERKEN:

 • Bevat 17% lipiden
 • Voor de droge en gevoelige huid
 • Parfum- en parabenenvrij
 • Op basis van zout, voedende oliën en boters met een crèmestructuur
 • Druivenpitolie en jojoba olie hydrateren de huid
 • Shea butter maakt de huid zacht en soepel

Als ik na het douchen mijzelf ga afdrogen, voel ik dat de scrub een heerlijke vettig laagje heeft achtergelaten. Dit trekt snel nog verder in en tijdens het aankleden voel ik niet plakkerig of vettig aan. De ideale combinatie voor mij.

VERKRIJGBAAR:

DECUBAL heeft een eigen site met nog veel meer heerlijkheden! Ideaal als je net als mij zelf in een dorp woont. En de verzendkosten boven de 25,- zijn nog eens GRATIS!
KLIK hier om naar de website te gaan!

DECUBAL | douchegel | 9,95
DECUBAL | bodyscrub | 12,50

PS ik had geluk dat ik de laatste dag van een beurs rondliep en ze alles verkochten voor slechts 2,50 per stuk!
Nu spijt dat ik niet meer gekocht heb! 🙁

Heb jij al iets van DECUBAL geprobeerd?

Decubal heeft al meer dan dertig jaar ervaring met de verzorging van een droge huid en kent als geen ander het klappen van de zweep als het om het ontwikkelen van producten voor de droge, gevoelige huid gaat. Je weet vast uit ervaring hoe gevoelig dit ligt. Wie heeft er nooit een miskoop gehad bij de aanschaf van een crème, die een bron van irritatie bleek te zijn? Bij Decubal is je droge, gevoelige huid in goede handen, want alle producten voor face, body en wash worden stuk voor stuk goed door je kwetsbare huid verdragen.

Bron: www.decubal.nl

Handtekening

Like
  jeapiebel
  20 Feb 2016
  10:19am

  2,50 per stuk. Dan zal ik ook erg balen dat ik niet meer heb gekocht. Nu weet je het voor de volgende keer. Ik heb het product van dit merk al geprobeerd, niet deze. Maar ik heb ook echt een fijne ervaring ermee. Producten dat je reviewt spreekt mij ook aan trouwens.

Laat een reactie achter!