Denova Pro | Een masker dat je de hele nacht draagt

De producten van Denova Pro – Anti Age zijn ontworpen voor de rijpere huid met zichtbare rimpels, te droog, ruw, mat en ontbreekt vaak aan elasticiteit. Deze stimuleren de natuurlijke huid processen, die vertraagd worden door de leeftijd. Vochtinbrengend tot in de diepere lagen van de huid, zodat er weer een jeugdigere look tot stand kan komen.

Ziaja | Express Rejuvenating mask

Met Hyaluronzuur
Wat beloofd het?
 • Versterkt collageen en elastine vezels.
 • Liften de fijne rimpels.
 • Verzacht de opperhuid.
 • Herstelt jonge en stralende look in een korte tijd.

Ziaja-Denova-Pro-Express-rejuvanating-mask-masker-hyaluronzuur-review-yustsome-intro

Ondertussen weten wij 40-tigers wel dat een jeugdige look vaak nog een droom is en het onderhouden van je huid nu een noodzaak is geworden. Terwijl je in je 20-tiger jaren veel beter al aan de anti-aging kan gaan werken. En dat meen ik serieus… ik weet zelf nog dat ik als jonge meid van 23 jaar al ‘Oil of Olaz’ gebruikte. En ik moet zeggen dat het mijn huid toch wel wat vertraagd heeft qua rimpels. Als ik make-up draag vind ik vaak dat mijn huid er ouder uitziet dan dat ik Koos Make-up Loos ben. Als ik geen look voor mijn blog hoef te maken, gebruik ik alleen een mascara.

Om de tand des tijds een beetje voor de gek te houden kunnen we diverse crèmes gebruiken of aan de wat zwaardere ingrepen. Nu ben ik nogal een miep wat betreft spuiten en snijden en probeer ik eerst braaf wat crèmes uit. Om nou geen kapitalen er aan uit te geven kijk ik graag naar budget merken. Een van die merken is het Poolse Ziaja. En aangezien de oogcrème mij een beetje tegenviel, durfde ik bijna geen hoop meer te hebben op dit masker.

Ziaja-Denova-Pro-Express-rejuvanating-mask-masker-hyaluronzuur-review-yustsome-4

Wat zit er in?

Ik ben geen ster in het uitpluizen van een ingredienten lijst, sorry… ik ben echt een flut-blogger als het daar om gaat. Dan roep ik de hulp in van hulptroepen die er voor geleerd hebben. Ik was altijd al heel slecht in natuur- en scheikunde en eerlijk? Zodra ik die moeilijke woorden lees, raak ik lichtelijk in paniek. Dus ik vroeg aan Agnetha (afgestudeerd als schoonheidsspecialiste van oorsprong) wat zij van deze lijst vind.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Nou daar kwam het… Sonja er zitten Siliconen in… één die niet wateroplosbaar is en dus op de huid blijft liggen, de zwaarste siliconen die er zijn is “Dimethicone”. En dan zie ik dat het niet vrij is van Parabenen! Oei… het is wel erg synthetisch. En dan vermelding van Bronopol: Het gebruik van bronopol (INCI-naam: 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol) in cosmetische producten is wel verminderd, omdat bronopol een “formaldehydereleaser” of formaldehydedonor is, die bij ontbinding formaldehyde vrijgeeft. Deze ontbinding verloopt sneller onder invloed van warmte en licht. Formaldehyde heeft goede antimicrobiële eigenschappen, maar kan tevens aanleiding geven tot allergische reacties en huidirritaties. [/ezcol_1half_end]

Nou, ik schrok eerlijk gezegd wel van deze waarschuwing. Je denkt als consument een lekker maskertje te kopen en dan blijkt het vol prut te zitten!
Toch wilde ik het testen, tenslotte ben je een blogger en ga je ook risico’s aan.

Hoe breng je het aan?

Nadat ik mijn huid gereinigd heb. Breng ik een dun laagje aan op mijn gezicht. Dit laat ik dan in de nacht lekker op mijn gezicht zitten en in de ochtend verwijder ik het met water en een beetje zeep. Natuurlijk vermijd ik mijn mond en de ogen. Vergeet niet je hals mee te nemen en een beetje decolete kan ook geen kwaad!

Wat ik merkte is dat mijn huid wel wat begon te gloeien en een beetje rood werd. Maar nou niet dat ik er bang van werd. En ik droeg het een hele nacht.
Het voelde inderdaad heel zacht aan, maar had ook wel het gevoel dat mijn huid ‘door een stucadoor’ was gladgestreken. Ja zo lijk je wel 10 jaar jonger.

Kortom: Ik had hoge verwachtingen, mede door de naam van Denova Pro en dat het van Ziaja afkomstig is. Ik moet zeggen dat de andere producten mij wel goed zijn bevallen maar beide van de Denova Pro komen erg teleurstellend uit de test.

Helaas zal ik hiervan niets meer kopen en het is erg jammer als je leest dat ze werken met natuurlijke ingrediënten en dat er dan toch veel synthetisch inzit.

Ben jij ook wel eens teleurgesteld in een product (lijn) van een merk?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Joyce
  30 Mar 2017
  9:08pm

  Jammer dat het niet bevalt! Kende dit merk nog niet. Van sommige ingrediënten word ik niet blij Haha.

  chucky1012
  31 Mar 2017
  8:42am

  Goed artikel!
  Zo fijn dat jij ingredienten had opgezocht op internet.
  Fijne en eerlijk artikel.
  Ik ga dit niet kopen.

  Xoxo

  Yvonne
  31 Mar 2017
  5:40pm

  Ik lees ook niet altijd de ingredienten, ze maken die lettertjes ook steeds kleiner vind je niet? Jammer dat dit alles er toch in zit terwijl je dat bij hen niet verwacht.

Laat een reactie achter!